|
|
|
|
Posted: Wed Apr 05, 2006 11:09 am
Twistus Omega Sun Czesc Twistuchu wink Co tam slychac u Ciebie? 3295. Nine Inch Nails - Hurt heart a tak pozatym to zimno mi i strasznie chce mi sie spac i jakos tak chce juz slonko sad to idz do lozeczka, po co masz sie meczyc @Beeczuszko, sam spamujesz wstawiajac po raz milionowy ten sam obrazek wink [srodki zaradcze sila wyzsza.]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 05, 2006 11:09 am
EvilYuki Jest tu ktoś, coby Iwila na duchu podtrzymać? ninja *trzyma ducha* mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 05, 2006 11:10 am
EvilYuki Jest tu ktoś, coby Iwila na duchu podtrzymać? ninja tak ten morderczy kłoolik
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 05, 2006 11:11 am
Omega Sun @Beeczuszko, sam spamujesz wstawiajac po raz milionowy ten sam obrazek wink emmm... czy mogę wkleić linka? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 05, 2006 11:12 am
Jaswinder Omega Sun @Beeczuszko, sam spamujesz wstawiajac po raz milionowy ten sam obrazek wink emmm... czy mogę wkleić linka? 3nodding a coz to za pytanie, mozesz, jezeli nie bedziesz tego robic w kolko i namolnie z tym samym linkiem wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 05, 2006 11:13 am
BeeWolf_san EvilYuki Jest tu ktoś, coby Iwila na duchu podtrzymać? ninja tak ten morderczy kłoolik  zrobiłabym z niego pasztet
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 05, 2006 11:14 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 05, 2006 11:14 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 05, 2006 11:15 am
Omega Sun Jaswinder Omega Sun @Beeczuszko, sam spamujesz wstawiajac po raz milionowy ten sam obrazek wink emmm... czy mogę wkleić linka? 3nodding a coz to za pytanie, mozesz, jezeli nie bedziesz tego robic w kolko i namolnie z tym samym linkiem wink a nie bo jeżeli obrazek zastepuje amoikonke to moze sobie wklejac dowoli, byle nie roziagała strony zeby nie był wielki ble
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 05, 2006 11:16 am
Jaswinder EvilYuki Jest tu ktoś, coby Iwila na duchu podtrzymać? ninja *trzyma ducha* mrgreen dziekuje, Dziub-dziubie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 05, 2006 11:17 am
no i ? nikogo to nie interesuje.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 05, 2006 11:18 am
EvilYuki Jaswinder EvilYuki Jest tu ktoś, coby Iwila na duchu podtrzymać? ninja *trzyma ducha* mrgreen dziekuje, Dziub-dziubie. poczuwa się do dzielności 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 05, 2006 11:19 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 05, 2006 11:20 am
Jaswinder EvilYuki Jaswinder EvilYuki Jest tu ktoś, coby Iwila na duchu podtrzymać? ninja *trzyma ducha* mrgreen dziekuje, Dziub-dziubie. poczuwa się do dzielności 3nodding Jesteś bardzo dzielna, Jaswinder xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 05, 2006 11:20 am
Jaswinder BeeWolf_san no i ? nikogo to nie interesuje.mnie to interere - trza Mariana ZEWANGELIZOWAĆ!!! mwhahahahaa twisted Ty chyba kobieto niewiesz jakie złeslowa wymawiasz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|