Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 23540 23541 23542 23543 23544 23545 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Miyu_av_Isfolket

PostPosted: Tue Mar 28, 2006 3:34 am

Autark
Miyu_av_Isfolket
maruda mrgreen
fajna pogoda, az smutno bylo wracac do pokoju, co nie smile
*wcina kolejna kanapke*
Ja marudna? no co ty xd A ja mam ochotę iśc spac i przez tydzien nie wstawac. Smaszcnego ja chyba tez zrobie szturm na lodowke xp
PostPosted: Tue Mar 28, 2006 3:36 am

Miyu_av_Isfolket
Autark
Miyu_av_Isfolket
maruda mrgreen
*wcina kolejna kanapke*
Ja marudna? no co ty xd A ja mam ochotę iśc spac i przez tydzien nie wstawac. Smaszcnego ja chyba tez zrobie szturm na lodowke xp
w takim razie smacznego i tobie whee
za ladna pogoda na spanie

Autark

Miyu_av_Isfolket

PostPosted: Tue Mar 28, 2006 3:39 am

Autark
Miyu_av_Isfolket
Autark
Miyu_av_Isfolket
maruda mrgreen
*wcina kolejna kanapke*
w takim razie smacznego i tobie whee
za ladna pogoda na spanie
Moze masz racje ale o 17 zaliczam matme confused i mam duze watpliwosci czy ja zalicze. Ale zmienmy temat? Jak tam dzien mija? whee
PostPosted: Tue Mar 28, 2006 3:41 am

Miyu_av_Isfolket
Moze masz racje ale o 17 zaliczam matme confused i mam duze watpliwosci czy ja zalicze. Ale zmienmy temat? Jak tam dzien mija? whee
z matma bedzie dobrze,
a no dzisiaj fajnie, najpierw silka, potem prysznic, tulaczka po miescie bez wiekszego celu i obiadek, ktutko mowiac piekny wiosenny dzien 3nodding
A u Ciebie jak ranek i poludnie?

Autark

Miyu_av_Isfolket

PostPosted: Tue Mar 28, 2006 3:46 am

Autark
Miyu_av_Isfolket
z matma bedzie dobrze,
a no dzisiaj fajnie, najpierw silka, potem prysznic, tulaczka po miescie bez wiekszego celu i obiadek, ktutko mowiac piekny wiosenny dzien 3nodding
Buda stressed ale tylko 5 lekcji, obiad (kanapki) i gdyby nie to zaliczenie to bym wyszla pobiegac ale niestety nie moge confused
PostPosted: Tue Mar 28, 2006 3:47 am

Miyu_av_Isfolket
Autark
Miyu_av_Isfolket
z matma bedzie dobrze,
Buda stressed ale tylko 5 lekcji, obiad (kanapki) i gdyby nie to zaliczenie to bym wyszla pobiegac ale niestety nie moge confused
nie lam sie bedzie dobrze

z czym kanapki? redface

Autark

Miyu_av_Isfolket

PostPosted: Tue Mar 28, 2006 3:51 am

Autark
Miyu_av_Isfolket
Autark
Miyu_av_Isfolket
z matma bedzie dobrze,
nie lam sie bedzie dobrze

z czym kanapki? redface
Z jakas wedlina xD sama nie wiem jaka ale dobra byla biggrin Oka postaram sie sweatdrop Jak tam po zmianie czasu? Ja sie przyzwyczic nye moge evil
PostPosted: Tue Mar 28, 2006 3:56 am

Miyu_av_Isfolket
Z jakas wedlina xD sama nie wiem jaka ale dobra byla biggrin Oka postaram sie sweatdrop Jak tam po zmianie czasu? Ja sie przyzwyczic nye moge evil
wedlinka whee

po tej zmianie czasu nie mam najmniejszego pojecia ktora godzine mamy, kazdy zegarek przestawialem po sto razy takze juz kazdy pokazuje cos innego, najmorsze ze na Gai tez rozregulowali czas (chyba nie zauwazyli zmiane czasu w pieknej Polsce) 4laugh

Autark

Miyu_av_Isfolket

PostPosted: Tue Mar 28, 2006 4:02 am

Autark
Miyu_av_Isfolket
wedlinka whee

po tej zmianie czasu nie mam najmniejszego pojecia ktora godzine mamy, kazdy zegarek przestawialem po sto razy takze juz kazdy pokazuje cos innego, najmorsze ze na Gai tez rozregulowali czas (chyba nie zauwazyli zmiane czasu w pieknej Polsce) 4laugh
Hehehe ja znam taka osobe co caly rok nie przestawiala zegarka tylko odejmowala godzine a w koncu gydy trzeba bylo zmienc cczas to ona nie musiala xd xd mrgreen
PostPosted: Tue Mar 28, 2006 4:04 am

Miyu_av_Isfolket
Autark
Miyu_av_Isfolket
wedlinka whee

Hehehe ja znam taka osobe co caly rok nie przestawiala zegarka tylko odejmowala godzine a w koncu gydy trzeba bylo zmienc cczas to ona nie musiala xd xd mrgreen

spryciara, ok, musze leciec, jeszcze wieczorem sprawdzan lub cos w tym stylu mnie czeka, pa i pamietaj, ze bedzie dobrze

Autark

Miyu_av_Isfolket

PostPosted: Tue Mar 28, 2006 4:07 am

Autark
Miyu_av_Isfolket
Autark
Miyu_av_Isfolket
wedlinka whee

spryciara, ok, musze leciec, jeszcze wieczorem sprawdzan lub cos w tym stylu mnie czeka, pa i pamietaj, ze bedzie dobrze
Dzieki 3nodding oby papa * macha lapkami * 3nodding
PostPosted: Tue Mar 28, 2006 4:09 am

Miyu_av_Isfolket
Dzieki 3nodding oby papa * macha lapkami * 3nodding
pa wink

Autark

Aidanna

PostPosted: Tue Mar 28, 2006 5:10 am

NO! nareszcie wiosna sie zaczela! 4laugh nareszcie jest cieplo 3nodding to jest to co Rodzyny lubiom najbardziej 4laugh heart
PostPosted: Tue Mar 28, 2006 5:31 am

Aidanna
NO! nareszcie wiosna sie zaczela! 4laugh nareszcie jest cieplo 3nodding to jest to co Rodzyny lubiom najbardziej 4laugh heart

*patrzy na ponure niebo i snieg zmieszany z blotem za oknem* hmm... sweatdrop

Omega Sun
Captain

Aidanna

PostPosted: Tue Mar 28, 2006 5:46 am

Omega Sun
Aidanna

*patrzy na ponure niebo i snieg zmieszany z blotem za oknem* hmm... sweatdrop
a u mnie juz skuchutko... prawie... ale jest cieplo i niebo nie bieskie tylko czasami chury zaslaniaja 4laugh
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 23540 23541 23542 23543 23544 23545 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games