|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 1:44 pm
BeeWolf_san RE to KURWA RE AMON to AMON, RE bog słońca Amon bog dymania. Dociera ? Amon-Re, Re, Amon to to samo rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 1:45 pm
BeeWolf_san Obywatel K. BeeWolf_san RE to KURWA RE AMON to AMON, RE bog słońca Amon boj dymania. Dociera ? imiona piekielne dociera? Ty weź przestan czytac takie głupoty bo wyskoczysz z czyms takim i cie ludzie smiechem zabija. neutral przyznaj sie do bledu, a nie proboj mi wmawiac ze to ja go popelniam confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 1:46 pm
Obywatel K. BeeWolf_san RE to KURWA RE AMON to AMON, RE bog słońca Amon boj dymania. Dociera ? imiona piekielne dociera? ehe... uwazaj bo uwierze... ja tez moge cos takiego napisac i tez w to uwierzysz... np... demon Viern - bog plag i zarazy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 1:47 pm
Leylla BeeWolf_san RE to KURWA RE AMON to AMON, RE bog słońca Amon bog dymania. Dociera ? Amon-Re, Re, Amon to to samo rolleyes ale nie kumasz... my nie mamy racji tylko Wielki Pan Bee ja zawsze ma
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 1:48 pm
Obywatel K. Twistus Leylla ale Re byl bogiem slonca a nie zycia i plodnosci... przynajmniej z tego co pamietam tak podaje moj podrecznik do histy rofl ale byl dawca wszelakiego zycia 3nodding
ehhhhh w kazdej religii kazde slowo znaczy co innego wiec ta klotnia jest bezsensowna chyba ze macie ochote sie powyzywac nawzajem talk2hand ja nie chce klotni, ale niech mi bredni nie gada xp rolleyes ale zauwaz ze mitologia inaczej nazywa egipski bog plodnosci cos tu jest popiepszone
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Obywatel K. BeeWolf_san RE to KURWA RE AMON to AMON, RE bog słońca Amon boj dymania. Dociera ? imiona piekielne dociera? ehe... uwazaj bo uwierze... ja tez moge cos takiego napisac i tez w to uwierzysz... np... demon Viern - bog plag i zarazy ludu bee ma racje.... a ty Obywatelu a miales kiedys zetelna biblie szatana w reku
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Obywatel K. BeeWolf_san RE to KURWA RE AMON to AMON, RE bog słońca Amon boj dymania. Dociera ? imiona piekielne dociera? ehe... uwazaj bo uwierze... ja tez moge cos takiego napisac i tez w to uwierzysz... np... demon Viern - bog plag i zarazy taaa.... napisalem to w 5 minut... chcesz dam ci glowna strone i se poczytasz (z reszta wikipedia itp), przy okazji moze zmadrzejesz... chodz nikla szansa -.-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 1:49 pm
Ozzwald Aidanna Obywatel K. BeeWolf_san RE to KURWA RE AMON to AMON, RE bog słońca Amon boj dymania. Dociera ? imiona piekielne dociera? ehe... uwazaj bo uwierze... ja tez moge cos takiego napisac i tez w to uwierzysz... np... demon Viern - bog plag i zarazy ludu bee ma racje.... a ty Obywatelu a miales kiedys zetelna biblie szatana w reku owszem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 1:50 pm
Obywatel K. Ozzwald Aidanna Obywatel K. BeeWolf_san RE to KURWA RE AMON to AMON, RE bog słońca Amon boj dymania. Dociera ? imiona piekielne dociera? ehe... uwazaj bo uwierze... ja tez moge cos takiego napisac i tez w to uwierzysz... np... demon Viern - bog plag i zarazy ludu bee ma racje.... a ty Obywatelu a miales kiedys zetelna biblie szatana w reku owszem taka z netu zapewne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 1:50 pm
Obywatel K. Aidanna Obywatel K. BeeWolf_san RE to KURWA RE AMON to AMON, RE bog słońca Amon boj dymania. Dociera ? imiona piekielne dociera? ehe... uwazaj bo uwierze... ja tez moge cos takiego napisac i tez w to uwierzysz... np... demon Viern - bog plag i zarazy taaa.... napisalem to w 5 minut... chcesz dam ci glowna strone i se poczytasz (z reszta wikipedia itp), przy okazji moze zmadrzejesz... chodz nikla szansa -.- ja mam cala ksiazke o bogach... moija znajoma moze Ci godzinny wyklad o tym zrobisz... bo ona tych imon z palca nie wyssala... bodajze z nekronomikonu ale nie jestem pewna whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 1:51 pm
Leylla BeeWolf_san RE to KURWA RE AMON to AMON, RE bog słońca Amon bog dymania. Dociera ? Amon-Re, Re, Amon to to samo rolleyes Utożsamiany a nie jeden jest drugim. A Linki powinien zaprzestać czytać takie pierdoły bo mu się tylko na mozg to rzuca. Ja wiem, że mam racje a na tej twojej stronce jest błąd chyba ze to jakiś idota sobie wymyślił imiona albo niedouczony szpadel mu źle dyktował i tak wszyło. Wiec się nie podniecaj tak i słuchaj innych przemądrzały kurduplu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 1:52 pm
Obywatel K. Aidanna Obywatel K. BeeWolf_san RE to KURWA RE AMON to AMON, RE bog słońca Amon boj dymania. Dociera ? imiona piekielne dociera? ehe... uwazaj bo uwierze... ja tez moge cos takiego napisac i tez w to uwierzysz... np... demon Viern - bog plag i zarazy taaa.... napisalem to w 5 minut... chcesz dam ci glowna strone i se poczytasz (z reszta wikipedia itp), przy okazji moze zmadrzejesz... chodz nikla szansa -.- nie no bo ja jestem idiotka i wogole... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Obywatel K. ale nie kumasz... my nie mamy racji tylko Wielki Pan Bee ja zawsze ma no co do tego amen'a to ta stronka malo wiarygodnie wyglada rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
teraz mam spisana tylko z kompa na zetelnej stronie neutral wczesniej mialem biblie... i teraz znowu musze kupic bo ni ma ;/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 1:54 pm
BeeWolf_san Utożsamiany a nie jeden jest drugim. A Linki powinien zaprzestać czytać takie pierdoły bo mu się tylko na mozg to rzuca. Ja wiem, że mam racje a na tej twojej stronce jest błąd chyba ze to jakiś idota sobie wymyślił imiona albo niedouczony szpadel mu źle dyktował i tak wszyło. Wiec się nie podniecaj tak i słuchaj innych przemądrzały kurduplu. a no chyba ze tak... rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|