|
|
|
|
Posted: Sun Mar 26, 2006 1:41 pm
Dariia Twistus - masz bardzo ładnego avatarka smile pirate zawsze mam ladnego Avka pirate rofl rofl rofl rofl mrgreen wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 26, 2006 1:42 pm
Dariia Twistus - masz bardzo ładnego avatarka smile zawsze ona ma pieknego 4laugh 4laugh 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 26, 2006 1:42 pm
Twistus Dariia Twistus - masz bardzo ładnego avatarka smile pirate zawsze mam ladnego Avka pirate rofl rofl rofl rofl mrgreen wink Mialem racje heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 26, 2006 1:44 pm
degenerat Twistus Dariia Twistus - masz bardzo ładnego avatarka smile pirate zawsze mam ladnego Avka pirate rofl rofl rofl rofl mrgreen wink Mialem racje heart eek xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 26, 2006 1:45 pm
Obywatel K. degenerat Twistus Dariia Twistus - masz bardzo ładnego avatarka smile pirate zawsze mam ladnego Avka pirate rofl rofl rofl rofl mrgreen wink Mialem racje heart eek xd I co tak galy wywalasz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 26, 2006 1:46 pm
dla picu pirate a teraz poluje na kwiotki domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 26, 2006 1:47 pm
Obywatel K. dla picy pirate a teraz poluje na kwiotki domokun Mi to zajmuje sredni....hmm.... przerwe na jedzenie xp czyli 1h
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 26, 2006 1:48 pm
Obywatel K. aaaaaaaaaa 4laugh co nie wyjasnia czemu wstazki wybrac nie moge xp wklejam jeszcze raz swoj post stare Omega Sun Obywatel K. nie wie ktos jak sie robilo te bukiety? sweatdrop najpierw musisz miec kwiatki. Bukiet mozna zrobic z 1, 10 lub 25. Idziesz do kwiaciarni, wybierasz kwiaty, placisz kase, wybierasz kolor wstazeczki ( jezeli masz tusze w roznych kolorach), potem kolor papieru (jezeli masz tusze w roznych kolorach) w ktory beda owiniete i gotowe wstazke mozna dobrac jak ma sie chociaz jeden tusz!!!! umiejetnosc czytania ze zrozumieniem jest taka trudna?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 26, 2006 1:49 pm
degenerat Obywatel K. dla picy pirate a teraz poluje na kwiotki domokun Mi to zajmuje sredni....hmm.... przerwe na jedzenie xp czyli 1h eee... nie wiem jak to robisz ale mi niecale 5 min 10 kwiotkow blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 26, 2006 1:50 pm
Omega Sun wstazke mozna dobrac jak ma sie chociaz jeden tusz!!!! umiejetnosc czytania ze zrozumieniem jest taka trudna? nie ale juz ledwo kontaktuje wiec wybacz... czy te tusze mozna tylko w markecie dostac? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 26, 2006 1:51 pm
Omega Sun Obywatel K. aaaaaaaaaa 4laugh co nie wyjasnia czemu wstazki wybrac nie moge xp wklejam jeszcze raz swoj post stare Omega Sun Obywatel K. nie wie ktos jak sie robilo te bukiety? sweatdrop najpierw musisz miec kwiatki. Bukiet mozna zrobic z 1, 10 lub 25. Idziesz do kwiaciarni, wybierasz kwiaty, placisz kase, wybierasz kolor wstazeczki ( jezeli masz tusze w roznych kolorach), potem kolor papieru (jezeli masz tusze w roznych kolorach) w ktory beda owiniete i gotowe wstazke mozna dobrac jak ma sie chociaz jeden tusz!!!! umiejetnosc czytania ze zrozumieniem jest taka trudna? Teraz w szkolach juz tego widocznie nie ucza rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 26, 2006 1:51 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 26, 2006 1:52 pm
Obywatel K. degenerat Obywatel K. dla picy pirate a teraz poluje na kwiotki domokun Mi to zajmuje sredni....hmm.... przerwe na jedzenie xp czyli 1h eee... nie wiem jak to robisz ale mi niecale 5 min 10 kwiotkow blaugh No to masz pecha mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 26, 2006 1:52 pm
Obywatel K. Omega Sun wstazke mozna dobrac jak ma sie chociaz jeden tusz!!!! umiejetnosc czytania ze zrozumieniem jest taka trudna? nie ale juz ledwo kontaktuje wiec wybacz... czy te tusze mozna tylko w markecie dostac? xp scream przewodnik tusze sie robi z robali potrzebujesz 50 robali 1 koloru by zrobi tusz domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 26, 2006 1:53 pm
degenerat Teraz w szkolach juz tego widocznie nie ucza rofl teraz w ogole malo czego 'ucza' xp sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|