|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 1:22 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 1:22 pm
BeeWolf_san O dzieci borze, jagniątka pana, przybądźcie do mnie i przekażcie SPORY datek na świątynie pana. amen.... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 1:26 pm
Aidanna BeeWolf_san O dzieci borze, jagniątka pana, przybądźcie do mnie i przekażcie SPORY datek na świątynie pana. amen.... xp Siostro Aidanno, proszę przejdź miedzy naszymi owieczkami, dobrymi duszyczkami i zbierz datek na świątynie pana naszego niebieskiego .OOOooo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 1:28 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 1:28 pm
BeeWolf_san Aidanna BeeWolf_san O dzieci borze, jagniątka pana, przybądźcie do mnie i przekażcie SPORY datek na świątynie pana. amen.... xp Siostro Aidanno, proszę przejdź miedzy naszymi owieczkami, dobrymi duszyczkami i zbierz datek na świątynie pana naszego niebieskiego .OOOoooi z duchem twooooim.... *bierze koszyczek i podchodzi do kazdego po datek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 1:29 pm
BeeWolf_san Leylla BeeWolf_san Ależ dziecko moje drogie, jak możesz nie kochać pana naszego niebieskiego stw�rcę nieba i ziemi, dobroczyńcę naszego, daj datek a zostanie ci odpuszczona twa wina moze jednak nie... mrgreen Nie opieraj się dziecko, dobru jedynemu prawdziwemu, daj datek a szatan cię opuści. *podchodzi do niej* bog zaplac drogie dziecko
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 1:30 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 1:30 pm
4000. Saliva - Always(1)
ja wam nic nie dam za biedna jestem mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 1:31 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 1:32 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 1:32 pm
Aidanna *podchodzi do niej* bog zaplac drogie dziecko nie zaplaci... nawet jakby byl... pewnie sknerus bylby z niego rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 1:33 pm
Twistus 4000. Saliva - Always(1)
ja wam nic nie dam za biedna jestem mrgreen siebie ofiaruj ninja ojcu Bee napewno sie to spodoba
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 1:34 pm
BeeWolf_san Nie opieraj się dziecko, dobru jedynemu prawdziwemu, datek ci pomoze datek cie ochroni datek twa dusze uchroni. daj datek a szatan cię opuści. *drapie sie po tylku* zgadni gdzie ja mam to dobro... heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|