|
|
|
|
Posted: Tue Mar 28, 2006 12:19 pm
Terrorystka Frania Karnaaa z ekologi to mam spr we wtorek gonk a genetyki poprstu nie kapuje , a juz najbardziej zadania : ojciec niebieskooki leworeczny , matka brazowooka praworeczna , jakie beda mieli dzieci ? xd a ktora jestes klasa? mnie tez za niedługo czeka spr z ekologi i dobrze bo to banały. nie wiem czy sie przyznawac bo tu chyba jestem najbardziej smarkata sweatdrop hehe (III gimnazjum)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 28, 2006 12:20 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 28, 2006 12:21 pm
Ann_Miho Terrorystka Frania Karnaaa z ekologi to mam spr we wtorek gonk a genetyki poprstu nie kapuje , a juz najbardziej zadania : ojciec niebieskooki leworeczny , matka brazowooka praworeczna , jakie beda mieli dzieci ? xd a ktora jestes klasa? mnie tez za niedługo czeka spr z ekologi i dobrze bo to banały. to zadanie bardzo proste jest przeciez mrgreen nooooooo niby tak ale nie bylam na pierwszej lekcji z genetyki i nie wiem za bardzo o co chodzi z tym AAaa rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 28, 2006 12:22 pm
Karnaaa nie wiem czy sie przyznawac bo tu chyba jestem najbardziej smarkata sweatdrop hehe (III gimnazjum) ja tez ;] smarkate 3majmy sie razem. oi! mrgreen
boje sie egzaminu wiesz.... :/ to juz za miesiac crying *brrr*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 28, 2006 12:24 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 28, 2006 12:24 pm
Karnaaa nooooooo niby tak ale nie bylam na pierwszej lekcji z genetyki i nie wiem za bardzo o co chodzi z tym AAaa rofl wiec teraz posluchaj ania ci wszystko wytlumaczy mrgreen masz dwie cechy oczy i rece czyli dwie pierwsze literki sa do jednej cechy dwie nastepne do nastepnej czyli jesli ktos ma brazowe oczy co jest cecha dominujaca (wystepujaca czesciej) to ma AA a jak niebieskie to recesywna (wystepuje rzadziej) to ma aa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 28, 2006 12:26 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 28, 2006 12:27 pm
Ann_Miho Karnaaa nooooooo niby tak ale nie bylam na pierwszej lekcji z genetyki i nie wiem za bardzo o co chodzi z tym AAaa rofl wiec teraz posluchaj ania ci wszystko wytlumaczy mrgreen masz dwie cechy oczy i rece czyli dwie pierwsze literki sa do jednej cechy dwie nastepne do nastepnej czyli jesli ktos ma brazowe oczy co jest cecha dominujaca (wystepujaca czesciej) to ma AA a jak niebieskie to recesywna (wystepuje rzadziej) to ma aa aaaaaaaaaaaaaaaaa , dzieki biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 28, 2006 12:28 pm
czyli jesli masz ojca niebieskookiego (aa) leworecznego (aa) i matke z brazowymi oczami (AA) i praworeczna (AA) co wychodzi ze ojciec ma aaaa a matka AAAA i teraz wszystko mnozysz wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 28, 2006 12:31 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 28, 2006 12:32 pm
Ann_Miho Karnaaa nooooooo niby tak ale nie bylam na pierwszej lekcji z genetyki i nie wiem za bardzo o co chodzi z tym AAaa rofl wiec teraz posluchaj ania ci wszystko wytlumaczy mrgreen masz dwie cechy oczy i rece czyli dwie pierwsze literki sa do jednej cechy dwie nastepne do nastepnej czyli jesli ktos ma brazowe oczy co jest cecha dominujaca (wystepujaca czesciej) to ma AA a jak niebieskie to recesywna (wystepuje rzadziej) to ma aa rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl OMG! KOBIETO! OPANUJ SIE! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 28, 2006 12:34 pm
rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl OMG! KOBIETO! OPANUJ SIE! gonk no co ci nie pasuje ja tu tylko kulturalnie biologie kolezance tlumacze wkoncu mam 5 i to z plusem a trzeba pomagac innym
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ann_Miho czyli jesli masz ojca niebieskookiego (aa) leworecznego (aa) i matke z brazowymi oczami (AA) i praworeczna (AA) co wychodzi ze ojciec ma aaaa a matka AAAA i teraz wszystko mnozysz wink czyli wtedy mi wychodzi ze np dzieco moze byc AAaa tak ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|