|
|
|
|
Posted: Tue Apr 04, 2006 5:05 pm
Martines.PL Autark *niesmialo sie do niej zbliza* whee *skacze na nia* macie miodek? piwo z miodem o tej godzinie ... ok mrgreen ale miodu nie mam a Rin uciekla
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 04, 2006 5:08 pm
Autark *niesmialo sie do niej zbliza* whee *skacze na nia* Loo co ty tu robisz rofl tak poznooo ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 04, 2006 5:08 pm
Autark Martines.PL Autark *niesmialo sie do niej zbliza* whee *skacze na nia* macie miodek? piwo z miodem o tej godzinie ... ok mrgreen ale miodu nie mam a Rin uciekla dobra moze byc z piwem a co tam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 04, 2006 5:10 pm
Ludzie kochany tu sa same nocne marki mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 04, 2006 5:11 pm
Rin: tez chcesz grzane piwo z miodkiem? mrgreen
Marti: serio mam przyjsc na browara?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 04, 2006 5:13 pm
Autark Rin: tez chcesz grzane piwo z miodkiem? mrgreen Marti: serio mam przyjsc na browara? Na me gardlo tylko chyba mleko z maslem pomoze xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 04, 2006 5:17 pm
Rin_Youkai Autark Rin: tez chcesz grzane piwo z miodkiem? mrgreen Marti: serio mam przyjsc na browara? Na me gardlo tylko chyba mleko z maslem pomoze xp nie, mnie zawsze to stawia na nogi smile *mysli o mleczku z czekolada do picia* rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 04, 2006 5:21 pm
Autark Rin_Youkai Autark Rin: tez chcesz grzane piwo z miodkiem? mrgreen Marti: serio mam przyjsc na browara? Na me gardlo tylko chyba mleko z maslem pomoze xp nie, mnie zawsze to stawia na nogi smile *mysli o mleczku z czekolada do picia* rolleyes czekolada slodka gonk , a ja chce czegos by natluscic gardlo np MASLA XD. Dalej obstawiam mleko z rozpuszczona lyzka masla rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 04, 2006 5:29 pm
Rin_Youkai czekolada slodka gonk , a ja chce czegos by natluscic gardlo np MASLA XD. Dalej obstawiam mleko z rozpuszczona lyzka masla rofl a ja upieram sie przy grzanym miodku z piwem xp musze leciec spac, milych snow, pa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 04, 2006 5:31 pm
Autark Rin_Youkai czekolada slodka gonk , a ja chce czegos by natluscic gardlo np MASLA XD. Dalej obstawiam mleko z rozpuszczona lyzka masla rofl a ja upieram sie przy grzanym miodku z piwem xp musze leciec spac, milych snow, pa papapa 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 04, 2006 11:16 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 05, 2006 12:17 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 05, 2006 12:18 am
pomijam fakt, ze prawie zawsze jestesmy najwczesniej ninja mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 05, 2006 12:33 am
Rin_Youkai pomijam fakt, ze prawie zawsze jestesmy najwczesniej ninja mrgreen pomijam fakt, ze nie mam nic przeciwko *niesmialo przysuwa sie do niej*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 05, 2006 12:43 am
Autark Rin_Youkai pomijam fakt, ze prawie zawsze jestesmy najwczesniej ninja mrgreen pomijam fakt, ze nie mam nic przeciwko *niesmialo przysuwa sie do niej* a w nocy na gai tez jakos siÄ™ spotykamy w gronie 2 osobowym XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|