|
|
|
|
Posted: Wed Mar 29, 2006 11:31 am
wnosisz blotko .. rolleyes smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 29, 2006 11:40 am
Eredin wnosisz blotko .. rolleyes smile *wychodzi* *wraca ze zdechlym labedziem* *rzuca mu go pod nogi* nie tylko blotko..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 29, 2006 11:46 am
opcy Eredin wnosisz blotko .. rolleyes smile *wychodzi* *wraca ze zdechlym labedziem* *rzuca mu go pod nogi* nie tylko blotko.. *podchodzi* *przyglada sie* *gasi swiatlo* *labedz zaczyna swiecic* co do ..? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 29, 2006 11:50 am
Eredin *podchodzi* *przyglada sie* *gasi swiatlo* *labedz zaczyna swiecic* co do ..? eek *zaczyna kaszlec*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 29, 2006 1:01 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 29, 2006 1:05 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 29, 2006 1:10 pm
>pod swoim ochronym prześcieradłem z dziurami< Cześc. co to, to swiecace przytargane przez tego kogoś? >Dłubie w nosie<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 29, 2006 1:15 pm
BeeWolf_san >pod swoim ochronym prześcieradłem z dziurami< Cześc. co to, to swiecace przytargane przez tego kogoś? >Dłubie w nosie< Buc przeprowadza maly sabotaz 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 29, 2006 1:17 pm
Twistus BeeWolf_san >pod swoim ochronym prześcieradłem z dziurami< Cześc. co to, to swiecace przytargane przez tego kogoś? >Dłubie w nosie< Buc przeprowadza maly sabotaz 3nodding No to ciekawie nie powiem, a może ty mi powiesz jakie pbudki kieruja bycykiem?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 29, 2006 1:19 pm
BeeWolf_san Twistus BeeWolf_san >pod swoim ochronym prześcieradłem z dziurami< Cześc. co to, to swiecace przytargane przez tego kogoś? >Dłubie w nosie< Buc przeprowadza maly sabotaz 3nodding No to ciekawie nie powiem, a może ty mi powiesz jakie pbudki kieruja bycykiem? ninja confused a Skad ja moge wiedziec O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 29, 2006 1:38 pm
Twistus BeeWolf_san Twistus BeeWolf_san >pod swoim ochronym prześcieradłem z dziurami< Cześc. co to, to swiecace przytargane przez tego kogoś? >Dłubie w nosie< Buc przeprowadza maly sabotaz 3nodding No to ciekawie nie powiem, a może ty mi powiesz jakie pbudki kieruja bycykiem? ninja confused a Skad ja moge wiedziec O.o Myślalem, że prowadzisz wywiad wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 29, 2006 1:40 pm
BeeWolf_san Myślalem, że prowadzisz wywiad wink jja nic nie prowadze zadnego wywiadu ani kontrwywiadu mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 29, 2006 1:50 pm
Twistus BeeWolf_san Myślalem, że prowadzisz wywiad wink jja nic nie prowadze zadnego wywiadu ani kontrwywiadu mrgreen Szkoda bo nikt nie wie co sie dzieje.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 29, 2006 1:52 pm
BeeWolf_san Twistus BeeWolf_san Myślalem, że prowadzisz wywiad wink jja nic nie prowadze zadnego wywiadu ani kontrwywiadu mrgreen Szkoda bo nikt nie wie co sie dzieje. czasmi lepij wiedziec za malo niz za duzo ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 29, 2006 2:01 pm
Twistus BeeWolf_san Twistus BeeWolf_san Myślalem, że prowadzisz wywiad wink jja nic nie prowadze zadnego wywiadu ani kontrwywiadu mrgreen Szkoda bo nikt nie wie co sie dzieje. czasmi lepij wiedziec za malo niz za duzo ninja Niewiedza boli.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|