|
|
|
|
Posted: Wed Apr 05, 2006 11:34 am
EvilYuki BeeWolf_san EvilYuki ale wujek przeciez zawsze ma brudne mysli... >kreci paluchem we włosach< nie, tylko czasem to dobzie whee To co umawiamy sie na szybki seks ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 05, 2006 11:36 am
BeeWolf_san EvilYuki BeeWolf_san EvilYuki ale wujek przeciez zawsze ma brudne mysli... >kreci paluchem we włosach< nie, tylko czasem to dobzie whee To co umawiamy sie na szybki seks ? ja nie moge, ale moi koledzy sa wolni dzis wieczorem 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 05, 2006 11:37 am
BeeWolf_san Oj przestań raz powiedziec ci cos miłego i odrazu wielka milosc. ty krzyczałeś, że chcesz bym ci, czytuję 'pierdol mnie jak szmatę, a potem spoliczkuj kutasem i przytop w klopie' koniec cytatu. na tym etapie stwierdziłem, że taka spoufałość w rodzinie to już za wielka patologia nawet jak dla mnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 05, 2006 11:39 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 05, 2006 11:41 am
MarianKanapowiec BeeWolf_san Oj przestań raz powiedziec ci cos miłego i odrazu wielka milosc. ty krzyczałeś, że chcesz bym ci, czytuję 'pierdol mnie jak szmatę, a potem spoliczkuj kutasem i przytop w klopie' koniec cytatu. na tym etapie stwierdziłem, że taka spoufałość w rodzinie to już za wielka patologia nawet jak dla mnie nie nie ty byles pijany i źle to pamientasz to bylo tak: "Pierdol sie szmato, smierdzisz potem, jak mie jeszcze raz jebniesz kutasem to cie przytopie w klopie" cos takiego.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 05, 2006 11:42 am
BeeWolf_san MarianKanapowiec BeeWolf_san Oj przestań raz powiedziec ci cos miłego i odrazu wielka milosc. ty krzyczałeś, że chcesz bym ci, czytuję 'pierdol mnie jak szmatę, a potem spoliczkuj kutasem i przytop w klopie' koniec cytatu. na tym etapie stwierdziłem, że taka spoufałość w rodzinie to już za wielka patologia nawet jak dla mnie nie nie ty byles pijany i źle to pamientasz to bylo tak: "Pierdol sie szmato, smierdzisz potem, jak mie jeszcze raz jebniesz kutasem to cie przytopie w klopie" cos takiego. ale ty ładnei rymujesz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 05, 2006 11:44 am
EvilYuki BeeWolf_san MarianKanapowiec BeeWolf_san Oj przestań raz powiedziec ci cos miłego i odrazu wielka milosc. ty krzyczałeś, że chcesz bym ci, czytuję 'pierdol mnie jak szmatę, a potem spoliczkuj kutasem i przytop w klopie' koniec cytatu. na tym etapie stwierdziłem, że taka spoufałość w rodzinie to już za wielka patologia nawet jak dla mnie nie nie ty byles pijany i źle to pamientasz to bylo tak: "Pierdol sie szmato, smierdzisz potem, jak mie jeszcze raz jebniesz kutasem to cie przytopie w klopie" cos takiego. ale ty ładnei rymujesz... Spadaj niechcesz isc na szyki numerek to nie wtracaj sie w moja poezje.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 05, 2006 11:44 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 05, 2006 11:45 am
BeeWolf_san Spadaj niechcesz isc na szyki numerek to nie wtracaj sie w moja poezje.
ale ja tak szczerze z zachwytem... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 05, 2006 11:47 am
EvilYuki BeeWolf_san Spadaj niechcesz isc na szyki numerek to nie wtracaj sie w moja poezje.
ale ja tak szczerze z zachwytem... crying Klepu klepu ja po głowce ... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 05, 2006 11:49 am
EvilYuki BeeWolf_san nie nie ty byles pijany i źle to pamientasz to bylo tak: "Pierdol sie szmato, smierdzisz potem, jak mie jeszcze raz jebniesz kutasem to cie przytopie w klopie" cos takiego. ale ty ładnei rymujesz... na chuj fałszywe komplementy skoro nie chcesz z nim się pieprzyć? @ Beeczka: chujówka ten rym
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 05, 2006 11:51 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 05, 2006 11:51 am
BeeWolf_san EvilYuki BeeWolf_san Spadaj niechcesz isc na szyki numerek to nie wtracaj sie w moja poezje.
ale ja tak szczerze z zachwytem... crying Klepu klepu ja po głowce ... wink muru muru... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|