|
|
|
|
Posted: Wed Apr 05, 2006 12:45 am
Rin_Youkai Autark Rin_Youkai pomijam fakt, ze prawie zawsze jestesmy najwczesniej ninja mrgreen pomijam fakt, ze nie mam nic przeciwko *niesmialo przysuwa sie do niej* a w nocy na gai tez jakos się spotykamy w gronie 2 osobowym XD w koncu trzeba zwalczac konkurencje wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 05, 2006 12:51 am
Autark w koncu trzeba zwalczac konkurencje wink Na to moge odpowiedziec tylko jedno: Lol XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 05, 2006 12:54 am
Rin_Youkai Autark w koncu trzeba zwalczac konkurencje wink Na to moge odpowiedziec tylko jedno: Lol XD wiedzialem ze sie ucieszyrz 4laugh musze na razie mykac, na jakies 30 minut, pa Rin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 05, 2006 12:56 am
Autark Rin_Youkai Autark w koncu trzeba zwalczac konkurencje wink Na to moge odpowiedziec tylko jedno: Lol XD wiedzialem ze sie ucieszyrz 4laugh musze na razie mykac, na jakies 30 minut, pa Rin nie, nie, nie to nie tak jak ty tam sobie myslisz =________=''' Oz!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 05, 2006 12:56 am
Rin_Youkai Autark w koncu trzeba zwalczac konkurencje wink Na to moge odpowiedziec tylko jedno: Lol XD O.o sluchasz blog 27? o.O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 05, 2006 12:58 am
*lurk* ninja
*apsik* mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 05, 2006 12:59 am
Jaswinder *lurk* ninja *apsik* mrgreen sto lat mrgreen ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 05, 2006 1:00 am
Twistus Jaswinder *lurk* ninja *apsik* mrgreen sto lat mrgreen ....danke
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 05, 2006 1:03 am
Twistus Rin_Youkai Autark w koncu trzeba zwalczac konkurencje wink Na to moge odpowiedziec tylko jedno: Lol XD O.o sluchasz blog 27? o.OCOOOOO???????!!!!!!!!! FUJ!!!!!!!!! ==''' NIE obrazaj mnei =='''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' Nie moge na nie patrzec ,a sluchac tym bardzije -_-'''. Te lol to przez to, ze jest u mnie dziewczyna w kalsie , ktora jak czegos nie wie jak na cos odpowiedziec to mowi : Lol ==''' . Tak poza tym co ma Blog 27 z Lol wspolnego @_@??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 05, 2006 1:04 am
Rin_Youkai Twistus Rin_Youkai Autark w koncu trzeba zwalczac konkurencje wink Na to moge odpowiedziec tylko jedno: Lol XD O.o sluchasz blog 27? o.OCOOOOO???????!!!!!!!!! FUJ!!!!!!!!! ==''' NIE obrazaj mnei =='''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' Nie moge na nie patrzec ,a sluchac tym bardzije -_-'''. Te lol to przez to, ze jest u mnie dziewczyna w kalsie , ktora jak czegos nie wie jak na cos odpowiedziec to mowi : Lol ==''' . Tak poza tym co ma Blog 27 z Lol wspolnego @_@?? ich płyta ma tytuł " "
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 05, 2006 1:04 am
Jaswinder Twistus Jaswinder *lurk* ninja *apsik* mrgreen sto lat mrgreen ....danke tez chora ?? sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 05, 2006 1:05 am
Rin_Youkai Twistus Rin_Youkai Autark w koncu trzeba zwalczac konkurencje wink Na to moge odpowiedziec tylko jedno: Lol XD O.o sluchasz blog 27? o.OCOOOOO???????!!!!!!!!! FUJ!!!!!!!!! ==''' NIE obrazaj mnei =='''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' Nie moge na nie patrzec ,a sluchac tym bardzije -_-'''. Te lol to przez to, ze jest u mnie dziewczyna w kalsie , ktora jak czegos nie wie jak na cos odpowiedziec to mowi : Lol ==''' . Tak poza tym co ma Blog 27 z Lol wspolnego @_@?? dziekuje Jas za wytlumaczenie mrgreen skoor nie bloga to czego sluchasz 3nodding mrgreen xp nie to konto esh xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 05, 2006 1:06 am
Jaswinder Rin_Youkai Twistus Rin_Youkai Na to moge odpowiedziec tylko jedno: Lol XD O.o sluchasz blog 27? o.OCOOOOO???????!!!!!!!!! FUJ!!!!!!!!! ==''' NIE obrazaj mnei =='''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' Nie moge na nie patrzec ,a sluchac tym bardzije -_-'''. Te lol to przez to, ze jest u mnie dziewczyna w kalsie , ktora jak czegos nie wie jak na cos odpowiedziec to mowi : Lol ==''' . Tak poza tym co ma Blog 27 z Lol wspolnego @_@?? ich płyta ma tytuł " " Ta?? eek Ja niewiedzialam o tym =_='''. Szczeze to nawet nie zauwazylam ich plyty w sklepie XD Od dzis mam uraz do slowa Lol ==''''''''''''''''''''''''''''''''.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 05, 2006 1:07 am
Rin_Youkai Ta?? eek Ja niewiedzialam o tym =_='''. Szczeze to nawet nie zauwazylam ich plyty w sklepie XD Od dzis mam uraz do slowa Lol ==''''''''''''''''''''''''''''''''. bo bloszki bardziej niemcy z tokio hotel zdobywaja rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 05, 2006 1:07 am
Twisted_Exile dziekuje Jas za wytlumaczenie mrgreen skoor nie bloga to czego sluchasz 3nodding mrgreen xp nie to konto esh xp Jrocka, troche metalu, gotyk, muzyka filmowa ninja Chodz oczywiscie sa ustepstwa np teraz slucham sobie Michael Jackson-Rock with you sweatdrop no co to calkiem fajna pisenka XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|