|
|
|
|
Posted: Sun Mar 26, 2006 12:31 pm
Omega Sun moze i tak, bo cos mi sie widzi, ze chodzenie na basen i tak skonczylo by sie zamiast na plywaniu, na przesiadywaniu w dzakuzi (kurcze, nie wiem jak to sie pisze) xd u mnie wlasnie tak sie konczy rofl Ja tez nie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 26, 2006 12:32 pm
Twistus Omega Sun na co lepiej sie zapisac: na basen czy na tance latino? cool tance jeszcze jakiegos przystojniaak poznasz cool mrgreen hehe, pewnie mi jakiegos przydziela wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 26, 2006 12:32 pm
Omega Sun moze i tak, bo cos mi sie widzi, ze chodzenie na basen i tak skonczylo by sie zamiast na plywaniu, na przesiadywaniu w dzakuzi (kurcze, nie wiem jak to sie pisze) xd jacuzzi? mrgreen
no wiesz ale jak Ci jeszcze jakiegos LAtynosa dadza to miodzio @_@
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 26, 2006 12:35 pm
Twistus Omega Sun moze i tak, bo cos mi sie widzi, ze chodzenie na basen i tak skonczylo by sie zamiast na plywaniu, na przesiadywaniu w dzakuzi (kurcze, nie wiem jak to sie pisze) xd jacuzzi? mrgreen
no wiesz ale jak Ci jeszcze jakiegos LAtynosa dadza to miodzio @_@ nie wiem, wlasciwie o kursie wiem tylko tyle, ze dotyczy tancow latino a z tego co mi o tych tancach wiadomo to wlasnie w parach sie tanczy wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 26, 2006 12:37 pm
Omega Sun Twistus Omega Sun moze i tak, bo cos mi sie widzi, ze chodzenie na basen i tak skonczylo by sie zamiast na plywaniu, na przesiadywaniu w dzakuzi (kurcze, nie wiem jak to sie pisze) xd jacuzzi? mrgreen
no wiesz ale jak Ci jeszcze jakiegos LAtynosa dadza to miodzio @_@ nie wiem, wlasciwie o kursie wiem tylko tyle, ze dotyczy tancow latino a z tego co mi o tych tancach wiadomo to wlasnie w parach sie tanczy wink no ja kuna iem ze tam sie w parach tanczy ja tylko spekuluje na temat Twojego przyszlego partnera mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 26, 2006 12:40 pm
Twistus no ja kuna iem ze tam sie w parach tanczy ja tylko spekuluje na temat Twojego przyszlego partnera mrgreen nie wiem, zobaczymy. Potem sie pochwale kogo mi dali wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 26, 2006 12:42 pm
Omega Sun Twistus no ja kuna iem ze tam sie w parach tanczy ja tylko spekuluje na temat Twojego przyszlego partnera mrgreen nie wiem, zobaczymy. Potem sie pochwale kogo mi dali wink *ziew* a tka wogole to co Omisia porabiala caly dzien mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 26, 2006 12:47 pm
Twistus *ziew* a tka wogole to co Omisia porabiala caly dzien mrgreen a nic, obijalam sie, uczylam dzieci, a potem spedzilam mily wieczor z rodzinka i takie tam. Mialam sie uczyc kodeksu pracy ale jak przyszlo co do czego, to mi sie nie chcialo.... Jakos tak ciezko mi sie przestawic na nowy czas. Juz widze jak mi sie jutro bedzie chcialo wstac o 6.00 na pociag xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 26, 2006 1:22 pm
nie wie ktos jak sie robilo te bukiety? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 26, 2006 1:25 pm
Obywatel K. nie wie ktos jak sie robilo te bukiety? sweatdrop najpierw musisz miec kwiatki. Bukiet mozna zrobic z 1, 10 lub 25. Idziesz do kwiaciarni, wybierasz kwiaty, placisz kase, wybierasz kolor wstazeczki (jezeli masz tusze w roznych kolorach), potem kolor papieru (jezeli masz tusze w roznych kolorach) w ktory beda owiniete i gotowe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 26, 2006 1:25 pm
Obywatel K. nie wie ktos jak sie robilo te bukiety? sweatdrop Się wchodziło w ten sklep z kwiatkami klikalo sie cos tam na dole i masz gotowe mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 26, 2006 1:27 pm
degenerat Obywatel K. nie wie ktos jak sie robilo te bukiety? sweatdrop Się wchodziło w ten sklep z kwiatkami klikalo sie cos tam na dole i masz gotowe mrgreen lol Ty to chyba juz do perfekcji opanowales lol wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 26, 2006 1:28 pm
no tak.. Exchange Flowers xd dzieki 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Twistus degenerat Obywatel K. nie wie ktos jak sie robilo te bukiety? sweatdrop Się wchodziło w ten sklep z kwiatkami klikalo sie cos tam na dole i masz gotowe mrgreen lol Ty to chyba juz do perfekcji opanowales lol wink redface Tak myszko redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|