|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 02, 2006 3:13 am
Twistus Anuko Twistus Anuko ej ... o co tu chodzi ... czemu mam tylko mapke Barton Town a na wszystkich pozostalych biala przestrzan i tylko w miejscach gdzie powinny byc sklepy i inne takie to sie pojawiac pojawiaja, ale dopiero po 'najechaniu' na nie kursorem ... stare podejrzewam ze cos zmieniaja jak dalo sie zauwazyc doszly 2 nowe mapki wiec albo to glich albo zmieniaja cos pozniej sie naprawi... 3nodding o ... 2 nowych mapek nie zauwazylam ... no cuz sweatdrop trza poczekac ^^" dzieki no to to gdzie sie rozgrywa "Storyline" i jakies wzgorzza czy cos takiego xp klify xp trzeba przejsc na lewo od port of gambino albo jakos tak mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 02, 2006 3:22 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 02, 2006 3:28 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 02, 2006 3:29 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 02, 2006 4:28 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 02, 2006 4:34 am
Macie eventowy topic na wszelki wypadek jakby ktos chcial sie pobawic ;3
o ile jeszcze takowego ni ma ninja
kliku klik
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 02, 2006 4:49 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 02, 2006 4:52 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 02, 2006 4:55 am
Kyaa Rodzyn xd * wyjmuje piorko ptasie i ja laskocze * -- p.s ja juz chora jestem XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 02, 2006 4:58 am
Rin_Youkai Kyaa Rodzyn xd * wyjmuje piorko ptasie i ja laskocze * -- p.s ja juz chora jestem XDD na ptasia grype? xp *wije sie ze smiechu* a ja bylam w piatek w stadnienie... i koniki karmilam i glaskalam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 02, 2006 5:05 am
Aidanna Rin_Youkai Kyaa Rodzyn xd * wyjmuje piorko ptasie i ja laskocze * -- p.s ja juz chora jestem XDD na ptasia grype? xp *wije sie ze smiechu* a ja bylam w piatek w stadnienie... i koniki karmilam i glaskalam xd nie przeziebilam sie xp Ooo to bardzo ladnie z twojej strony , bardzo 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 02, 2006 5:10 am
Rin_Youkai Aidanna Rin_Youkai Kyaa Rodzyn xd * wyjmuje piorko ptasie i ja laskocze * -- p.s ja juz chora jestem XDD na ptasia grype? xp *wije sie ze smiechu* a ja bylam w piatek w stadnienie... i koniki karmilam i glaskalam xd nie przeziebilam sie xp Ooo to bardzo ladnie z twojej strony , bardzo 3nodding takie ladne koniki 3nodding tylko jakies zaniedbane... nie wiem czmeu... czy to konie ktore byly ratowane z przewozow czy co... bo cale brudne i niewyczesane byly... ale i tak starsznie sie gryzlam ze aparatu nie wzielam bo popstrykala bym im fotki bo czasem tak sieustawilu ladnie ze mrr xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 02, 2006 5:12 am
Aidanna takie ladne koniki 3nodding tylko jakies zaniedbane... nie wiem czmeu... czy to konie ktore byly ratowane z przewozow czy co... bo cale brudne i niewyczesane byly... ale i tak starsznie sie gryzlam ze aparatu nie wzielam bo popstrykala bym im fotki bo czasem tak sieustawilu ladnie ze mrr xd nie smiej sie XD moje tez tak wygladaja jak z pastwiska wroca pozniej trza duzo pracy by znowu byly czyste ==
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 02, 2006 6:44 am