|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 3:19 pm
no część, adoptowany członku rodziny
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 3:19 pm
nic nowego Bee to by wszystkie naraz molestowal
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 3:20 pm
Kiray Ozzwald Obywatel K. przyszedlem tylko powiedziec Panstu Doroslym jedno - rofl rofl rofl a teraz zegnam xd Ba ze dorosli... po 20 latek sie ma niektore wapno wiecej tylko 18 lat i pare miesiecy... nie pij tyle, ty masz ponad 18 powiem wiecej nawet 19 to za mało, bibmer odstaw na 3 dni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 3:21 pm
Ozzwald Obywatel K. przyszedlem tylko powiedziec Panstu Doroslym jedno - rofl rofl rofl a teraz zegnam xd Ba ze dorosli... po 20 latek sie ma niektore wapno wiecej pierdol się ode mnie, póki mi się jeszcze dzwiga [nawet po spożyciu] to się czuje młody
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 3:22 pm
Leylla BeeWolf_san >topi sie bo pływac nie potrafi a i podpity był< Linkin masz racje sajonara dostaniesz odemnie prezent w postaci losowego. ajajaj... *ratuje go* nie dycha. >flaszke nadal sciska w reku na znak ze pokonał alkochol pod woda<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 3:22 pm
MarianKanapowiec no część, adoptowany członku rodziny *cieszy sie z komplementu* Bee ja nie pije, nie mam czasu ostatnio...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 3:23 pm
BeeWolf_san nie dycha. >flaszke nadal sciska w reku na znak ze pokonał alkochol pod woda< niech mu ktos zrobi reanimacje... rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MarianKanapowiec Ozzwald Obywatel K. przyszedlem tylko powiedziec Panstu Doroslym jedno - rofl rofl rofl a teraz zegnam xd Ba ze dorosli... po 20 latek sie ma niektore wapno wiecej ppierdol się ode mnie, póki mi się jeszcze dzwiga [nawet po spożyciu] to się czuje młody starymlodydziad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 3:24 pm
BeeWolf_san >flaszke nadal sciska w reku na znak ze pokonał alkochol pod woda< powinienes dostac order za to...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 3:26 pm
Kiray BeeWolf_san >flaszke nadal sciska w reku na znak ze pokonał alkochol pod woda< powinienes dostac order za to... *wrecza order*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 3:26 pm
Leylla BeeWolf_san nie dycha. >flaszke nadal sciska w reku na znak ze pokonał alkochol pod woda< niech mu ktos zrobi reanimacje... rofl >otwiera oko, jedno drugie< To jak idziemy do suszarni ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 3:27 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 3:28 pm
Leylla BeeWolf_san nie dycha. >flaszke nadal sciska w reku na znak ze pokonał alkochol pod woda< niech mu ktos zrobi reanimacje... rofl nie mogę uczestniczyć w akcjach w których jest zagrożenie relacji emoconalnej, a to jest mój brat. ale mogę cię instruować co masz robić sprawdź bezpieczeństwo sprawdź przytomność jeśli nieprzytomny wezwij pomoc [999] sprawdź oddech i puls jeśli nie oddycha i nie ma pulsu 30 uciśnięć klatki piesiowej następnie 2 wdechy prowadź do rpzybycia fachowej pomocy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 3:28 pm
BeeWolf_san Leylla BeeWolf_san nie dycha. >flaszke nadal sciska w reku na znak ze pokonał alkochol pod woda< niech mu ktos zrobi reanimacje... rofl >otwiera oko, jedno drugie< To jak idziemy do suszarni ? rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|