|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 1:34 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 1:35 pm
Aidanna Twistus 4000. Saliva - Always(1)
ja wam nic nie dam za biedna jestem mrgreen siebie ofiaruj ninja ojcu Bee napewno sie to spodoba watpie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 1:35 pm
Leylla Aidanna *podchodzi do niej* bog zaplac drogie dziecko nie zaplaci... nawet jakby byl... pewnie sknerus bylby z niego rofl *szturcha ja koszykiem* mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 1:36 pm
BeeWolf_san Obywatel K. Aidanna BeeWolf_san O dzieci borze, jagniątka pana, przybądźcie do mnie i przekażcie SPORY datek na świątynie pana. amen.... xp amen to jedno z piekielnych imion xd Amen - egipski b�g życia i płodności, z głową barana Amon Idoto AMON-rebog slonca whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 1:36 pm
Leylla BeeWolf_san Nie opieraj się dziecko, dobru jedynemu prawdziwemu, datek ci pomoze datek cie ochroni datek twa dusze uchroni. daj datek a szatan cię opuści. *drapie sie po tylku* zgadni gdzie ja mam to dobro... heart Dobro jest w tobie istnieje i otacza twa dusze daj datek, darowiznę, poświeć się dla pana naszego niebieskiego. Możesz oddać cały dobytek taki skromny dar tez przyjmiemy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 1:37 pm
BeeWolf_san Leylla BeeWolf_san Nie opieraj się dziecko, dobru jedynemu prawdziwemu, datek ci pomoze datek cie ochroni datek twa dusze uchroni. daj datek a szatan cię opuści. *drapie sie po tylku* zgadni gdzie ja mam to dobro... heart Dobro jest w tobie istnieje i otacza twa dusze daj datek, darowiznę, poświeć się dla pana naszego niebieskiego. Możesz oddać cały dobytek taki skromny dar tez przyjmiemy. a bedzie Ci to wynagrodzone 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 1:38 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 1:38 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 1:39 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 1:40 pm
Leylla ale Re byl bogiem slonca a nie zycia i plodnosci... przynajmniej z tego co pamietam tak podaje moj podrecznik do histy rofl ale byl dawca wszelakiego zycia 3nodding
ehhhhh w kazdej religii kazde slowo znaczy co innego wiec ta klotnia jest bezsensowna chyba ze macie ochote sie powyzywac nawzajem talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 1:41 pm
BeeWolf_san Dobro jest w tobie istnieje i otacza twa dusze daj datek, darowiznę, poświeć się dla pana naszego niebieskiego. Możesz oddać cały dobytek taki skromny dar tez przyjmiemy. *idzie do kibla...* ... *przynosi kupe w sloiku* dobro wyszlo w tego miejsca o ktorym mowilam mrgreen *wrzuca do koszyka* heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 1:41 pm
BeeWolf_san RE to KURWA RE AMON to AMON, RE bog słońca Amon boj dymania. Dociera ? imiona piekielne dociera?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 1:42 pm
Twistus Leylla ale Re byl bogiem slonca a nie zycia i plodnosci... przynajmniej z tego co pamietam tak podaje moj podrecznik do histy rofl ale byl dawca wszelakiego zycia 3nodding
ehhhhh w kazdej religii kazde slowo znaczy co innego wiec ta klotnia jest bezsensowna chyba ze macie ochote sie powyzywac nawzajem talk2hand ja nie chce klotni, ale niech mi bredni nie gada xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 1:43 pm
Obywatel K. BeeWolf_san RE to KURWA RE AMON to AMON, RE bog słońca Amon boj dymania. Dociera ? imiona piekielne dociera? Ty weź przestan czytac takie głupoty bo wyskoczysz z czyms takim i cie ludzie smiechem zabija.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 1:44 pm
Leylla BeeWolf_san Dobro jest w tobie istnieje i otacza twa dusze daj datek, darowiznę, poświeć się dla pana naszego niebieskiego. Możesz oddać cały dobytek taki skromny dar tez przyjmiemy. *idzie do kibla...* ... *przynosi kupe w sloiku* dobro wyszlo w tego miejsca o ktorym mowilam mrgreen *wrzuca do koszyka* heart xd och bog zaplac drgoie dziecko *zanosi datek ojcu Bee*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|