|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 2:53 pm
Ozzwald BeeWolf_san Ozzwald BeeWolf_san Leylla BeeWolf_san ta suszarnia czy podłoga ? wysuszeniem >unosi jedna brew druga brew< Ale to trzeba sie zmoczyc. ja bym sie zmoczyl bo browar mi przeciazyl pecherz... ale jednak w czepku urodzony jestem i donioslem do klopa Ozzwaldziku, przeciez wiemy, ze ty zawsze donosisz i nie ulejesz ani kropelki. raz sie zdarzylo i pawiem sobie po swetrze rzucilem.... ale dla tego ze za duzo wypilem i ciezko bylo wstac... a to szumowiny aby cie pokonac uchlali cie tak ze sie podniesc nie mogles od przesycena. znam ten bol kiedy czlowiek przepełniony nie ma siły wstac.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 2:54 pm
Ozzwald BeeWolf_san Leylla BeeWolf_san OI! Szkoda myslełem ze sie potkniesz o cos np o podłoge lub cos. >pokazuje jej suszarnie tam bysmy sie wysuszyli<[/quotekusisz xd heart ta suszarnia czy podłoga ? mnie kreca stoly.... a ja się może zamknę, bo w ogóle jestem wykolejeńcem i na dobrą sprawę pierdolę się wszędzie gdzie popadnie, im większe restrykcje tym lepiej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 2:55 pm
BeeWolf_san E podniesc brew >podnosi jedna potem druga i zacheca ja machajac nimi aby sie zamoczyła< 4laugh mioooodzio 4laugh 4laugh 4laugh *cmoka w brwi i ucieka* ale piwem i tak nie bede sie oblewac, szkoda browca blaugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 2:57 pm
Leylla BeeWolf_san E podniesc brew >podnosi jedna potem druga i zacheca ja machajac nimi aby sie zamoczyła< 4laugh mioooodzio 4laugh 4laugh 4laugh *cmoka w brwi i ucieka* ale piwem i tak nie bede sie oblewac, szkoda browca blaugh heart >stoi jak idiota czyli jak zawsze< >porusza brwiami< zajebioza. Objel sie HadwaO
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Ozzwaldziku, przeciez wiemy, ze ty zawsze donosisz i nie ulejesz ani kropelki. na szczęście jestem lojalny i zapomniałem o jedynym przypadku gdy odstąpił od tej reguły
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Leylla BeeWolf_san E podniesc brew >podnosi jedna potem druga i zacheca ja machajac nimi aby sie zamoczyła< 4laugh mioooodzio 4laugh 4laugh 4laugh *cmoka w brwi i ucieka* ale piwem i tak nie bede sie oblewac, szkoda browca blaugh heart on chce zeby Ci sie majteczki zamoczyly...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 2:59 pm
BeeWolf_san >stoi jak idiota czyli jak zawsze< >porusza brwiami< zajebioza. Objel sie HadwaO hmm... ostatecznie moglabym wskoczyc do basenu xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 3:01 pm
Ozzwald on chce zeby Ci sie majteczki zamoczyly... rofl a mowil o bluzeczce mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 3:02 pm
Leylla BeeWolf_san >stoi jak idiota czyli jak zawsze< >porusza brwiami< zajebioza. Objel sie HadwaO hmm... ostatecznie moglabym wskoczyc do basenu xd A wskakuj wskakuj woda ciepła ja popatrze, a suszarnia wolna stoi. Ozzy ty wiesz co lubie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 3:03 pm
Ozzwald Leylla ale piwem i tak nie bede sie oblewac, szkoda browca blaugh heart on chce zeby Ci sie majteczki zamoczyly... a jak wiadomo do tego nie potrzeba czasem nawet słów... więc co tu mówić o marnowaniu piwa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 3:04 pm
Leylla Ozzwald on chce zeby Ci sie majteczki zamoczyly... rofl a mowil o bluzeczce mrgreen nie chcial Cie tak odrazu peszyc...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 3:05 pm
BeeWolf_san A wskakuj wskakuj woda ciepła ja popatrze, a suszarnia wolna stoi. Ozzy ty wiesz co lubie. sądząc po twoich szortach, braciszku, to nie tylko suszarnia stoi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 3:06 pm
BeeWolf_san Leylla BeeWolf_san >stoi jak idiota czyli jak zawsze< >porusza brwiami< zajebioza. Objel sie HadwaO hmm... ostatecznie moglabym wskoczyc do basenu xd A wskakuj wskakuj woda ciepła ja popatrze, a suszarnia wolna stoi. Ozzy ty wiesz co lubie. rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 3:07 pm
MarianKanapowiec sądząc po twoich szortach, braciszku, to nie tylko suszarnia stoi mwahahaha
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 3:08 pm
MarianKanapowiec BeeWolf_san A wskakuj wskakuj woda ciepła ja popatrze, a suszarnia wolna stoi. Ozzy ty wiesz co lubie. sądząc po twoich szortach, braciszku, to nie tylko suszarnia stoi To nie szorty, ale nie mylisz sie. ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|