|
|
|
|
Posted: Sun Mar 26, 2006 1:52 am
Obywatel K. Rin_Youkai nie jestem twoja mama =_='' *podchodzi do klatki* siedzialem tam calal noc? sweatdrop a jak slodko heart dobry zwierzaczek ,doobry ninja *otwiera klatke* jestes wolny XD -narazie twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 26, 2006 1:55 am
Rin_Youkai renge_karen Nienawidze łowic ryby evil >>>>>>>><<<<<<< aja lubie rofl i lowie sobie na najtrudniejszym i czesze hajs XDDDDD ninja preferuje inne sposoby zarabiania lol ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 26, 2006 1:55 am
Rin_Youkai Obywatel K. Rin_Youkai nie jestem twoja mama =_='' *podchodzi do klatki* siedzialem tam calal noc? sweatdrop a jak slodko heart dobry zwierzaczek ,doobry ninja *otwiera klatke* jestes wolny XD -narazie twisted przytul crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 26, 2006 1:57 am
Obywatel K. Rin_Youkai a jak slodko heart dobry zwierzaczek ,doobry ninja *otwiera klatke* jestes wolny XD -narazie twisted przytul crying a ty gdzie xp *staje w pozycji bojowej* zadnego spoufalania rofl na lake i wybiegac sie XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 26, 2006 1:58 am
Twistus Rin_Youkai renge_karen Nienawidze łowic ryby evil >>>>>>>><<<<<<< aja lubie rofl i lowie sobie na najtrudniejszym i czesze hajs XDDDDD ninja preferuje inne sposoby zarabiania lol ninja zdradz nam sekret mistrzu guru ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 26, 2006 1:58 am
f*ck =='''''''''''''''''''''''' to juz 6 BUT =-= zamiast ryby xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 26, 2006 1:59 am
Rin_Youkai Twistus Rin_Youkai renge_karen Nienawidze łowic ryby evil >>>>>>>><<<<<<< aja lubie rofl i lowie sobie na najtrudniejszym i czesze hajs XDDDDD ninja preferuje inne sposoby zarabiania lol ninja zdradz nam sekret mistrzu guru ninja Widze tutaj jakies brudne interesy ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 26, 2006 1:59 am
Rin_Youkai Twistus Rin_Youkai renge_karen Nienawidze łowic ryby evil >>>>>>>><<<<<<< aja lubie rofl i lowie sobie na najtrudniejszym i czesze hajs XDDDDD ninja preferuje inne sposoby zarabiania lol ninja zdradz nam sekret mistrzu guru ninja mnie polle nudzi... jesli o tym mowa, a ja zazwyczaj mam same ryby, zadnych smieci ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 26, 2006 2:00 am
Rin_Youkai f*ck =='''''''''''''''''''''''' to juz 6 BUT =-= zamiast ryby xp No prosze jescze troche i otwirzysz sklep obuwniczy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 26, 2006 2:00 am
Obywatel K. renge_karen Nienawidze łowic ryby evil >>>>>>>><<<<<<< a ja lubie, i nieraz duzo kasy z nich domokun ja mam mało cierpliwosci na ryby....... ja musze hop siup i juz zrobione a nie siedziec i czekac a to sie ryba urwie a ja rzucam komputerem przez okno ze złosci!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 26, 2006 2:01 am
Obywatel K. Rin_Youkai Twistus Rin_Youkai renge_karen Nienawidze łowic ryby evil >>>>>>>><<<<<<< aja lubie rofl i lowie sobie na najtrudniejszym i czesze hajs XDDDDD ninja preferuje inne sposoby zarabiania lol ninja zdradz nam sekret mistrzu guru ninja mnie polle nudzi... jesli o tym mowa, a ja zazwyczaj mam same ryby, zadnych smieci ;] confused ja w zycieu nie pollowalam to sie nie oplaca a jak ja zarabiam to...hmmm...niewazne blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 26, 2006 2:01 am
Obywatel K. mnie polle nudzi... jesli o tym mowa, a ja zazwyczaj mam same ryby, zadnych smieci ;] ja mam albo same ryby,albo smieci ___ ___''
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 26, 2006 2:02 am
Miyu_av_Isfolket Rin_Youkai f*ck =='''''''''''''''''''''''' to juz 6 BUT =-= zamiast ryby xp No prosze jescze troche i otwirzysz sklep obuwniczy xd stare stare Ha ha ha ,takMiyu, a ty bedziesz moim stalym klijentem rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 26, 2006 2:02 am
Rin_Youkai f*ck =='''''''''''''''''''''''' to juz 6 BUT =-= zamiast ryby xp rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 26, 2006 2:03 am
Twistus confused ja w zycieu nie pollowalam to sie nie oplaca a jak ja zarabiam to...hmmm...niewazne blaugh wlasnie widze jak zarabiasz... market ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|