|
|
|
|
Posted: Mon Apr 03, 2006 10:46 am
domokun nie sapmuj Bucusiu mrgreen rofl rofl rofl lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 03, 2006 10:52 am
Twistus domokun nie sapmuj Bucusiu mrgreen rofl rofl rofl lol *siada na podlodze i zajada mielonke* boco? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 03, 2006 10:55 am
opcy Twistus domokun nie sapmuj Bucusiu mrgreen rofl rofl rofl lol *siada na podlodze i zajada mielonke* boco? mrgreen 4laugh bo Tak *podjada mu mielonke* mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 03, 2006 11:07 am
Twistus opcy Twistus domokun nie sapmuj Bucusiu mrgreen rofl rofl rofl lol *siada na podlodze i zajada mielonke* boco? mrgreen 4laugh bo Tak *podjada mu mielonke* mrgreen spam spam oh lovely spam..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 03, 2006 11:11 am
opcy Twistus domokun nie sapmuj Bucusiu mrgreen rofl rofl rofl lol *siada na podlodze i zajada mielonke* boco? mrgreen *staje nad nim okrakiem, zaciąga zieloną z nochala i pluje mu do mielonki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 03, 2006 11:13 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 03, 2006 11:36 am
opcy MarianKanapowiec staje nad nim okrakiem, zaciąga zieloną z nochala i pluje mu do mielonki* *zajada mielonke* *wyraźnie ucieszony*wiedziałem, że można na ciebie liczyć, bucu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 03, 2006 11:39 am
MarianKanapowiec opcy MarianKanapowiec staje nad nim okrakiem, zaciąga zieloną z nochala i pluje mu do mielonki* *zajada mielonke* *wyraźnie ucieszony*wiedziałem, że można na ciebie liczyć, bucu *wylizuje puszke* dziwnym nie jest... no to ja pospierdalam... naranara 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 03, 2006 12:53 pm
nararara *wpelza do pokoju i zaczyna latac za ogonkiem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 03, 2006 2:13 pm
jak zwykle nikogo nie ma ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 03, 2006 2:17 pm
Omega Sun jak zwykle nikogo nie ma ninja *macha lapka* ja tez jestem ktos sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 03, 2006 2:19 pm
Autark Omega Sun jak zwykle nikogo nie ma ninja *macha lapka* ja tez jestem ktos sad o przepraszam, nie zauwazylam Cie.. myslalam, ze jestem tu sama ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 03, 2006 2:19 pm
Omega Sun Autark Omega Sun jak zwykle nikogo nie ma ninja *macha lapka* ja tez jestem ktos sad o przepraszam, nie zauwazylam Cie.. myslalam, ze jestem tu sama ninja i pewnie chcialas skorzystac z okazji i polatac na golasa ... ok, to ja zaslaniam oczy redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 03, 2006 2:20 pm