|
|
|
|
Posted: Tue Mar 28, 2006 12:03 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 28, 2006 12:04 pm
Karnaaa Rin_Youkai kto ogladal film o papiezu _-_ ?? "Jan Pawel II"? wczoraj ogladalam kto Ci w tym filmie utkwil w glowie najbardziej...??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 28, 2006 12:05 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rin_Youkai Terrorystka Frania Rin_Youkai nie chce mi sie uczuc _-_, a mam spr jutro stressed a z czego? ja miałam wczoraj z matmy, banał (bryły ninja ) z biologi ( mam rozszerzona ) wlasnie przyswajam akandoty, ostrakodermy i plakodermy -_-'' XDALLELE! rofl mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 28, 2006 12:06 pm
Rin_Youkai Karnaaa Rin_Youkai kto ogladal film o papiezu _-_ ?? "Jan Pawel II"? wczoraj ogladalam kto Ci w tym filmie utkwil w glowie najbardziej...?? hm...... chyba pogrzeb , ostatnia scena , jak sie biblia zamyka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Terrorystka Frania Rin_Youkai Terrorystka Frania Rin_Youkai nie chce mi sie uczuc _-_, a mam spr jutro stressed a z czego? ja miałam wczoraj z matmy, banał (bryły ninja ) z biologi ( mam rozszerzona ) wlasnie przyswajam akandoty, ostrakodermy i plakodermy -_-'' XDALLELE! rofl mrgreen genetyka jest super heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
co działa? ale kieeeedyś dawno, dawno temu, albo czasem market padał na kilka dni i po ptokach!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 28, 2006 12:07 pm
Terrorystka Frania Rin_Youkai Terrorystka Frania Rin_Youkai nie chce mi sie uczuc _-_, a mam spr jutro stressed a z czego? ja miałam wczoraj z matmy, banał (bryły ninja ) z biologi ( mam rozszerzona ) wlasnie przyswajam akandoty, ostrakodermy i plakodermy -_-'' XDALLELE! rofl mrgreen nienawidze genetyki stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 28, 2006 12:07 pm
Karnaaa Rin_Youkai Karnaaa Rin_Youkai kto ogladal film o papiezu _-_ ?? "Jan Pawel II"? wczoraj ogladalam kto Ci w tym filmie utkwil w glowie najbardziej...?? hm...... chyba pogrzeb , ostatnia scena , jak sie biblia zamyka a mi ten zyd _-_ ( ten jego przyjaciel ) jak byl mlody byl przystojny XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 28, 2006 12:08 pm
Terrorystka Frania co działa? ale kieeeedyś dawno, dawno temu, albo czasem market padał na kilka dni i po ptokach! no dziala juz gaia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 28, 2006 12:09 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 28, 2006 12:10 pm
Karnaaa Terrorystka Frania Rin_Youkai Terrorystka Frania Rin_Youkai nie chce mi sie uczuc _-_, a mam spr jutro stressed a z czego? ja miałam wczoraj z matmy, banał (bryły ninja ) z biologi ( mam rozszerzona ) wlasnie przyswajam akandoty, ostrakodermy i plakodermy -_-'' XDALLELE! rofl mrgreen nienawidze genetyki stare ja tez jej teges nie przepadam za nia jakos za specjalnie. wole ekologie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 28, 2006 12:10 pm