|
|
|
|
Posted: Wed Mar 29, 2006 2:02 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 29, 2006 2:09 pm
nie wiem nigdy nic nie wiedziałem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 29, 2006 2:10 pm
BeeWolf_san nie wiem nigdy nic nie wiedziałem. wiesz ze nic nie wiesz ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 29, 2006 2:11 pm
Twistus BeeWolf_san nie wiem nigdy nic nie wiedziałem. wiesz ze nic nie wiesz ninja To juz jakis posep a ze wiedze nastaje wykładniczo niedługo takze bede nic nie wiedział, ale czad.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 29, 2006 2:13 pm
BeeWolf_san To juz jakis posep a ze wiedze nastaje wykładniczo niedługo takze bede nic nie wiedział, ale czad. swiadomosc zycia juz jest jakas wiedza...chyba
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 29, 2006 2:19 pm
Twistus BeeWolf_san To juz jakis posep a ze wiedze nastaje wykładniczo niedługo takze bede nic nie wiedział, ale czad. swiadomosc zycia juz jest jakas wiedza...chybauświadomilas mi ze zyje teraz musze sie dowiedziec co to zycie i bede mundry, ide spac.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 29, 2006 2:20 pm
BeeWolf_san Twistus BeeWolf_san To juz jakis posep a ze wiedze nastaje wykładniczo niedługo takze bede nic nie wiedział, ale czad. swiadomosc zycia juz jest jakas wiedza...chybauświadomilas mi ze zyje teraz musze sie dowiedziec co to zycie i bede mundry, ide spac. jakos w to watpie dobranoc tez zmykam spac 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 29, 2006 2:42 pm
Eredin czy osoba Kukusa sie jeszcze tu zjawia ?;> trudno powiedzieć, szczególnie, że od dość dawna Kukus jest na tej gildii zbanowany, co tam, iż to zajebiście dziwna praktyka banować współwłaściciela
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 29, 2006 11:08 pm
MarianKanapowiec Eredin czy osoba Kukusa sie jeszcze tu zjawia ?;> trudno powiedzieć, szczególnie, że od dość dawna Kukus jest na tej gildii zbanowany, co tam, iż to zajebiście dziwna praktyka banować współwłaściciela maruda
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 30, 2006 2:08 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 30, 2006 3:12 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 30, 2006 3:26 am
Co za piekny wiosenny dzionek ... heart 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 30, 2006 4:50 am
Kiart Co za piekny wiosenny dzionek ... heart 4laugh ah, no dzisiaj wspaniała pogoda mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 30, 2006 4:52 am
wiedza bardziej .. ninja zostałem na dzień dobry powitany radioaktywnym łabędziem .. co do pogody pwiem wam : bardzo wzglednie ładna .. zwłaszcza dla kogoś zaszczutego przez geograficę ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 30, 2006 6:18 am
bosz... nareszcie dzien sparwdzianwo skonczony gonk na kazdym przedmiocie sprawdziany i kartkowki dzisiaj... od 8 do 15 domokun ale beda 4 i piatki ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|