|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 2:43 pm
MarianKanapowiec Ozzwald BeeWolf_san Leylla BeeWolf_san Nalewa do fikusnej szklanicy whee >daje do raczki prosze< Tylko sie nie oblej bo przez ta bluzeczke bedzie wszystko wiadac. co do raczki to do buzi... wink mrgreen i z połykiem, i z połykiem [kurwa, nie wierzę, że uczestniczę w demoralizacji nieletniej]nie pierwszy i nie ostatni raz. 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 2:43 pm
BeeWolf_san OI! Szkoda myslełem ze sie potkniesz o cos np o podłoge lub cos. >pokazuje jej suszarnie tam bysmy sie wysuszyli< kusisz xd heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 2:44 pm
Leylla BeeWolf_san OI! Szkoda myslełem ze sie potkniesz o cos np o podłoge lub cos. >pokazuje jej suszarnie tam bysmy sie wysuszyli< kusisz xd heart ta suszarnia czy podłoga ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 2:45 pm
BeeWolf_san ta suszarnia czy podłoga ? wysuszeniem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 2:45 pm
BeeWolf_san Leylla BeeWolf_san OI! Szkoda myslełem ze sie potkniesz o cos np o podłoge lub cos. >pokazuje jej suszarnie tam bysmy sie wysuszyli< kusisz xd heart ta suszarnia czy podłoga ? mnie kreca stoly....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 2:46 pm
Ozzwald crazy bazylom mowimy stop dajcie mi jeszce jednego browca a wlasie gdzie nasz przewodniczacy satanistycznego kułka kucht wiejskich ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 2:46 pm
a ja myslalam ze rodzyn rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 2:47 pm
Leylla BeeWolf_san ta suszarnia czy podłoga ? wysuszeniem >unosi jedna brew druga brew< Ale to trzeba sie zmoczyc.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 2:47 pm
Leylla a ja myslalam ze rodzyn rofl no ona stul i ja to cos co Ozzwaldy lubia najbardziej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 2:48 pm
BeeWolf_san a wlasie gdzie nasz przewodniczacy satanistycznego kułka kucht wiejskich ? *zakrztusila sie browcem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 2:48 pm
BeeWolf_san Leylla BeeWolf_san ta suszarnia czy podłoga ? wysuszeniem >unosi jedna brew druga brew< Ale to trzeba sie zmoczyc. ja bym sie zmoczyl bo browar mi przeciazyl pecherz... ale jednak w czepku urodzony jestem i donioslem do klopa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 2:49 pm
BeeWolf_san >unosi jedna brew druga brew< Ale to trzeba sie zmoczyc. zrob to jeszcze raz *wpatruje sie w niego uwaznie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 2:49 pm
Ozzwald BeeWolf_san Leylla BeeWolf_san ta suszarnia czy podłoga ? wysuszeniem >unosi jedna brew druga brew< Ale to trzeba sie zmoczyc. ja bym sie zmoczyl bo browar mi przeciazyl pecherz... ale jednak w czepku urodzony jestem i donioslem do klopa Ozzwaldziku, przeciez wiemy, ze ty zawsze donosisz i nie ulejesz ani kropelki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 2:50 pm
Leylla BeeWolf_san >unosi jedna brew druga brew< Ale to trzeba sie zmoczyc. zrob to jeszcze raz *wpatruje sie w niego uwaznie* E podniesc brew >podnosi jedna potem druga i zacheca ja machajac nimi aby sie zamoczyła<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 2:51 pm
BeeWolf_san Ozzwald BeeWolf_san Leylla BeeWolf_san ta suszarnia czy podłoga ? wysuszeniem >unosi jedna brew druga brew< Ale to trzeba sie zmoczyc. ja bym sie zmoczyl bo browar mi przeciazyl pecherz... ale jednak w czepku urodzony jestem i donioslem do klopa Ozzwaldziku, przeciez wiemy, ze ty zawsze donosisz i nie ulejesz ani kropelki. raz sie zdarzylo i pawiem sobie po swetrze rzucilem.... ale dla tego ze za duzo wypilem i ciezko bylo wstac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|