|
|
|
|
Posted: Tue Mar 28, 2006 11:44 am
Karnaaa Tylko u mnie tak sie wszysko rypie , nie chce sie wlancac itp ? rolleyes nie u wszystkich, znowu cos w gai robia ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 28, 2006 11:46 am
nooooooooooo np. chcialam sie z kumplem wymienic przedmiotami ale jak chcialam zatwierdzic to nie moglam (slaby moj angielski , ale chyba pisalo ze bank jest niedostepny ) , potem nie moglam wbic sie przez pewien czas na gaie i nie moge wlaczyc mojego profilu stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 28, 2006 11:49 am
Rin_Youkai Karnaaa Tylko u mnie tak sie wszysko rypie , nie chce sie wlancac itp ? rolleyes nie u wszystkich, znowu cos w gai robia ninja gonk juz mi sie poprawdzie niedobrze robi od tych usterek (3 raz w czasie jakis 7 dni cos mi sie psuje)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 28, 2006 11:53 am
Karnaaa Rin_Youkai Karnaaa Tylko u mnie tak sie wszysko rypie , nie chce sie wlancac itp ? rolleyes nie u wszystkich, znowu cos w gai robia ninja gonk juz mi sie poprawdzie niedobrze robi od tych usterek (3 raz w czasie jakis 7 dni cos mi sie psuje) nie psuje tylko gaia cos robi ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 28, 2006 11:54 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 28, 2006 11:56 am
Karnaaa Rin_Youkai Karnaaa Tylko u mnie tak sie wszysko rypie , nie chce sie wlancac itp ? rolleyes nie u wszystkich, znowu cos w gai robia ninja gonk juz mi sie poprawdzie niedobrze robi od tych usterek (3 raz w tym tygodniu cos mi sie psuje) luzuj poślady. bywało gorzej stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 28, 2006 11:56 am
nie chce mi sie uczuc _-_, a mam spr jutro stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 28, 2006 11:57 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 28, 2006 11:59 am
Terrorystka Frania Karnaaa quote] gonk juz mi sie poprawdzie niedobrze robi od tych usterek (3 raz w tym tygodniu cos mi sie psuje) luzuj poślady. bywało gorzej stare hehe naprawia sie powoli mrgreen , a co takiego sie dzialo?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
kto ogladal film o papiezu _-_ ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rin_Youkai nie chce mi sie uczuc _-_, a mam spr jutro stressed a z czego? ja miałam wczoraj z matmy, banał (bryły ninja )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 28, 2006 12:01 pm
Rin_Youkai kto ogladal film o papiezu _-_ ?? "Jan Pawel II"? wczoraj ogladalam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 28, 2006 12:01 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 28, 2006 12:03 pm
Terrorystka Frania Rin_Youkai nie chce mi sie uczuc _-_, a mam spr jutro stressed a z czego? ja miałam wczoraj z matmy, banał (bryły ninja ) z biologi ( mam rozszerzona ) wlasnie przyswajam akandoty, ostrakodermy i plakodermy -_-''
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|