|
|
|
|
Posted: Tue Apr 04, 2006 12:42 pm
Aidanna e tam... nie ma nikogo fajnego... Kiray... Przemek jakos zyje w wiezieniu, ale dzis mu soe oberwalo xp lol lol lol rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 04, 2006 12:43 pm
*walczy z drukarka* Kurnazeszjejmac.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 04, 2006 12:49 pm
Aidanna e tam... nie ma nikogo fajnego... Kiray... Przemek jakos zyje w wiezieniu, ale dzis mu soe oberwalo xp Aid ja nie wiem wogole co u niego... od tygodnia z nim nie gadalem...bo troszke zajety bylem a jak nie bylem to komp byl zajety mrgreen Twist olimpiq lyon (czy jakas tak sie to pisze)... mam nadzieje ze milan odpadnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 04, 2006 12:53 pm
Kiray Aidanna e tam... nie ma nikogo fajnego... Kiray... Przemek jakos zyje w wiezieniu, ale dzis mu soe oberwalo xp Aid ja nie wiem wogole co u niego... od tygodnia z nim nie gadalem...bo troszke zajety bylem a jak nie bylem to komp byl zajety mrgreen Twist olimpiq lyon (czy jakas tak sie to pisze)... mam nadzieje ze milan odpadnie wiem... nie wiedziales nawet podobno ze wogole wyjezdza xd ale ogolnie dobrze sie trzyma... opiekuje sie nim wink dobra ja uciekam... trza sie wyspac, juter nad morze idziemy 3nodding xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 04, 2006 12:56 pm
Aidanna wiem... nie wiedziales nawet podobno ze wogole wyjezdza xd ale ogolnie dobrze sie trzyma... opiekuje sie nim wink dobra ja uciekam... trza sie wyspac, juter nad morze idziemy 3nodding xd nom nie wiedzialem... jakas sie nie pochwalil... papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 04, 2006 12:57 pm
Kiray Aidanna e tam... nie ma nikogo fajnego... Kiray... Przemek jakos zyje w wiezieniu, ale dzis mu soe oberwalo xp Aid ja nie wiem wogole co u niego... od tygodnia z nim nie gadalem...bo troszke zajety bylem a jak nie bylem to komp byl zajety mrgreen Twist olimpiq lyon (czy jakas tak sie to pisze)... mam nadzieje ze milan odpadnie ninja a co teraaz jakis mecz jest mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 04, 2006 12:57 pm
Delein *walczy z drukarka* Kurnazeszjejmac. skopa ja skopa...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 04, 2006 12:59 pm
Kiray Delein *walczy z drukarka* Kurnazeszjejmac. skopa ja skopa... Ha! A wlasnie ze do niej przemowilam! I przestala zjadac papier :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 04, 2006 1:00 pm
Twistus ninja a co teraaz jakis mecz jest mrgreen heretyczka domokun na stos ja na stos twisted cwiercfinaly ligi mistrzow leca ac milan vs olimpiq lyon i lyon ma wygrac BTW http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60935,3246639.html
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 04, 2006 1:00 pm
Twistus teraz tutaj to jakby sie opcowalo z trupem 3nodding widzialem to... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 04, 2006 1:02 pm
Delein Kiray Delein *walczy z drukarka* Kurnazeszjejmac. skopa ja skopa... Ha! A wlasnie ze do niej przemowilam! I przestala zjadac papier :3 bluzgow naslalas to sie przestraszyla...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 04, 2006 1:02 pm
opcy Twistus teraz tutaj to jakby sie opcowalo z trupem 3nodding widzielm to... ninja domokun zmien siga domokun mrgreen heart
wybacz Kiray ale mam traume po tym jak Leth zmusila mnei do ogladania meczu i wogole nie lubie pilki noznej gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 04, 2006 1:04 pm
Twistus opcy Twistus teraz tutaj to jakby sie opcowalo z trupem 3nodding widzielm to... ninja domokun zmien siga domokun mrgreen heart daj mi chwile do namyslu... NIE
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 04, 2006 1:05 pm
ide ogladac mecz... a pozniej na kolosa sie pouczyc... narka
go go lyon!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 04, 2006 1:05 pm
opcy Twistus opcy Twistus teraz tutaj to jakby sie opcowalo z trupem 3nodding widzielm to... ninja domokun zmien siga domokun mrgreen heart daj mi chwile do namyslu... NIE evil czemu? mrgreen moja wina ze Cie przechytrzylam :>?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|