|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 28, 2006 3:34 am
Autark maruda mrgreen fajna pogoda, az smutno bylo wracac do pokoju, co nie smile *wcina kolejna kanapke* Ja marudna? no co ty xd A ja mam ochotę iśc spac i przez tydzien nie wstawac. Smaszcnego ja chyba tez zrobie szturm na lodowke xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 28, 2006 3:36 am
Miyu_av_Isfolket Autark maruda mrgreen fajna pogoda, az smutno bylo wracac do pokoju, co nie smile *wcina kolejna kanapke* Ja marudna? no co ty xd A ja mam ochotę iśc spac i przez tydzien nie wstawac. Smaszcnego ja chyba tez zrobie szturm na lodowke xp w takim razie smacznego i tobie whee za ladna pogoda na spanie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 28, 2006 3:39 am
Autark Miyu_av_Isfolket Autark maruda mrgreen fajna pogoda, az smutno bylo wracac do pokoju, co nie smile *wcina kolejna kanapke* Ja marudna? no co ty xd A ja mam ochotę iśc spac i przez tydzien nie wstawac. Smaszcnego ja chyba tez zrobie szturm na lodowke xp w takim razie smacznego i tobie whee za ladna pogoda na spanie Moze masz racje ale o 17 zaliczam matme confused i mam duze watpliwosci czy ja zalicze. Ale zmienmy temat? Jak tam dzien mija? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 28, 2006 3:41 am
Miyu_av_Isfolket Moze masz racje ale o 17 zaliczam matme confused i mam duze watpliwosci czy ja zalicze. Ale zmienmy temat? Jak tam dzien mija? whee z matma bedzie dobrze, a no dzisiaj fajnie, najpierw silka, potem prysznic, tulaczka po miescie bez wiekszego celu i obiadek, ktutko mowiac piekny wiosenny dzien 3nodding A u Ciebie jak ranek i poludnie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 28, 2006 3:46 am
Autark Miyu_av_Isfolket Moze masz racje ale o 17 zaliczam matme confused i mam duze watpliwosci czy ja zalicze. Ale zmienmy temat? Jak tam dzien mija? whee z matma bedzie dobrze, a no dzisiaj fajnie, najpierw silka, potem prysznic, tulaczka po miescie bez wiekszego celu i obiadek, ktutko mowiac piekny wiosenny dzien 3nodding A u Ciebie jak ranek i poludnie? Buda stressed ale tylko 5 lekcji, obiad (kanapki) i gdyby nie to zaliczenie to bym wyszla pobiegac ale niestety nie moge confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 28, 2006 3:47 am
Miyu_av_Isfolket Autark Miyu_av_Isfolket Moze masz racje ale o 17 zaliczam matme confused i mam duze watpliwosci czy ja zalicze. Ale zmienmy temat? Jak tam dzien mija? whee z matma bedzie dobrze, a no dzisiaj fajnie, najpierw silka, potem prysznic, tulaczka po miescie bez wiekszego celu i obiadek, ktutko mowiac piekny wiosenny dzien 3nodding A u Ciebie jak ranek i poludnie? Buda stressed ale tylko 5 lekcji, obiad (kanapki) i gdyby nie to zaliczenie to bym wyszla pobiegac ale niestety nie moge confused nie lam sie bedzie dobrze z czym kanapki? redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 28, 2006 3:51 am
Autark Miyu_av_Isfolket Autark Miyu_av_Isfolket Moze masz racje ale o 17 zaliczam matme confused i mam duze watpliwosci czy ja zalicze. Ale zmienmy temat? Jak tam dzien mija? whee z matma bedzie dobrze, a no dzisiaj fajnie, najpierw silka, potem prysznic, tulaczka po miescie bez wiekszego celu i obiadek, ktutko mowiac piekny wiosenny dzien 3nodding A u Ciebie jak ranek i poludnie? Buda stressed ale tylko 5 lekcji, obiad (kanapki) i gdyby nie to zaliczenie to bym wyszla pobiegac ale niestety nie moge confused nie lam sie bedzie dobrze z czym kanapki? redface Z jakas wedlina xD sama nie wiem jaka ale dobra byla biggrin Oka postaram sie sweatdrop Jak tam po zmianie czasu? Ja sie przyzwyczic nye moge evil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 28, 2006 3:56 am
Miyu_av_Isfolket Z jakas wedlina xD sama nie wiem jaka ale dobra byla biggrin Oka postaram sie sweatdrop Jak tam po zmianie czasu? Ja sie przyzwyczic nye moge evil wedlinka whee po tej zmianie czasu nie mam najmniejszego pojecia ktora godzine mamy, kazdy zegarek przestawialem po sto razy takze juz kazdy pokazuje cos innego, najmorsze ze na Gai tez rozregulowali czas (chyba nie zauwazyli zmiane czasu w pieknej Polsce) 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 28, 2006 4:02 am
Autark Miyu_av_Isfolket Z jakas wedlina xD sama nie wiem jaka ale dobra byla biggrin Oka postaram sie sweatdrop Jak tam po zmianie czasu? Ja sie przyzwyczic nye moge evil wedlinka whee po tej zmianie czasu nie mam najmniejszego pojecia ktora godzine mamy, kazdy zegarek przestawialem po sto razy takze juz kazdy pokazuje cos innego, najmorsze ze na Gai tez rozregulowali czas (chyba nie zauwazyli zmiane czasu w pieknej Polsce) 4laugh Hehehe ja znam taka osobe co caly rok nie przestawiala zegarka tylko odejmowala godzine a w koncu gydy trzeba bylo zmienc cczas to ona nie musiala xd xd mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 28, 2006 4:04 am
Miyu_av_Isfolket Autark Miyu_av_Isfolket Z jakas wedlina xD sama nie wiem jaka ale dobra byla biggrin Oka postaram sie sweatdrop Jak tam po zmianie czasu? Ja sie przyzwyczic nye moge evil wedlinka whee po tej zmianie czasu nie mam najmniejszego pojecia ktora godzine mamy, kazdy zegarek przestawialem po sto razy takze juz kazdy pokazuje cos innego, najmorsze ze na Gai tez rozregulowali czas (chyba nie zauwazyli zmiane czasu w pieknej Polsce) 4laugh Hehehe ja znam taka osobe co caly rok nie przestawiala zegarka tylko odejmowala godzine a w koncu gydy trzeba bylo zmienc cczas to ona nie musiala xd xd mrgreen spryciara, ok, musze leciec, jeszcze wieczorem sprawdzan lub cos w tym stylu mnie czeka, pa i pamietaj, ze bedzie dobrze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 28, 2006 4:07 am
Autark Miyu_av_Isfolket Autark Miyu_av_Isfolket Z jakas wedlina xD sama nie wiem jaka ale dobra byla biggrin Oka postaram sie sweatdrop Jak tam po zmianie czasu? Ja sie przyzwyczic nye moge evil wedlinka whee po tej zmianie czasu nie mam najmniejszego pojecia ktora godzine mamy, kazdy zegarek przestawialem po sto razy takze juz kazdy pokazuje cos innego, najmorsze ze na Gai tez rozregulowali czas (chyba nie zauwazyli zmiane czasu w pieknej Polsce) 4laugh Hehehe ja znam taka osobe co caly rok nie przestawiala zegarka tylko odejmowala godzine a w koncu gydy trzeba bylo zmienc cczas to ona nie musiala xd xd mrgreen spryciara, ok, musze leciec, jeszcze wieczorem sprawdzan lub cos w tym stylu mnie czeka, pa i pamietaj, ze bedzie dobrze Dzieki 3nodding oby papa * macha lapkami * 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 28, 2006 4:09 am
Miyu_av_Isfolket Dzieki 3nodding oby papa * macha lapkami * 3nodding pa wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 28, 2006 5:10 am
NO! nareszcie wiosna sie zaczela! 4laugh nareszcie jest cieplo 3nodding to jest to co Rodzyny lubiom najbardziej 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 28, 2006 5:31 am
Aidanna NO! nareszcie wiosna sie zaczela! 4laugh nareszcie jest cieplo 3nodding to jest to co Rodzyny lubiom najbardziej 4laugh heart *patrzy na ponure niebo i snieg zmieszany z blotem za oknem* hmm... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 28, 2006 5:46 am
Omega Sun Aidanna NO! nareszcie wiosna sie zaczela! 4laugh nareszcie jest cieplo 3nodding to jest to co Rodzyny lubiom najbardziej 4laugh heart *patrzy na ponure niebo i snieg zmieszany z blotem za oknem* hmm... sweatdrop a u mnie juz skuchutko... prawie... ale jest cieplo i niebo nie bieskie tylko czasami chury zaslaniaja 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|