|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 2:30 pm
Leylla BeeWolf_san Leylla BeeWolf_san >Łazi za swoim ulubionym barkiem,< Mam browarki ale tylko, Żywczyki . Mogą być ? bejbe ? moga moga 4laugh heart Pewnie jak na Lejdi przystało w jakimśwytwornym szkle podany ma byc ? butelka w sumie tez szklana rofl mrgreen ale moze byc jakies specjalne szkolo mrgreen >Szuka specjalnego szkła< Szkła nie ma ale moze byc w rychomym waflu ? 4laugh Nalewa do fikusnej szklanicy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 2:30 pm
Ozzwald jak ze PYTAc mam kozaka co se w nocy urznal ptaka IIii Uwolnij mnie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 2:33 pm
Beeczka, Suchoklatesie, ty się o kontrolny wpierdol prosisz... a ja się nie moge do wyjścia zebrać... chujem jestem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 2:34 pm
Idzie nasz pan Idzie nasz pan On terabiegnie by spotkac nas mija gory, mija doły, by komuni przyszedł czas.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 2:35 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 2:35 pm
BeeWolf_san Nalewa do fikusnej szklanicy whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 2:36 pm
MarianKanapowiec Beeczka, Suchoklatesie, ty się o kontrolny wpierdol prosisz... a ja się nie moge do wyjścia zebrać... chujem jestem PRzez grzecznosc nie zaprzecze, ba nawet potwierdze jestes ty nim.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 2:37 pm
Leylla BeeWolf_san Nalewa do fikusnej szklanicy whee >daje do raczki prosze< Tylko sie nie oblej bo przez ta bluzeczke bedzie wszystko wiadac.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 2:38 pm
BeeWolf_san Leylla BeeWolf_san Nalewa do fikusnej szklanicy whee >daje do raczki prosze< Tylko sie nie oblej bo przez ta bluzeczke bedzie wszystko wiadac. co do raczki to do buzi... wink mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 2:39 pm
Ozzwald BeeWolf_san Leylla BeeWolf_san Nalewa do fikusnej szklanicy whee >daje do raczki prosze< Tylko sie nie oblej bo przez ta bluzeczke bedzie wszystko wiadac. co do raczki to do buzi... wink mrgreen w rzeczy samej ozzwaldzie w rzeczy samej.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 2:40 pm
BeeWolf_san Leylla BeeWolf_san Nalewa do fikusnej szklanicy whee >daje do raczki prosze< Tylko sie nie oblej bo przez ta bluzeczke bedzie wszystko wiadac. wiec bede uwazac mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 2:41 pm
crazy bazylom mowimy stop dajcie mi jeszce jednego browca
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Leylla BeeWolf_san Leylla BeeWolf_san Nalewa do fikusnej szklanicy whee >daje do raczki prosze< Tylko sie nie oblej bo przez ta bluzeczke bedzie wszystko wiadac. wiec bede uwazac mrgreen OI! Szkoda myslełem ze sie potkniesz o cos np o podłoge lub cos. >pokazuje jej suszarnie tam bysmy sie wysuszyli<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald BeeWolf_san Leylla BeeWolf_san Nalewa do fikusnej szklanicy whee >daje do raczki prosze< Tylko sie nie oblej bo przez ta bluzeczke bedzie wszystko wiadac. co do raczki to do buzi... wink mrgreen i z połykiem, i z połykiem [kurwa, nie wierzę, że uczestniczę w demoralizacji nieletniej]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|