Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 23576 23577 23578 23579 23580 23581 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Omega Sun
Captain

PostPosted: Mon Apr 03, 2006 2:27 pm

Autark
i pewnie chcialas skorzystac z okazji i polatac na golasa ... ok, to ja zaslaniam oczy redface

jeszcze nie wygladam tak paskudnie zebys musial zaslaniac oczy, a poza tym nie zamierzam biegac nago sweatdrop

Szkoda
bee:*
PostPosted: Mon Apr 03, 2006 2:32 pm

Omega Sun
Autark
i pewnie chcialas skorzystac z okazji i polatac na golasa ... ok, to ja zaslaniam oczy redface

jeszcze nie wygladam tak paskudnie zebys musial zaslaniac oczy, a poza tym nie zamierzam biegac nago sweatdrop
przepraszam Omi, probowalem troszke sie rozweselic bo smetni dzisiaj byl dzien. nie pisz glupot w stylu "jeszcze nie wygladam tak paskudnie", nasza Omi jest bardzo ponetna i za to ja kochamy, buzka do gory, prosze

Autark

Omega Sun
Captain

PostPosted: Mon Apr 03, 2006 2:39 pm

Autark
przepraszam Omi, probowalem troszke sie rozweselic bo smetni dzisiaj byl dzien. nie pisz glupot w stylu "jeszcze nie wygladam tak paskudnie", nasza Omi jest bardzo ponetna i za to ja kochamy, buzka do gory, prosze

nie musisz mnie przepraszac, ja sie przeciez wcale nie gniewam smile
PostPosted: Mon Apr 03, 2006 2:42 pm

Omega Sun
Autark

nie musisz mnie przepraszac, ja sie przeciez wcale nie gniewam smile

lepiej sie czuje przepraszajac, w koncu to przezemnie dziwne glupoty przyszly do tak fajnej glowki

Autark

Omega Sun
Captain

PostPosted: Mon Apr 03, 2006 2:50 pm

porozmawiajmy o czyms 3nodding
PostPosted: Mon Apr 03, 2006 2:57 pm

Omega Sun

z mila checia, jesli Ci to nie przeszkadza to chcialbym dowiedziec sie cos o Omi i o powodzie dla ktorego Omi zajela sie za tak powazna role jak pomoc zblakanym owieczka na Gai (Omega Sun - to jest najjasniejsza z gwiazd w wolnym tlumaczeniu?)

Autark

Omega Sun
Captain

PostPosted: Mon Apr 03, 2006 3:06 pm

Autark
Omega Sun

z mila checia, jesli Ci to nie przeszkadza to chcialbym dowiedziec sie cos o Omi i o powodzie dla ktorego Omi zajela sie za tak powazna role jak pomoc zblakanym owieczka na Gai (Omega Sun - to jest najjasniejsza z gwiazd w wolnym tlumaczeniu?)

Jak chcesz sie czegos dowiedziec, to mozesz przeczytac topik w dziale "o nas".

Nick powstal przypadkiem, bo nie planowalam tu zostac. Siostra mnie namowila i zalozylam konto na gai z ciekawosci. Omega bylo zajete to sobie dopisalam pierwsze co mi przyszlo do glowy.

Pomoc zblakanym owieczkom... hmm na to wpadlam na poczatku istnienia gildii, bo dolaczali do nas nowi Polacy i wszyscy w kolko zaczynali postowanie tymi samymi pytaniami. Wiec zalozylam FAQ, potem topik sie rozrastal, to o instrukcje, to - po zbytniej samowolce na forum- o regulamin, a teraz jest samodzielnym dzialem 3nodding Napisalam go, bo na gai bylam juz dlugo, wiec po prostu opisalam, to z czym sama mialam problemy na poczatku przygody z gaia, a wtedy nikt sie za bardzo nie garnal do pomocy sweatdrop
PostPosted: Mon Apr 03, 2006 3:13 pm

Omega Sun
Autark
Omega Sun

Jak chcesz sie czegos dowiedziec, to mozesz przeczytac topik w dziale "o nas".

Nick powstal przypadkiem, bo nie planowalam tu zostac. Siostra mnie namowila i zalozylam konto na gai z ciekawosci. Omega bylo zajete to sobie dopisalam pierwsze co mi przyszlo do glowy.

Pomoc zblakanym owieczkom... hmm na to wpadlam na poczatku istnienia gildii, bo dolaczali do nas nowi Polacy i wszyscy w kolko zaczynali postowanie tymi samymi pytaniami. Wiec zalozylam FAQ, potem topik sie rozrastal, to o instrukcje, to - po zbytniej samowolce na forum- o regulamin, a teraz jest samodzielnym dzialem 3nodding Napisalam go, bo na gai bylam juz dlugo, wiec po prostu opisalam, to z czym sama mialam problemy na poczatku przygody z gaia, a wtedy nikt sie za bardzo nie garnal do pomocy sweatdrop

Czemu zostalas na Gai, konkretne zainteresowania czy po prostu traktujesz to miejsce jak chat lub gg? Ja pierwszy rok spedzilem tylko na lowieniu rybek, a teraz czasem zaluje patrzac na itemki na ktore nie bedzie mnie stac whee Genialna jest ta czapeczka OMG.

Autark

Omega Sun
Captain

PostPosted: Mon Apr 03, 2006 3:20 pm

Autark

Czemu zostalas na Gai, konkretne zainteresowania czy po prostu traktujesz to miejsce jak chat lub gg? Ja pierwszy rok spedzilem tylko na lowieniu rybek, a teraz czasem zaluje patrzac na itemki na ktore nie bedzie mnie stac whee Genialna jest ta czapeczka OMG.

Spodobala mi sie atmosfera panujaca wowczas forum i ludzie tam siedzacy. Wtedy to bylo moze z 5 osob. Tego klimatu juz nie ma, teraz jestem tu z przyzwyczajenia i chcialabym zrobic cos, zeby to nadal bylo przyjemne miejsce sweatdrop

A co do itemkow, to nie ma takiego, ktory by mi sie jakos bardzo podobal. Kiedys to byl angelic scarf, ale jak juz na niego uzbieralam i kupilam, to przestal mi sie podobac i sprzedalam go po paru m-cach confused
PostPosted: Mon Apr 03, 2006 3:26 pm

Omega Sun

Spodobala mi sie atmosfera panujaca wowczas forum i ludzie tam siedzacy. Wtedy to bylo moze z 5 osob. Tego klimatu juz nie ma, teraz jestem tu z przyzwyczajenia i chcialabym zrobic cos, zeby to nadal bylo przyjemne miejsce sweatdrop

A co do itemkow, to nie ma takiego, ktory by mi sie jakos bardzo podobal. Kiedys to byl angelic scarf, ale jak juz na niego uzbieralam i kupilam, to przestal mi sie podobac i sprzedalam go po paru m-cach confused

Niestety ludzie na Gai zrobili sie strasznie powazny, ja to miejsce zawsze traktowalem jak zabawe i bede tak traktowal, mi sie wydaje ze za powaznie sie do forum podchodzi. Przyzwyczajenie jest zle, poswiruj czasem dla siebie zamiast sie przejmowac (kocham jak banujesz ludzi, moze to przez sposob w jaki wszyscy nowi Cie odbieraja ale robisz to z wielka gracja whee )

Autark

Omega Sun
Captain

PostPosted: Mon Apr 03, 2006 3:31 pm

a moze powiesz cos o sobie Autarku? Wlasciwie nic o Tobie nie wiadomo. Moze jakas fotka?
PostPosted: Mon Apr 03, 2006 3:38 pm

Omega Sun
a moze powiesz cos o sobie Autarku? Wlasciwie nic o Tobie nie wiadomo. Moze jakas fotka?
nie lubie zdjec i nie pokazuje z reguly, jak chcesz to ponapastuj mnie za kilka dni o nie to przesle linka na PM (za kilka dni bo teraz mam duzo na glowie)

nie ma za wiele co o mnie mowic, student Informatyki, chlopczyk, mam brode na 10cm w porywach whee

Autark

Omega Sun
Captain

PostPosted: Mon Apr 03, 2006 3:52 pm

Autark
Omega Sun
nie lubie zdjec i nie pokazuje z reguly, jak chcesz to ponapastuj mnie za kilka dni o nie to przesle linka na PM (za kilka dni bo teraz mam duzo na glowie)

nie ma za wiele co o mnie mowic, student Informatyki, chlopczyk, mam brode na 10cm w porywach whee

eee tam, i tylko tyle? zadnych zainteresowan, pasji, hobby?
Ja sie teraz napalilam na farby akrylowe i lakiery pekajace... mam pomysl jak zmienic pare rzeczy ninja Tylko artykuly malarskie drogie sa sad
(ale to nic, najwyzej wszystko co zarobie na kosmetykach pojdzie na farby...)
A poza tym zajelam sie wyrabianiem bizuteriii biggrin Juz mam wszystko co jest do tego celu potrzebne 3nodding

a o fotce bede pamietac :>
PostPosted: Mon Apr 03, 2006 4:01 pm

Omega Sun

eee tam, i tylko tyle? zadnych zainteresowan, pasji, hobby?
Ja sie teraz napalilam na farby akrylowe i lakiery pekajace... mam pomysl jak zmienic pare rzeczy ninja Tylko artykuly malarskie drogie sa sad
(ale to nic, najwyzej wszystko co zarobie na kosmetykach pojdzie na farby...)
A poza tym zajelam sie wyrabianiem bizuteriii biggrin Juz mam wszystko co jest do tego celu potrzebne 3nodding

a o fotce bede pamietac :>
lubie spac, jesc i moje studia (to mnie kreci), a poza tym to mozna powiedziec ze jestem uzalezniony od komiksow, tylko czemu sa takie drobie sweatdrop (chyba kazda hobby kosztuje, a ja mam trudnosci z dorwaniem roboty w markecie)

Autark

Omega Sun
Captain

PostPosted: Mon Apr 03, 2006 4:21 pm

Autark

lubie spac, jesc i moje studia (to mnie kreci), a poza tym to mozna powiedziec ze jestem uzalezniony od komiksow, tylko czemu sa takie drobie sweatdrop (chyba kazda hobby kosztuje, a ja mam trudnosci z dorwaniem roboty w markecie)

no niestety, wszystko kosztuje. Studenci nie maja lekko xp Ja dorabiam na czym sie tylko da: na korkach, rozliczaniu pitow, przepisywaniu tekstow, "pomaganiu w pisaniu" prac, ostatnio na promocji (chyba tak to mozna nazwac) kosmetykow... do tego stypendium. Jak oplace z tego czesne, ksiazki, dojazdy, telefon, net, lekcje jezyka.. to czasem nawet troche zostaje dla mnie smile

Ok, znikam spac. Bo musze poudawac, ze zamierzam jutro jechac do szkoly ninja
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 23576 23577 23578 23579 23580 23581 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games