|
|
|
|
Posted: Sun Mar 26, 2006 1:29 pm
Twistus degenerat Obywatel K. nie wie ktos jak sie robilo te bukiety? sweatdrop Się wchodziło w ten sklep z kwiatkami klikalo sie cos tam na dole i masz gotowe mrgreen lol Ty to chyba juz do perfekcji opanowales lol wink ciekawe czy sobie drukuje rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 26, 2006 1:30 pm
Obywatel K. Twistus degenerat Obywatel K. nie wie ktos jak sie robilo te bukiety? sweatdrop Się wchodziło w ten sklep z kwiatkami klikalo sie cos tam na dole i masz gotowe mrgreen lol Ty to chyba juz do perfekcji opanowales lol wink ciekawe czy sobie drukuje rofl confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 26, 2006 1:31 pm
dziwne mam po 5 kwiotkow a moge zrobic bukieta tylko z jednego xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 26, 2006 1:32 pm
no co a wy sobie nie drukujecie? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 26, 2006 1:32 pm
Obywatel K. dziwne mam po 5 kwiotkow a moge zrobic bukieta tylko z jednego xp Musisz miec 100 na jeden na 3 chyba 1000 nie pamietam dobrze xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 26, 2006 1:33 pm
Obywatel K. dziwne mam po 5 kwiotkow a moge zrobic bukieta tylko z jednego xp jezeli to sloneczniki to z nich tylko da sie zrobic bukiet pojedynczy 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 26, 2006 1:34 pm
Obywatel K. no co a wy sobie nie drukujecie? xd Nie rozumiem odniesienia xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 26, 2006 1:34 pm
Twistus Obywatel K. dziwne mam po 5 kwiotkow a moge zrobic bukieta tylko z jednego xp jezeli to sloneczniki to z nich tylko da sie zrobic bukiet pojedynczy 3nodding mam po 5 roznych rodzajow... i wystarczajaca ilosc kasy xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 26, 2006 1:35 pm
Twistus Obywatel K. dziwne mam po 5 kwiotkow a moge zrobic bukieta tylko z jednego xp jezeli to sloneczniki to z nich tylko da sie zrobic bukiet pojedynczy 3nodding A szkoda bo są ładne mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 26, 2006 1:36 pm
Obywatel K. dziwne mam po 5 kwiotkow a moge zrobic bukieta tylko z jednego xp powtarzam: mozna zrobic z: 1, 10 lub 25 kwiatkow! Wiec chyba logiczne, ze 5 to nie 10?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 26, 2006 1:37 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 26, 2006 1:37 pm
Omega Sun Obywatel K. dziwne mam po 5 kwiotkow a moge zrobic bukieta tylko z jednego xp powtarzam: mozna zrobic z: 1, 10 lub 25 kwiatkow! Wiec chyba logiczne, ze 5 to nie 10? aaaaaaaaaa 4laugh co nie wyjasnia czemu wstazki wybrac nie moge xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 26, 2006 1:39 pm
Obywatel K. Omega Sun Obywatel K. dziwne mam po 5 kwiotkow a moge zrobic bukieta tylko z jednego xp powtarzam: mozna zrobic z: 1, 10 lub 25 kwiatkow! Wiec chyba logiczne, ze 5 to nie 10? aaaaaaaaaa 4laugh co nie wyjasnia czemu wstazki wybrac nie moge xp Wlasnie! mnie tez to martwi, aczkolwiek jest wsiowa xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 26, 2006 1:39 pm
Twistus - masz bardzo ładnego avatarka smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 26, 2006 1:40 pm
degenerat Obywatel K. Omega Sun Obywatel K. dziwne mam po 5 kwiotkow a moge zrobic bukieta tylko z jednego xp powtarzam: mozna zrobic z: 1, 10 lub 25 kwiatkow! Wiec chyba logiczne, ze 5 to nie 10? aaaaaaaaaa 4laugh co nie wyjasnia czemu wstazki wybrac nie moge xp Wlasnie! mnie tez to martwi, aczkolwiek jest wsiowa xp wsiowa czy nie wsiowa chce widziec jak wyglada xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|