|
|
|
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 12:45 pm
wypiłam wino z moja kolezanka
i jest mi strasznie smutno crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 12:46 pm
Aidanna Twistus Aidanna ja dzis musialam drewno ukladac w ramach odpracowania mandatu xp wisze tacie 110zl xp sknera domokun O.o za co mandat? O.omndatowaty mandat... kanary mnie zlapaly domokun xp mendy spoleczne... a prawie mi sie udalo im nawiac xp ninja szczerze to Ci sie nalezalo mrgreen
*patrzy z powatpiewaniem na Bee....* surprised confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 12:47 pm
EvilYuki wypiłam wino z moja kolezanka i jest mi strasznie smutno crying ze sie skonczylo?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 12:47 pm
Twistus Aidanna Twistus Aidanna ja dzis musialam drewno ukladac w ramach odpracowania mandatu xp wisze tacie 110zl xp sknera domokun O.o za co mandat? O.omndatowaty mandat... kanary mnie zlapaly domokun xp mendy spoleczne... a prawie mi sie udalo im nawiac xp ninja szczerze to Ci sie nalezalo mrgreen
*patrzy z powatpiewaniem na Bee....* surprised confused dzieki wiesz talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 12:49 pm
Twistus EvilYuki wypiłam wino z moja kolezanka i jest mi strasznie smutno crying ze sie skonczylo? mrgreen nie, ja pije na smutno. "zmarnowalam 18 lat zycia, jestem zerem, jestem niczym, czemu dostalam laske z hcemii, dlaczego nie mam ciemnych wlosow" i takie tan wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
mykam lulac bo mnie mama juz molestuje domokun branoc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Twistus Aidanna Twistus Aidanna ja dzis musialam drewno ukladac w ramach odpracowania mandatu xp wisze tacie 110zl xp sknera domokun O.o za co mandat? O.omndatowaty mandat... kanary mnie zlapaly domokun xp mendy spoleczne... a prawie mi sie udalo im nawiac xp ninja szczerze to Ci sie nalezalo mrgreen
*patrzy z powatpiewaniem na Bee....* surprised confused dzieki wiesz talk2hand ależ ci się trafiło .... mnie jak łapią to zwykle darują xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 12:51 pm
EvilYuki wypiłam wino z moja kolezanka i jest mi strasznie smutno crying Też było by mi smutn, że tylko jedno wino.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EvilYuki Twistus EvilYuki wypiłam wino z moja kolezanka i jest mi strasznie smutno crying ze sie skonczylo? mrgreen nie, ja pije na smutno. "zmarnowalam 18 lat zycia, jestem zerem, jestem niczym, czemu dostalam laske z hcemii, dlaczego nie mam ciemnych wlosow" i takie tan wink widze ze nie tylkko ja wpadam w takie depresje jak chcesz moge pozałamywać i podołować się razem z tobą mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san EvilYuki wypiłam wino z moja kolezanka i jest mi strasznie smutno crying Też było by mi smutn, że tylko jedno wino. a co wolał byś Kubusia blaugh ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 12:52 pm
*wzrusza ramionami8 tez mam mandat ale za co innego do zaplacenia ale olewam to moga mnie cmoknac bo ja nei mam przychodow i mandat ten jest neisciaglany rofl rofl rofl mrgreen noc coz Twoja wina ze jechalas bez biletu trzeba bylo kupic no wiesz jak sa ludzie ktorzy by przejechac 1 przysanek kupuja bilet a Ty pewnei dalej jecalas powinnas wiedziec jak to sie skonczy...pozatym to nie fer w stosunku do tych co kupuja bilety 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 12:52 pm
Iwa__4grozna ależ ci się trafiło .... mnie jak łapią to zwykle darują xd i jeszcze ostatnio bym mandat dostala bo zapomnialam wziasc bilet miesieczny i z przyzwyczajenia nie kasowalam biletu ale mila pani powiedziala ze ma moj bilet i nie dostalam mandatu 4laugh bardzo mila pani 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 12:53 pm
BeeWolf_san EvilYuki wypiłam wino z moja kolezanka i jest mi strasznie smutno crying Też było by mi smutn, że tylko jedno wino. ale ja mam strasznie słabą glowę...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 12:53 pm
EvilYuki Twistus EvilYuki wypiłam wino z moja kolezanka i jest mi strasznie smutno crying ze sie skonczylo? mrgreen nie, ja pije na smutno. "zmarnowalam 18 lat zycia, jestem zerem, jestem niczym, czemu dostalam laske z hcemii, dlaczego nie mam ciemnych wlosow" i takie tan wink rolleyes bla bla ja bym bardziej sie przejmwoala brakiem wina rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 12:54 pm
Iwa__4grozna EvilYuki Twistus EvilYuki wypiłam wino z moja kolezanka i jest mi strasznie smutno crying ze sie skonczylo? mrgreen nie, ja pije na smutno. "zmarnowalam 18 lat zycia, jestem zerem, jestem niczym, czemu dostalam laske z hcemii, dlaczego nie mam ciemnych wlosow" i takie tan wink widze ze nie tylkko ja wpadam w takie depresje jak chcesz moge pozałamywać i podołować się razem z tobą mrgreen dobra, kiedy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|