|
|
|
|
Posted: Thu Apr 06, 2006 12:03 pm
Kiray pole minowe...o tak... to i tak nie zadziala...poprostu bede okropny i wszystko opowiem, zrobie sobie nawet notatki podczas seansu aby niczego nie zapomniec mrgreen mrgreen no ja niestety tez nie ogladalem MP... ale moze niedlugo nadrobie te braki ani mi sie waz stare mrgreen
gonk no jak mozna nie obejrzec swietego graala i zywota braiana gonk musiz obejrzec
WE ARE THE KNIGHTS WHO SAID "NIIIIII" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 06, 2006 12:05 pm
Twistus Kiray pole minowe...o tak... to i tak nie zadziala...poprostu bede okropny i wszystko opowiem, zrobie sobie nawet notatki podczas seansu aby niczego nie zapomniec mrgreen mrgreen no ja niestety tez nie ogladalem MP... ale moze niedlugo nadrobie te braki ani mi sie waz stare mrgreen
gonk no jak mozna nie obejrzec swietego graala i zywota braiana gonk musiz obejrzec
WE ARE THE KNIGHTS WHO SAID "NIIIIII" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NU! we're no longer the knight who say NI! NOW we're the knights whos said eeky eeky pikang boin zowie... czy jakios tak xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 06, 2006 12:07 pm
bodajrze 'Cztery drogi ku przebaczeniu' Ursuli Le Guin, ale nie jestem pewna, ostatnio bardzo duzo czytam ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 06, 2006 12:08 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 06, 2006 12:09 pm
dobra zmykam...jakis zmeczony jest a pozatym poogladam sobie jeszcze SEKSMISJE cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 06, 2006 12:10 pm
Anuko bodajrze 'Cztery drogi ku przebaczeniu' Ursuli Le Guin, ale nie jestem pewna, ostatnio bardzo duzo czytam ... tytuł mi się nie podoba... 'bodajŻe'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 06, 2006 12:10 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 06, 2006 12:11 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 06, 2006 12:12 pm
MarianKanapowiec Anuko bodajrze 'Cztery drogi ku przebaczeniu' Ursuli Le Guin, ale nie jestem pewna, ostatnio bardzo duzo czytam ... tytuł mi się nie podoba nie osadzaj ksiazki po tytule ;] takie psychologiczne fantazy z elementami erotyki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 06, 2006 12:26 pm
*Wpada do środka i zamyka drzwi* To ON! chce mnie dopasc! Ratujcie (i dajcie przy okazji kofeiny dożylnie bo za malo w nocy spalem).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 06, 2006 12:35 pm
Nathaniel Flame *Wpada do środka i zamyka drzwi* To ON! chce mnie dopasc! Ratujcie (i dajcie przy okazji kofeiny dożylnie bo za malo w nocy spalem). ociociociocio... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 06, 2006 12:58 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 06, 2006 1:00 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 06, 2006 1:01 pm
EvilYuki Nathaniel Flame *Wpada do środka i zamyka drzwi* To ON! chce mnie dopasc! Ratujcie (i dajcie przy okazji kofeiny dożylnie bo za malo w nocy spalem). ociociociocio... xd Nie ociociociocio tylko moj promotor. Goni mnie z nozem do papieru i drze sie! Gdzie pierwszy rozdzial pracy!!!???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|