|
|
|
|
Posted: Tue Mar 28, 2006 12:36 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 28, 2006 12:38 pm
Karnaaa Ann_Miho czyli jesli masz ojca niebieskookiego (aa) leworecznego (aa) i matke z brazowymi oczami (AA) i praworeczna (AA) co wychodzi ze ojciec ma aaaa a matka AAAA i teraz wszystko mnozysz wink czyli wtedy mi wychodzi ze np dzieco moze byc AAaa tak ? czyli wychodzi na to ze niebieskocy, leworeczni sa receyswni (aa) a brzaowe oczy, praworeczni sa dominujący (AA)
a co sie jeszcze do tych recesywnych i dominujących zalicza?
poza tym jak ty to niby mnożysz? ROZPISZ MI TO XDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 28, 2006 12:38 pm
Karnaaa Ann_Miho czyli jesli masz ojca niebieskookiego (aa) leworecznego (aa) i matke z brazowymi oczami (AA) i praworeczna (AA) co wychodzi ze ojciec ma aaaa a matka AAAA i teraz wszystko mnozysz wink czyli wtedy mi wychodzi ze np dzieco moze byc AAaa tak ? tak 3nodding najgorzej jest jezeli twoja PAni uwaza ze trzeba napisac jeszcze wercsje kiedy to ktos jest mieszancem jak ja to mowie (nie pamietam jak to bylo w podreczniku cos na hetero chyba zygota ale nie jesem pewna razz ) i wtedy matka ktora ma brazowe oczy i jest praworeczna ma (AaAa) a ojciec ma takie same literki (aaaa) i jeszcze jedna krzyzowka jest ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 28, 2006 12:39 pm
Terrorystka Frania Karnaaa Ann_Miho czyli jesli masz ojca niebieskookiego (aa) leworecznego (aa) i matke z brazowymi oczami (AA) i praworeczna (AA) co wychodzi ze ojciec ma aaaa a matka AAAA i teraz wszystko mnozysz wink czyli wtedy mi wychodzi ze np dzieco moze byc AAaa tak ? czyli wychodzi na to ze niebieskocy, leworeczni sa receyswni (aa) a brzaowe oczy, praworeczni sa dominujący (AA)
a co sie jeszcze do tych recesywnych i dominujących zalicza?
poza tym jak ty to niby mnożysz? ROZPISZ MI TO XDDDD
rofl rofl rofl chyba nie ja ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 28, 2006 12:41 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 28, 2006 12:41 pm
Terrorystka Frania poza tym jak ty to niby mnożysz? ROZPISZ MI TO XDDDD narysuje to gdzies i ci przesle jako jpg ok?? bo ciezko to tak rozpisac slownie razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 28, 2006 12:42 pm
Ann_Miho Karnaaa Ann_Miho czyli jesli masz ojca niebieskookiego (aa) leworecznego (aa) i matke z brazowymi oczami (AA) i praworeczna (AA) co wychodzi ze ojciec ma aaaa a matka AAAA i teraz wszystko mnozysz wink czyli wtedy mi wychodzi ze np dzieco moze byc AAaa tak ? tak 3nodding najgorzej jest jezeli twoja PAni uwaza ze trzeba napisac jeszcze wercsje kiedy to ktos jest mieszancem jak ja to mowie (nie pamietam jak to bylo w podreczniku cos na hetero chyba zygota ale nie jesem pewna razz ) i wtedy matka ktora ma brazowe oczy i jest praworeczna ma (AaAa) a ojciec ma takie same literki (aaaa) i jeszcze jedna krzyzowka jest ;P bylo chyba wlasnie cos o hetero zygodzie (nie wiem czy razem czy osobo sie pisze) ale pamietam ze w tabelce rospisywalismy jakie moga byc te dzieci
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 28, 2006 12:44 pm
Ann_Miho Terrorystka Frania poza tym jak ty to niby mnożysz? ROZPISZ MI TO XDDDD narysuje to gdzies i ci przesle jako jpg ok?? bo ciezko to tak rozpisac slownie razz dobra mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 28, 2006 12:45 pm
dobra skonczmy temat XDDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 28, 2006 12:46 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 28, 2006 12:49 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 28, 2006 12:52 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 28, 2006 12:56 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 28, 2006 12:56 pm
dobra skonczylam wyszlo jak wyszlo ale mam nadzieje ze zrozumiesz jak cos to pytanka byleby szyko bo spac musze isc razz biologia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 28, 2006 1:36 pm
Ann_Miho dobra skonczylam wyszlo jak wyszlo ale mam nadzieje ze zrozumiesz jak cos to pytanka byleby szyko bo spac musze isc razz biologia dziekuje wink jak co to wysle Ci PMa pani biolog XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|