|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 1:33 am
swir a rzeby handlowac pieniedzmi co trzba zrobić?? Kupić Trading pass, a potem vending licens.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 1:34 am
Falcone wired_00 a jak mozna chandlowac ciuchami??? trezba kupic takie cos za 1000g i co sie wtedy robi??? Sluchaj po co masz sie tu meczyc i sluchac naszych wyjasnien wejdz sobie na forum gildi i tam bedzie topic dla poczatkujacych tak wszysko jest opisane i jeszcze sa obrazki a ja chce to od was usłyszec!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 1:35 am
Nyu^ ^ Chyba Lethiel cię przytulasami zaraziła whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 1:35 am
Czarny swir a rzeby handlowac pieniedzmi co trzba zrobić?? sweatdrop że co? Chodzi ci może o wymienianie się? o własnie o to mi chodzi!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 1:36 am
wired_00 Falcone wired_00 a jak mozna chandlowac ciuchami??? trezba kupic takie cos za 1000g i co sie wtedy robi??? Sluchaj po co masz sie tu meczyc i sluchac naszych wyjasnien wejdz sobie na forum gildi i tam bedzie topic dla poczatkujacych tak wszysko jest opisane i jeszcze sa obrazki a ja chce to od was usłyszec!!! ale tam tez jest po polsku swir o pieniadzac tez jest
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 1:38 am
dobra ludzie ja sie zmywam bo bede dzisiaj gral w RPG i musze wymyslec postac xp
narazie wszyskim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 1:41 am
Falcone wired_00 Falcone wired_00 a jak mozna chandlowac ciuchami??? trezba kupic takie cos za 1000g i co sie wtedy robi??? Sluchaj po co masz sie tu meczyc i sluchac naszych wyjasnien wejdz sobie na forum gildi i tam bedzie topic dla poczatkujacych tak wszysko jest opisane i jeszcze sa obrazki a ja chce to od was usłyszec!!! ale tam tez jest po polsku swir o pieniadzac tez jest dzieki Falcone
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 1:42 am
Falcone dobra ludzie ja sie zmywam bo bede dzisiaj gral w RPG i musze wymyslec postac xp
narazie wszyskim Papatki!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 1:43 am
Cześć wszyskim obecnym ludzikom ! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 1:44 am
BeeWolf Cześć wszyskim obecnym ludzikom ! blaugh Nyu^ ^ Ja na chwilke zniknę bo muszę się przelogować, bo gaia mi sie przycieła.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 1:45 am
Sei chan BeeWolf Cześć wszyskim obecnym ludzikom ! blaugh Nyu^ ^ Ja na chwilke zniknę bo muszę się przelogować, bo gaia mi sie przycieła. A przeloguj się.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 1:45 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 1:46 am
BeeWolf Sei chan BeeWolf Cześć wszyskim obecnym ludzikom ! blaugh Nyu^ ^ Ja na chwilke zniknę bo muszę się przelogować, bo gaia mi sie przycieła. A przeloguj się. Nyu, już jestem. *Rozgląda się dookoła*Nyu, co by tu porobic...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 1:46 am