|
|
|
|
Posted: Thu Mar 30, 2006 1:02 pm
BeeWolf_san Anu... >luka gdzie ma telefon<
A czesc jakie masz majtki ?em ... pod pidzama? ... raczej nic ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 30, 2006 1:06 pm
Anuko BeeWolf_san Anu... >luka gdzie ma telefon<
A czesc jakie masz majtki ?em ... pod pidzama? ... raczej nic ... >rozglada sie nerwowo do okoła> No nikogo nie ma. Masz ochote pogrzesyć ??foo: Poets of the Fall - [Signs of Life #06] Stay [3:33]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 30, 2006 1:09 pm
BeeWolf_san >rozglada sie nerwowo do okoła> No nikogo nie ma. Masz ochote pogrzesyć ??foo: Poets of the Fall - [Signs of Life #06] Stay [3:33] hm ... *patrzy na otwarty zeszyt od chemi ... * ... a co mi tam ... chemia nie zajac ... nie ucieknie ... dobra sciage sie napisze to sie zaliczy alkany ... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 30, 2006 1:11 pm
Anuko BeeWolf_san >rozglada sie nerwowo do okoła> No nikogo nie ma. Masz ochote pogrzesyć ??foo: Poets of the Fall - [Signs of Life #06] Stay [3:33] hm ... *patrzy na otwarty zeszyt od chemi ... * ... a co mi tam ... chemia nie zajac ... nie ucieknie ... dobra sciage sie napisze to sie zaliczy alkany ... whee >Wyciaga Flaszke, fajke wodna, odpala muzyczke< to na co masz ochote?
foo: Poets of the Fall - [Lift CDS #02] Lift (album version) [5:13]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 30, 2006 1:13 pm
BeeWolf_san Anuko BeeWolf_san >rozglada sie nerwowo do okoła> No nikogo nie ma. Masz ochote pogrzesyć ??foo: Poets of the Fall - [Signs of Life #06] Stay [3:33] hm ... *patrzy na otwarty zeszyt od chemi ... * ... a co mi tam ... chemia nie zajac ... nie ucieknie ... dobra sciage sie napisze to sie zaliczy alkany ... whee >Wyciaga Flaszke, fajke wodna, odpala muzyczke< to na co masz ochote?
foo: Poets of the Fall - [Lift CDS #02] Lift (album version) [5:13] *wyciaga lapke po flaszke* na poczatek to, od poltorej tygodnia nie pilam nic co ma procenty ... confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 30, 2006 1:18 pm
Anuko *wyciaga lapke po flaszke* na poczatek to, od poltorej tygodnia nie pilam nic co ma procenty ... confused >mysli sobie bo czasem mysli< "Spije sie bedzie łatwiejsza" >podaje flaszeczke< A co potem ?
foo: Susumu Hirasawa - [Berserk ~Chapter of the Millen #01] Sign [4:11]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 30, 2006 1:21 pm
BeeWolf_san Anuko *wyciaga lapke po flaszke* na poczatek to, od poltorej tygodnia nie pilam nic co ma procenty ... confused >mysli sobie bo czasem mysli< "Spije sie bedzie łatwiejsza" >podaje flaszeczke< A co potem ?
foo: Susumu Hirasawa - [Berserk ~Chapter of the Millen #01] Sign [4:11] c co sobie myslisz ...? jakies kosmate mysli?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 30, 2006 1:24 pm
Anuko BeeWolf_san Anuko *wyciaga lapke po flaszke* na poczatek to, od poltorej tygodnia nie pilam nic co ma procenty ... confused >mysli sobie bo czasem mysli< "Spije sie bedzie łatwiejsza" >podaje flaszeczke< A co potem ?
foo: Susumu Hirasawa - [Berserk ~Chapter of the Millen #01] Sign [4:11] c co sobie myslisz ...? jakies kosmate mysli? >zastanawia sie< "Jestem BeeWolf" >zadaje sobie pytanie< "Czy ja kiedy kolwiek miałem inne mysli ?" >siada< No a co przeszkadza ci to? >zastanawia sie jak wyglada bez pirzamki< >Wpada na genialny pomysł< a pełno letnia jestes ?foo: Dream Theater - [Train Of Thought #03] Endless Sacrifice [11:24]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 30, 2006 1:29 pm
BeeWolf_san Anuko co sobie myslisz ...? jakies kosmate mysli? >zastanawia sie< "Jestem BeeWolf" >zadaje sobie pytanie< "Czy ja kiedy kolwiek miałem inne mysli ?" >siada< No a co przeszkadza ci to? >zastanawia sie jak wyglada bez pirzamki< >Wpada na genialny pomysł< a pełno letnia jestes ?foo: Dream Theater - [Train Of Thought #03] Endless Sacrifice [11:24] nie ... raczej nie przeszkadza ze myslisz ... narazie ... a pelnoltnia jestem ... od niedawna acz jestem 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 30, 2006 1:32 pm
Anuko BeeWolf_san Anuko co sobie myslisz ...? jakies kosmate mysli? >zastanawia sie< "Jestem BeeWolf" >zadaje sobie pytanie< "Czy ja kiedy kolwiek miałem inne mysli ?" >siada< No a co przeszkadza ci to? >zastanawia sie jak wyglada bez pirzamki< >Wpada na genialny pomysł< a pełno letnia jestes ?foo: Dream Theater - [Train Of Thought #03] Endless Sacrifice [11:24] nie ... raczej nie przeszkadza ze myslisz ... narazie ... a pelnoltnia jestem ... od niedawna acz jestem 3nodding gratuluje wkroczenia na sciezke zycia >maca ja po tyłku<
Dobra zmykam porobic cos mało konstruktywnego a nawet na spaniu sie moze skonczyc >jeszcze raz sprawdza jej posladki i wychodzi, zostawia ja z tym co przytachał<
SAJONARA
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 30, 2006 1:34 pm
BeeWolf_san Anuko BeeWolf_san Anuko co sobie myslisz ...? jakies kosmate mysli? >zastanawia sie< "Jestem BeeWolf" >zadaje sobie pytanie< "Czy ja kiedy kolwiek miałem inne mysli ?" >siada< No a co przeszkadza ci to? >zastanawia sie jak wyglada bez pirzamki< >Wpada na genialny pomysł< a pełno letnia jestes ?foo: Dream Theater - [Train Of Thought #03] Endless Sacrifice [11:24] nie ... raczej nie przeszkadza ze myslisz ... narazie ... a pelnoltnia jestem ... od niedawna acz jestem 3nodding gratuluje wkroczenia na sciezke zycia >maca ja po tyłku<
Dobra zmykam porobic cos mało konstruktywnego a nawet na spaniu sie moze skonczyc >jeszcze raz sprawdza jej posladki i wychodzi, zostawia ja z tym co przytachał<
SAJONARA phi ... milych ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 30, 2006 10:14 pm
i znowu deszczz stare i znowu zmokne stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 30, 2006 10:18 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 31, 2006 1:20 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 31, 2006 2:22 am
... wlasnie wstal nooooowy dzieeeeen jeszcze raz do zdobycia caly swiat o tym wieeeeeem wlaaaasnie wstaaaal ... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|