|
|
|
|
Posted: Wed Apr 05, 2006 7:47 am
Ozual Iwa__4grozna Ozual Anuko ja jeszcze jestem ale usypiam ... nie kontaktuje ... wogole ... ta pogoda mnie wykonczy ... widzialas moje zdjecie wczoraj? jezeli twojim zdjeciem jest to coś poniźej twojej wypowiedzi to musze przyznać że jesteś bardzo urodziwy xd to w sig to tylko skromny obrazek jak bede wygladal za 100-200 lat... ]http://www.fotka.pl/osoba.php?id=1174561chcesz mi powiedzieć że ten comatus na zdjeciu to ty? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 05, 2006 7:48 am
Rin_Youkai Anuko ide ... zaraz usne ... wiec zamiast pasc twarza w klawiature padne twarza w poduszki na lozku ... stare ja bym chciala spac, ale nie moge == sweatdrop wczym problem?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 05, 2006 8:01 am
Iwa__4grozna Rin_Youkai Anuko ide ... zaraz usne ... wiec zamiast pasc twarza w klawiature padne twarza w poduszki na lozku ... stare ja bym chciala spac, ale nie moge == sweatdrop wczym problem? Ktoś mi ciągle nie daje zasnąc (czyt. katar == )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 05, 2006 8:02 am
Ozual Iwa__4grozna Ozual Anuko ja jeszcze jestem ale usypiam ... nie kontaktuje ... wogole ... ta pogoda mnie wykonczy ... widzialas moje zdjecie wczoraj? jezeli twojim zdjeciem jest to coś poniźej twojej wypowiedzi to musze przyznać że jesteś bardzo urodziwy xd to w sig to tylko skromny obrazek jak bede wygladal za 100-200 lat... ]http://www.fotka.pl/osoba.php?id=1174561 to musze przyznac, comatus pierwsza klasa 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 05, 2006 8:03 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 05, 2006 8:04 am
EvilYuki Ozual Iwa__4grozna Ozual Anuko ja jeszcze jestem ale usypiam ... nie kontaktuje ... wogole ... ta pogoda mnie wykonczy ... widzialas moje zdjecie wczoraj? jezeli twojim zdjeciem jest to coś poniźej twojej wypowiedzi to musze przyznać że jesteś bardzo urodziwy xd to w sig to tylko skromny obrazek jak bede wygladal za 100-200 lat... ]http://www.fotka.pl/osoba.php?id=1174561 to musze przyznac, comatus pierwsza klasa 3nodding ale to chyba nie on .... confused ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 05, 2006 8:09 am
Iwa__4grozna ale to chyba nie on .... confused ? ale i tak pierwsza klasa 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 05, 2006 8:16 am
EvilYuki Iwa__4grozna ale to chyba nie on .... confused ? ale i tak pierwsza klasa 3nodding ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 05, 2006 8:17 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 05, 2006 8:19 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 05, 2006 8:30 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 05, 2006 8:33 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 05, 2006 8:33 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 05, 2006 8:38 am
4laugh jak tam konie i alergia? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 05, 2006 8:39 am
Nightcatt 4laugh jak tam konie i alergia? mrgreen jakos zyje rofl ,3,4 dni niezlej katorgi i nieprzespanych nocy, ale po tym znowu moge sobie chodzic jakis czas 4laugh , a ty juz wyjechalas ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|