|
|
|
|
Posted: Mon Mar 27, 2006 11:26 am
Twistus wiem ale to niezmienia faktu ze mnie uwielbiasz ...i kochasz kogos w tym sammy wieku wink bo to dobry rocznik jest... cool //edit: chyba mlodziez przestraszylem... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 27, 2006 11:26 am
esz ale nudno tu u was... tak jak myslalem... sweatdrop
narqa
Holla at me
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 27, 2006 11:27 am
Bardier esz ale nudno tu u was... tak jak myslalem... sweatdrop narqa Holla at me taki stan rzeczy zapewne wynika to z twych jakze wylewnych wypowiedzi..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 27, 2006 11:29 am
opcy Twistus wiem ale to niezmienia faktu ze mnie uwielbiasz ...i kochasz kogos w tym sammy wieku wink bo to dobry rocznik jest... cool //edit: chyba mlodziez przestraszylem... sweatdrop albo my dwie stare duzpy zesmy to uczynili cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 27, 2006 11:30 am
Twistus albo my dwie stare duzpy zesmy to uczynili cool albo boja sie wladzy i bylej wladzy... mrgreen NOFX [Pump Up The Valuum #12] My v****a [2:36]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 27, 2006 11:31 am
Twistus opcy Twistus wiem ale to niezmienia faktu ze mnie uwielbiasz ...i kochasz kogos w tym sammy wieku wink bo to dobry rocznik jest... cool //edit: chyba mlodziez przestraszylem... sweatdrop albo my dwie stare duzpy zesmy to uczynili cool brutale sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 27, 2006 11:33 am
opcy Twistus albo my dwie stare duzpy zesmy to uczynili cool albo boja sie wladzy i bylej wladzy... mrgreen NOFX [Pump Up The Valuum #12] My v****a [2:36] 8patrzy na tytul piosenki* rofl rofl rofl rofl
ale my przeciez jestemy tacy mili i slodcy i wogole mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 27, 2006 11:33 am
uuuu.. jest jedna mlodziez... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 27, 2006 11:35 am
Twistus 8patrzy na tytul piosenki* rofl rofl rofl rofl
ale my przeciez jestemy tacy mili i slodcy i wogole mrgreen ja jeszcze dodatkowo fajny jestem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy uuuu.. jest jedna mlodziez... mrgreen nie bij talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy uuuu.. jest jedna mlodziez... mrgreen w bledzie jestes juz jest 2 mnozymy sie jak kroliki hejka tak wogole
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 27, 2006 11:36 am
ja moge jeszcze dodac ze tez jestescie wyjatkowo skromni mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 27, 2006 11:36 am
opcy Twistus 8patrzy na tytul piosenki* rofl rofl rofl rofl
ale my przeciez jestemy tacy mili i slodcy i wogole mrgreen ja jeszcze dodatkowo fajny jestem... i seksi dupcia cool *kleps* rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl lol twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 27, 2006 11:37 am
Karnaaa opcy uuuu.. jest jedna mlodziez... mrgreen nie bij talk2hand no wiesz co? ja i kogos uderzyc??! to ja przeca jestem chlopiec do bicia... btw.. wczoraj dostalem od Anku lokciem z polobrotu.. do dzis mnie szczeka boli... oje Miho
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 27, 2006 11:38 am
Karnaaa ja moge jeszcze dodac ze tez jestescie wyjatkowo skromni mrgreen pozwole zacytowac sobie Bucusia "dziwna nie jest..." cool rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|