|
|
|
|
Posted: Tue Mar 28, 2006 5:54 am
Autark Miyu_av_Isfolket Hehehe ja znam taka osobe co caly rok nie przestawiala zegarka tylko odejmowala godzine a w koncu gydy trzeba bylo zmienc cczas to ona nie musiala xd xd mrgreen spryciara, ok, musze leciec, jeszcze wieczorem sprawdzan lub cos w tym stylu mnie czeka, pa i pamietaj, ze bedzie dobrze Miyu nie zdradzaj mojego sposobu na zegarki ninja rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 28, 2006 7:05 am
zrobilam 3/4 topiku o kasynie- jakby ktos byl zainteresowany. Black Jacka opisze pozniej, bo na razie mam rozwalona lapke i jedna mi troche niewygodnie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 28, 2006 7:21 am
Omega Sun zrobilam 3/4 topiku o kasynie- jakby ktos byl zainteresowany. Black Jacka opisze pozniej, bo na razie mam rozwalona lapke i jedna mi troche niewygodnie. witaj w klubie... rez mam rozwalona lapke xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 28, 2006 8:36 am
witam ludu ... u mnie wiosna pelna para leje sie z chmur ... stare wrocilam ze szkoly cala mokra ... confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 28, 2006 9:30 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 28, 2006 10:20 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 28, 2006 10:21 am
ja jeszcze jestem ... ale chyba niedlugo ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 28, 2006 10:22 am
Anuko ja jeszcze jestem ... ale chyba niedlugo ... aaa no to witam mrgreen co tu tak pusto dzisiaj ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 28, 2006 10:37 am
Karnaaa co tu tak pusto dzisiaj ? no wlasnie nie wiem ... pozamarzali czy co ...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 28, 2006 10:38 am
Anuko Karnaaa co tu tak pusto dzisiaj ? no wlasnie nie wiem ... pozamarzali czy co ...? xd nie no chyba az tak zimno nie jest rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 28, 2006 10:43 am
Karnaaa Anuko Karnaaa co tu tak pusto dzisiaj ? no wlasnie nie wiem ... pozamarzali czy co ...? xd nie no chyba az tak zimno nie jest rofl mi jest zimno ... bardzo zimno ... niech mnie ktos ogrzeje ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 28, 2006 10:45 am
Anuko Karnaaa Anuko Karnaaa co tu tak pusto dzisiaj ? no wlasnie nie wiem ... pozamarzali czy co ...? xd nie no chyba az tak zimno nie jest rofl mi jest zimno ... bardzo zimno ... niech mnie ktos ogrzeje ... *podstawia grzejniczek* cieplej ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 28, 2006 10:49 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 28, 2006 10:50 am
Karnaaa *podstawia grzejniczek* cieplej ? wsumie grzejniczek to ja mam pod biorkiem ... i kocik sie od czasu do czasu puszysty przez kolanka przewinie ... ale... wsumie to ... *rozglada sie za kims ... mniej lub bardziej konkretnym* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|