|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 01, 2006 6:10 am
*zawija w noge w bandaz* glupia kontuzja whee
Kukus nic na to nie poradzisz ze przyjmuja co chwile krejziczaza i nikt nie chce sobie psuc humoru xp z reszta malo ludu juz jest tutaj i nikomu nie chce sie przychodzic.... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 01, 2006 6:20 am
opcy MarianKanapowiec ja pierdolę, ale tu się chujowizna zrobiła niesamowita... nuda, syf i frajernia na listę przyjmowana z otwartymi ramionami, tak, Tao skrupulatnie realizuje swlan wspierania ignorancji i bezmyślności wsrłodzieży eee tam... dżezi jest... teraz to się mówi 'edżi' albo 'glami' bo 'glamour' jest za trudnym zagadnieniem gramatycznym by je wypowiedzieć
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 01, 2006 6:23 am
Aidanna *zawija w noge w bandaz* glupia kontuzja whee Kukus nic na to nie poradzisz ze przyjmuja co chwile krejziczaza i nikt nie chce sobie psuc humoru xp z reszta malo ludu juz jest tutaj i nikomu nie chce sie przychodzic.... whee mmnie to kurwica strzela, że ten pierdolnik jest założony za głównie moje goldy, a nie mam nic do powiedzenia na temat jego formy, jak zrobiłem po swojemu porządek to mnie wypierdoliła z gildii 'bo nie można gnębić głupoty i bezmyślności, trzeba dac im szansę by nabrały sił i stały się niebezpieczne'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 01, 2006 6:26 am
MarianKanapowiec opcy MarianKanapowiec ja pierdolę, ale tu się chujowizna zrobiła niesamowita... nuda, syf i frajernia na listę przyjmowana z otwartymi ramionami, tak, Tao skrupulatnie realizuje swlan wspierania ignorancji i bezmyślności wsrłodzieży eee tam... dżezi jest... teraz to się mówi 'edżi' albo 'glami' bo 'glamour' jest za trudnym zagadnieniem gramatycznym by je wypowiedzieć oj.. widze ze jestes bardziej obeznany.... a co do gilyji.. to mi to zwisa.. azpisalem sie na nowo bo mial kumpel sie przyjac.. ale jakos nic z tego.. wiec dlugo tu nie posiedze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 01, 2006 6:28 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 01, 2006 6:49 am
Aidanna no czaza przyjmowali ee... chyba z trzy razy ostatnio i za kazdym razem to samo bylo... on sie nie zmieni a jednak nadal go przyjmuja... jak ty byles to byl przynajmniej jakis rezim (niewiem jakie rz xp ) i byl spokuj... bosz nie wierze ze to powiedzialam eek ninja talk2hand xp dobre 'Ż' zastosowałaś bo ja jestem popierdolonym despotą, ale przynajmniej nie premiuję głupoty... też nie nie wierzę, że to powiedziałaś
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 01, 2006 6:54 am
dobra ja ide
[klamstwo]zajac sie czyms konstruktywnym...[/klamstwo]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 01, 2006 6:59 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 01, 2006 7:23 am
aaaa wooooody *wpada cala spocona... czerwona... ciska gdzies pilke do kosza* legne gdzies na chwilke i pod pryyyysnic gnam mrgreen
ninja jest tu kto??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 01, 2006 7:24 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 01, 2006 7:43 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 01, 2006 7:47 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 01, 2006 7:49 am
witam 3nodding jak leci pryma aprilis ( nie wiem jak to sie pisze xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 01, 2006 7:58 am
Rin_Youkai witam 3nodding jak leci pryma aprilis ( nie wiem jak to sie pisze xp jeszcze mnie nikt nie zrobil w konia cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|