|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 2:16 pm
MarianKanapowiec czemu mi się wydaje, że mamy tu jakiś problem wychowawczy... i nie mam na myśli pomyłek jakimi są moi bracia kochani to nie sa problemy wychowawcze... poprostu w tym pomieszczeniu znajduje sie osoba ktora zawsze "rozpyla klotnie"... stare rofl xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 2:16 pm
Leylla BeeWolf_san No ja bym sie napił tyż browarka jakiegoś. >szuka browca dla siebie i dla niej< mrrru mrru 4laugh >Łazi za swoim ulubionym barkiem,< Mam browarki ale tylko, Żywczyki . Mogą być ? bejbe ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 2:17 pm
Ozzwald Obywatel K. Ozzwald mocno mnie podnieca by myslisz ze normalnie satanista z Ciebie.... a ty jakiego jestes pogladu? neutral ze dupa jestes ;P rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 2:17 pm
Obywatel K. Ozzwald mocno mnie podnieca by myslisz ze normalnie satanista z Ciebie.... a ty jakiego jestes pogladu? neutral my rodzinnie jesteśmy szmataniści i niegodnie z przeznaczeniem wykorzystujemy krucyfiksy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 2:18 pm
BeeWolf_san >Łazi za swoim ulubionym barkiem,< Mam browarki ale tylko, Żywczyki . Mogą być ? bejbe ? moga moga 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 2:18 pm
MarianKanapowiec czemu mi się wydaje, że mamy tu jakiś problem wychowawczy... i nie mam na myśli pomyłek jakimi są moi bracia kochani
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 2:20 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Leylla BeeWolf_san >Łazi za swoim ulubionym barkiem,< Mam browarki ale tylko, Żywczyki . Mogą być ? bejbe ? moga moga 4laugh heart Pewnie jak na Lejdi przystało w jakimśwytwornym szkle podany ma byc ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Leylla MarianKanapowiec czemu mi się wydaje, że mamy tu jakiś problem wychowawczy... i nie mam na myśli pomyłek jakimi są moi bracia kochani to nie sa problemy wychowawcze... poprostu w tym pomieszczeniu znajduje sie osoba ktora zawsze "rozpyla klotnie"... stare rofl xd e tam, dramatyzujesz, by ktoś sprowokował innych do kłótni musieliby się nim przejmować... a wątpię by krewniaki się przejmowalikimkolwiek poza sobą... po prostu jadą frajera, żadna to kłótnia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 2:24 pm
MarianKanapowiec Leylla MarianKanapowiec czemu mi się wydaje, że mamy tu jakiś problem wychowawczy... i nie mam na myśli pomyłek jakimi są moi bracia kochani to nie sa problemy wychowawcze... poprostu w tym pomieszczeniu znajduje sie osoba ktora zawsze "rozpyla klotnie"... stare rofl xd e tam, dramatyzujesz, by ktoś sprowokował innych do kłótni musieliby się nim przejmować... a wątpię by krewniaki się przejmowalikimkolwiek poza sobą... po prostu jadą frajera, żadna to kłótnia Oj bzy bzy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 2:24 pm
MarianKanapowiec Leylla MarianKanapowiec czemu mi się wydaje, że mamy tu jakiś problem wychowawczy... i nie mam na myśli pomyłek jakimi są moi bracia kochani to nie sa problemy wychowawcze... poprostu w tym pomieszczeniu znajduje sie osoba ktora zawsze "rozpyla klotnie"... stare rofl xd e tam, dramatyzujesz, by ktoś sprowokował innych do kłótni musieliby się nim przejmować... a wątpię by krewniaki się przejmowalikimkolwiek poza sobą... po prostu jadą frajera, żadna to kłótnia ej ej ej.. ja jeszcze sie Paulina przejmuje.... i tym zeby mi net nie siadl...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 2:25 pm
BeeWolf_san Leylla BeeWolf_san >Łazi za swoim ulubionym barkiem,< Mam browarki ale tylko, Żywczyki . Mogą być ? bejbe ? moga moga 4laugh heart Pewnie jak na Lejdi przystało w jakimśwytwornym szkle podany ma byc ? butelka w sumie tez szklana rofl mrgreen ale moze byc jakies specjalne szkolo mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 2:25 pm
CI PAnowie na budowie znalezli gola babe w rowie....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 2:26 pm
MarianKanapowiec e tam, dramatyzujesz, by ktoś sprowokował innych do kłótni musieliby się nim przejmować... a wątpię by krewniaki się przejmowalikimkolwiek poza sobą... po prostu jadą frajera, żadna to kłótnia to i tak nie zmienia faktu ze zawsze jak on sie pojawia to robi sie tu sajgon rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|