|
|
|
|
Posted: Sun Mar 26, 2006 5:26 am
Twistus Terrorystka Frania Twistus to baaaardzo stary print musi byc 3nodding ta podejrzewaj mnie dalej.... XP z reszta jak nie wierzysz to nie. pf
poweim tak bullshit ja swoje podejrzenia mam ale niewazne znikam do zobaczenia 3nodding confused
to se miej, acz zapewniam Cie ze są mylne..... :/
http://i3.photobucket.com/albums/y82/marcior/polow023.jpg
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 26, 2006 5:29 am
oj sie motasz sie motasz to juz zupelnie inny print screen pozatym ciekawe co jest w ocenzurowanym miejscu whatever lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 26, 2006 5:32 am
Twistus oj sie motasz sie motasz to juz zupelnie inny print screen pozatym ciekawe co jest w ocenzurowanym miejscu whatever lol ninja zakazane strony a tak naparwde okno rozmowy z osoba o ktorej istnieniu winnas nie wiedziec ani ktokolwiek z was
poza tym nie motam sie tylko wkur... za mnie to ze mnie oskrazasz o cos co nie jest prawda :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 26, 2006 5:33 am
Terrorystka Frania Twistus oj sie motasz sie motasz to juz zupelnie inny print screen pozatym ciekawe co jest w ocenzurowanym miejscu whatever lol ninja zakazane strony lol niech Ci edzie spadam narazie lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 26, 2006 5:34 am
Twistus Terrorystka Frania Twistus oj sie motasz sie motasz to juz zupelnie inny print screen pozatym ciekawe co jest w ocenzurowanym miejscu whatever lol ninja zakazane strony lol niech Ci edzie spadam narazie lol wszyscy maja mambe mam i ja! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 26, 2006 5:35 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 26, 2006 5:36 am
Obywatel K. Twistus Terrorystka Frania Twistus oj sie motasz sie motasz to juz zupelnie inny print screen pozatym ciekawe co jest w ocenzurowanym miejscu whatever lol ninja zakazane strony lol niech Ci edzie spadam narazie lol wszyscy maja mambe mam i ja! whee a co to ma do rozmowy ninja . Papapa Twist whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 26, 2006 5:37 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 26, 2006 5:38 am
Rin_Youkai a co to ma do rozmowy ninja . Papapa Twist whee zeby skonczyc juz ten temat ty moj wedkarzu mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 26, 2006 5:39 am
Obywatel K. Rin_Youkai a co to ma do rozmowy ninja . Papapa Twist whee zeby skonczyc juz ten temat ty moj wedkarzu mrgreen twoj neutral rofl ja jestem niczyja ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 26, 2006 5:41 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 26, 2006 6:18 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 26, 2006 6:28 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 26, 2006 7:02 am
heh xd a ja przed chwilka sobie coś rysnelam dla mojego kochania wink heart blaugh ulala mrgreen http://artpad.art.com/?iwqlix1fgld4przerysowywalam z takiego jednego ślicznego obrazka smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 26, 2006 7:19 am
Dariia heh xd a ja przed chwilka sobie coś rysnelam dla mojego kochania wink heart blaugh ulala mrgreen http://artpad.art.com/?iwqlix1fgld4przerysowywalam z takiego jednego ślicznego obrazka smile ciekawe, ciekawe ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|