Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 23601 23602 23603 23604 23605 23606 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Ryuukei oshii
Crew

PostPosted: Sat Apr 08, 2006 1:01 pm

Iwa__4grozna

wiesz co ty jej lepiej nie pocieszaj bo tylko innych wkurzasz scream
a jej nie pomagasz.. stare
*szuka miejsca w ktorym chciala ja pocieszyc* *drapie sie w glowe* ja nikogo nie chcaialm pocieszac tylko stwierdzam fakty ale widac niektorych prawda boli lol
bo to nazywa sie WYCHOWANIE by dostawac po dupie za swoje ze czyny a co mam sie nad nia zalic za te niesprawiedliwosc ze dostala madat za to ze ona nie kupila biletu a pan kanar robil swoja prace ...?

[ Message temporarily off-line ]

EvilYuki
Crew

Iwa__4grozna

Aidanna
Twistus
Aidanna
Twistus
Aidanna
dzieki wiesz talk2hand
*wzrusza ramionami8 tez mam mandat ale za co innego do zaplacenia ale olewam to moga mnie cmoknac bo ja nei mam przychodow i mandat ten jest neisciaglany rofl rofl rofl mrgreen noc coz Twoja wina ze jechalas bez biletu trzeba bylo kupic no wiesz jak sa ludzie ktorzy by przejechac 1 przysanek kupuja bilet a Ty pewnei dalej jecalas powinnas wiedziec jak to sie skonczy...pozatym to nie fer w stosunku do tych co kupuja bilety 3nodding
ja zawsze mam bilet... bo mam miesieczne... a ze raz zapomnialam... doslownie raz bo sie spieszylam bo juz bylam spozniona gdzies a pociag juz mial odjezdzac to nie zdrazylam kupic stare
to juz nie rozumiem masz miesieczny wkoncu czy nie O.o ...eh trzeba bylo wyjsc 10 minut wczesniej do kogo masz pretensje? confused tylko do siebei mozesz miec confused
no w szkole mnie przytrzymali stare a to byl 1 wiec miesieczny musialam kupic dopiero... zreszta co ja sie bede tobie tlumaczyc stare ty i tak zawsze negatywnie do mnie nastawiona jestes... neutral rolleyes stare

choć ja cię zrozumiem *przytula sięi parzy spodełba na Twistusa*

Iwa__4grozna
dobra tam... nie zwracaj na nia uwagi... ona zawsze taka w stosunku do mnie jest rolleyes a mi to wisi i powiewa co ona mowi... stare

Aidanna

Iwa__4grozna

PostPosted: Sat Apr 08, 2006 1:03 pm

EvilYuki
Crew

Iwa__4grozna

PostPosted: Sat Apr 08, 2006 1:04 pm

Twistus
Iwa__4grozna

*szuka miejsca w ktorym chciala ja pocieszyc* *drapie sie w glowe* ja nikogo nie chcaialm pocieszac tylko stwierdzam fakty ale widac niektorych prawda boli lol
bo to nazywa sie WYCHOWANIE by dostawac po dupie za swoje ze czyny a co mam sie nad nia zalic za te niesprawiedliwosc ze dostala madat za to ze ona nie kupila biletu a pan kanar robil swoja prace ...?
nie no ja myslalam ze kanarzy od tak rozdaja mandatu a ja dostalam za to ze zyje... i znalazla sie wielce wychowana rolleyes

Aidanna

Ryuukei oshii
Crew

PostPosted: Sat Apr 08, 2006 1:04 pm

Aidanna
no w szkole mnie przytrzymali stare a to byl 1 wiec miesieczny musialam kupic dopiero... zreszta co ja sie bede tobie tlumaczyc stare ty i tak zawsze negatywnie do mnie nastawiona jestes... neutral rolleyes stare
nie do Ciebie tylko do to ze stwierdzilam ze nalezalo Ci sie a Ty zaczelas sie burzyc o to ze go dostalas ....eh a u konduktora to juz nie laska kupic biletu ? a zreszta z kim ja rozmwaiam ja i tak jestem ta zla rofl
PostPosted: Sat Apr 08, 2006 1:05 pm

Aidanna
Iwa__4grozna
dobra tam... nie zwracaj na nia uwagi... ona zawsze taka w stosunku do mnie jest rolleyes a mi to wisi i powiewa co ona mowi... stare

BRAWO ....i tak być powinno xd scream twisted blaugh lol pirate

Iwa__4grozna

Iwa__4grozna

PostPosted: Sat Apr 08, 2006 1:06 pm

Twistus
Aidanna
nie do Ciebie tylko do to ze stwierdzilam ze nalezalo Ci sie a Ty zaczelas sie burzyc o to ze go dostalas ....eh a u konduktora to juz nie laska kupic biletu ? a zreszta z kim ja rozmwaiam ja i tak jestem ta zla rofl

MOŻE LEPIEJ JUŻ NIE STWIERDZAJ BO POZYTYWNIE W TYM NIE WYJDZIESZ
PostPosted: Sat Apr 08, 2006 1:07 pm

Aidanna
Twistus
Iwa__4grozna

nie no ja myslalam ze kanarzy od tak rozdaja mandatu a ja dostalam za to ze zyje... i znalazla sie wielce wychowana rolleyes
rolleyes to czemu robisz z siebie ofiare? ile razy mam powtarzac ja tylko stwierdzialm fakty i tyle lol
o po czym wnioskujes ze jestem niewychowana?

Iwa mi na pozytywnosci nie zalezy lol

Ryuukei oshii
Crew

Iwa__4grozna

PostPosted: Sat Apr 08, 2006 1:07 pm

PostPosted: Sat Apr 08, 2006 1:08 pm

Twistus
Aidanna
juz mowilam... wbieglam do pociagu jak juz drzwi sie zamykaly a konduktor mnie praktycznie odrazu zdybal... rolleyes

i sie poprostu wkurzylam jak mandat dostalam bo zawsze mam bile to nie soprawdzaja a jak raz nie mam to mnie zlapali i tyle... a ty odrazu ze ja jakas niewychowana i wogole nieuczciwa... neutral

Aidanna

Iwa__4grozna

PostPosted: Sat Apr 08, 2006 1:08 pm

Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 23601 23602 23603 23604 23605 23606 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games