|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 07, 2006 1:48 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 07, 2006 2:04 pm
fajnie wygladasz smile nie poznalam Cie tylko dlaczego siwe wloski ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 07, 2006 2:11 pm
Omega Sun fajnie wygladasz smile nie poznalam Cie tylko dlaczego siwe wloski ? dziekuje ^^ nie wiem, tak jakoś wyszło z ta szaroscia... mrgreen ale na razie ide spac 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 07, 2006 2:35 pm
EvilYuki Omega Sun fajnie wygladasz smile nie poznalam Cie tylko dlaczego siwe wloski ? dziekuje ^^ nie wiem, tak jakoś wyszło z ta szaroscia... mrgreen ale na razie ide spac 3nodding milych snow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 07, 2006 2:42 pm
kurde, jak moj komp dzisiaj okropnie chodzi :/ musze zrobic generalne porzadki bo nic mi sie juz nie miesci na dyskach gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 07, 2006 2:47 pm
Omega Sun kurde, jak moj komp dzisiaj okropnie chodzi :/ musze zrobic generalne porzadki bo nic mi sie juz nie miesci na dyskach gonk bidulka *glaszcze po glowce*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 07, 2006 3:06 pm
Autark Omega Sun kurde, jak moj komp dzisiaj okropnie chodzi :/ musze zrobic generalne porzadki bo nic mi sie juz nie miesci na dyskach gonk bidulka *glaszcze po glowce* wywale pliki z aerobikiem do smieci i taty plany makietek na plyty i odzyskam ze 3gb ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 07, 2006 3:30 pm
Omega Sun Autark Omega Sun kurde, jak moj komp dzisiaj okropnie chodzi :/ musze zrobic generalne porzadki bo nic mi sie juz nie miesci na dyskach gonk bidulka *glaszcze po glowce* wywale pliki z aerobikiem do smieci i taty plany makietek na plyty i odzyskam ze 3gb ninja usuniesz pliki tymczasowe i kolejne 1gb sie zwolni mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 12:51 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 3:56 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 4:10 am
Wrocilem sobie do Warszawy....hmm... trza juz planowac nastepny wyjazd biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 4:13 am
Ozzwald Wrocilem sobie do Warszawy....hmm... trza juz planowac nastepny wyjazd biggrin Meow ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|