|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 1:08 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 1:10 pm
Twistus BeeWolf_san Prostytutke pozałem tutke prosta tutke. cos ty plail/pil/bral O.o
Aid lewitujacy xd lewicujacy xD rofl smieszniej brzmi xp a Bee bral ziolka uspakajajace xp xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 1:11 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 1:12 pm
Twistus Aidanna Twistus BeeWolf_san Prostytutke pozałem tutke prosta tutke. cos ty plail/pil/bral O.o
Aid lewitujacy xd lewicujacy xD rofl smieszniej brzmi xp neutral ... niech Ci bedzie .... neutral i jak tu sie niesmiac xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 1:13 pm
Twistus Aidanna Twistus BeeWolf_san Prostytutke poza�‚em tutke prosta tutke. cos ty plail/pil/bral O.o
Aid lewitujacy xd lewicujacy xD rofl smieszniej brzmi xp neutral ... niech Ci bedzie .... neutral nie wiem... jakos tak mam... od dawien dawna tak mowie i tak zostalo xp to jak z tym se xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 1:13 pm
Aidanna xp a Bee bral ziolka uspakajajace xp xd ale czy pomogly xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 1:14 pm
Aidanna nie wiem... jakos tak mam... od dawien dawna tak mowie i tak zostalo xp to jak z tym se xp mi to nie przeszkadza 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 1:15 pm
Aidanna nie wiem... jakos tak mam... od dawien dawna tak mowie i tak zostalo xp to jak z tym se xp sweatdrop no ale wiesz raczej powinnas sie starac poprawnie wyrazac anie tworzyc nowe slowtworstwo bo malo kto moze to zrozuemic o co Ci chodzi a zreszta ja sie nie wtracam to Twoja polszczyzna xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 1:17 pm
O dzieci borze, jagniątka pana, przybądźcie do mnie i przekażcie SPORY datek na świątynie pana.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 1:18 pm
Leylla Aidanna xp a Bee bral ziolka uspakajajace xp xd ale czy pomogly xp watpie rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 1:18 pm
BeeWolf_san O dzieci borze, jagniątka pana, przybądźcie do mnie i przekażcie spory datek na świątynie pana. tak jest ojcze przewodniczacy tadeuszu ry...panie Beeczuszko rofl mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 1:19 pm
BeeWolf_san O dzieci borze, jagniątka pana, przybądźcie do mnie i przekażcie spory datek na świątynie pana. a moze chcesz sporego kopniaka mrgreen mam ateistyczne poglady wiec takie bajki mnie nie biora twisted xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 1:19 pm
Twistus Aidanna nie wiem... jakos tak mam... od dawien dawna tak mowie i tak zostalo xp to jak z tym se xp sweatdrop no ale wiesz raczej powinnas sie starac poprawnie wyrazac anie tworzyc nowe slowtworstwo bo malo kto moze to zrozuemic o co Ci chodzi a zreszta ja sie nie wtracam to Twoja polszczyzna xp slowotworstwo jest fajne xd z bratem zakladamy tki slownik nowych slowek rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 1:20 pm
BeeWolf_san O dzieci borze, jagniątka pana, przybądźcie do mnie i przekażcie SPORY datek na świątynie pana. albo za duzo wypiles albo zrobiles to umyslnie.. badz co badz boze* xp (taka mala obsesja) rytulal odprawiasz? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 1:22 pm
Aidanna Twistus Aidanna nie wiem... jakos tak mam... od dawien dawna tak mowie i tak zostalo xp to jak z tym se xp sweatdrop no ale wiesz raczej powinnas sie starac poprawnie wyrazac anie tworzyc nowe slowtworstwo bo malo kto moze to zrozuemic o co Ci chodzi a zreszta ja sie nie wtracam to Twoja polszczyzna xp slowotworstwo jest fajne xd z bratem zakladamy tki slownik nowych slowek rofl niezle sie pewnie w domu bawicie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|