|
|
|
|
Posted: Sat Dec 09, 2006 2:16 pm
Terrorystka Frania Lady Revania Terrorystka Frania Lady Revania o, melina, moje klimaty *rzuca w barmana kamieniem* Ty stary chuju, dawaj zaraz cala kase i cala martini z tego lokalu!!! To jest napad! ninja hahahahahaha xd xd xd to było mocne xd <żółw> a jak. trzeba sobie wychowac obsluge, zeby wykonywala nasze zadania cool i basta! *wali piescia w stół* mrgreen *rzuca w barmana zgniłym jajem* Pospiesz się, idioto! Chce mi się Martini ze sprite'em! evil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 09, 2006 2:17 pm
Terrorystka Frania Lady Revania o, melina, moje klimaty *rzuca w barmana kamieniem* Ty stary chuju, dawaj zaraz cala kase i cala martini z tego lokalu!!! To jest napad! ninja hahahahahaha xd xd xd to było mocne xd <żółw> dobre dla dzieci z porazeniem mozgowym, ktorych slowo 'kupa' rozpierdala na miejscu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 09, 2006 2:20 pm
Mroczny Tato Terrorystka Frania Lady Revania o, melina, moje klimaty *rzuca w barmana kamieniem* Ty stary chuju, dawaj zaraz cala kase i cala martini z tego lokalu!!! To jest napad! ninja hahahahahaha xd xd xd to było mocne xd <żółw> dobre dla dzieci z porazeniem mozgowym, ktorych slowo 'kupa' rozpierdala na miejscu. To co ty robisz w melinie, tatuśku?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 10, 2006 4:24 am
Lady Revania Mroczny Tato Terrorystka Frania Lady Revania o, melina, moje klimaty *rzuca w barmana kamieniem* Ty stary chuju, dawaj zaraz cala kase i cala martini z tego lokalu!!! To jest napad! ninja hahahahahaha xd xd xd to było mocne xd <żółw> dobre dla dzieci z porazeniem mozgowym, ktorych slowo 'kupa' rozpierdala na miejscu. To co ty robisz w melinie, tatuśku? opierdalam sie ostro.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 10, 2006 7:10 am
ReggaeVibration Jebana szmata,pizda pierdolona KURWA MAC!0 (musialem to gdzies napisac) wypierdalaj.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 10, 2006 7:15 am
no co, tatusku, chloapk sie zdenerwowal. piwo mu trzeba postawic, a nie "wypierdalaj" od razu dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 10, 2006 7:18 am
Mroczny Tato ReggaeVibration Jebana szmata,pizda pierdolona KURWA MAC!0 (musialem to gdzies napisac) wypierdalaj. Pierdol sie frajerze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 10, 2006 7:36 am
ReggaeVibration Mroczny Tato ReggaeVibration Jebana szmata,pizda pierdolona KURWA MAC!0 (musialem to gdzies napisac) wypierdalaj. Pierdol sie frajerze jeb sie na ryj kurwo.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 10, 2006 7:53 am
*przygotowuje ring*
ZAKŁADY!!!
Który wygra? Jeden zakład 10zł!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 10, 2006 8:01 am
Lady Revania *przygotowuje ring* ZAKŁADY!!! Który wygra? Jeden zakład 10zł! jak to kto... Mis Uszatek 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 10, 2006 8:05 am
Rin_Youkai Lady Revania *przygotowuje ring* ZAKŁADY!!! Który wygra? Jeden zakład 10zł! jak to kto... Mis Uszatek 4laugh A nie Muminek? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 10, 2006 8:06 am
Miyu_av_Isfolket Rin_Youkai Lady Revania *przygotowuje ring* ZAKŁADY!!! Który wygra? Jeden zakład 10zł! jak to kto... Mis Uszatek 4laugh A nie Muminek? eek Nie, kusza nie! scream rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 10, 2006 8:08 am
Rin_Youkai Miyu_av_Isfolket Rin_Youkai Lady Revania *przygotowuje ring* ZAKŁADY!!! Który wygra? Jeden zakład 10zł! jak to kto... Mis Uszatek 4laugh A nie Muminek? eek Nie, kusza nie! scream rofl Jak to nie emo Nie znasz się ja Ci mówię MUMINEK! stressed twisted xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 10, 2006 8:09 am