|
|
|
|
Posted: Mon Jul 25, 2005 9:12 am
*podjezdża cysterna bimbru*
Ahoj...
Kto ze mna opije dzisiejszy dzien???? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 25, 2005 9:19 am
Christoff_Gangrell *podjezdża cysterna bimbru* Ahoj... Kto ze mna opije dzisiejszy dzien???? blaugh 4laugh moge ja ? ja tez mam powod by oblewac dzisiejszy dzien 4laugh twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 25, 2005 9:24 am
Twisted_Exile Christoff_Gangrell *podjezdża cysterna bimbru* Ahoj... Kto ze mna opije dzisiejszy dzien???? blaugh 4laugh moge ja ? ja tez mam powod by oblewac dzisiejszy dzien 4laugh twisted blaugh *nalewa bimbru do beczki* hehehe... *przynosi dzbanki i kufle* prosze bardzo... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 25, 2005 9:25 am
Christoff_Gangrell Twisted_Exile Christoff_Gangrell *podjezdża cysterna bimbru* Ahoj... Kto ze mna opije dzisiejszy dzien???? blaugh 4laugh moge ja ? ja tez mam powod by oblewac dzisiejszy dzien 4laugh twisted blaugh *nalewa bimbru do beczki* hehehe... *przynosi dzbanki i kufle* prosze bardzo... blaugh 4laugh dzieki a z jakiego powodu tak ogolnie swietujemy?...wiem kazdy powod dobry 4laugh twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 25, 2005 9:30 am
Twisted_Exile Christoff_Gangrell Twisted_Exile Christoff_Gangrell *podjezdża cysterna bimbru* Ahoj... Kto ze mna opije dzisiejszy dzien???? blaugh 4laugh moge ja ? ja tez mam powod by oblewac dzisiejszy dzien 4laugh twisted blaugh *nalewa bimbru do beczki* hehehe... *przynosi dzbanki i kufle* prosze bardzo... blaugh 4laugh dzieki a z jakiego powodu tak ogolnie swietujemy?...wiem kazdy powod dobry 4laugh twisted blaugh Looknij w kalendaz i sprawdź czyje dzisiaj Ynenyny... mrgreen *popija powolu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 25, 2005 9:31 am
podspiewuje sobie: nie ma dypy na pustyni............bo fatamorgana lalalalalaaaaaaaaaaa........
cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 25, 2005 9:36 am
Christoff_Gangrell blaugh Looknij w kalendaz i sprawdź czyje dzisiaj Ynenyny... mrgreen *popija powolu* nie mam takiego kalendarza w domu ale na wp twierdza ze Krzysztofa 4laugh *przytula go* wszystkiego najlepszego z okazji imieninek 4laugh *polewa* twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 25, 2005 9:43 am
Twisted_Exile Christoff_Gangrell blaugh Looknij w kalendaz i sprawdź czyje dzisiaj Ynenyny... mrgreen *popija powolu* nie mam takiego kalendarza w domu ale na wp twierdza ze Krzysztofa 4laugh *przytula go* wszystkiego najlepszego z okazji imieninek 4laugh *polewa* twisted Dziekujem... blaugh *stuka sie z nia kuflami* blaugh Pijemy^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 25, 2005 9:52 am
Christoff_Gangrell Twisted_Exile Christoff_Gangrell blaugh Looknij w kalendaz i sprawdź czyje dzisiaj Ynenyny... mrgreen *popija powolu* nie mam takiego kalendarza w domu ale na wp twierdza ze Krzysztofa 4laugh *przytula go* wszystkiego najlepszego z okazji imieninek 4laugh *polewa* twisted Dziekujem... blaugh *stuka sie z nia kuflami* blaugh Pijemy^^ to co tam jeszcze ciekawego sie wydarzylo? u mnie wlasnie kufa pada sad twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 25, 2005 10:01 am
Twisted_Exile Christoff_Gangrell Twisted_Exile Christoff_Gangrell blaugh Looknij w kalendaz i sprawdź czyje dzisiaj Ynenyny... mrgreen *popija powolu* nie mam takiego kalendarza w domu ale na wp twierdza ze Krzysztofa 4laugh *przytula go* wszystkiego najlepszego z okazji imieninek 4laugh *polewa* twisted Dziekujem... blaugh *stuka sie z nia kuflami* blaugh Pijemy^^ to co tam jeszcze ciekawego sie wydarzylo? u mnie wlasnie kufa pada sad twisted Podaje nastepny* a w Stargardzie se byuem przez tydzien... tera w domku josh jestem i sie JAponcem zajmuje co umnie mieszka(5dan w kendo eek )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 25, 2005 10:03 am
[quote="Christoff_Gangrel]
Podaje nastepny*
a w Stargardzie se byuem przez tydzien... tera w domku josh jestem i sie JAponcem zajmuje co umnie mieszka(5dan w kendo eek ) eek a co on u ciebie robi eek twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 25, 2005 10:15 am
Twisted_Exile [quote="Christoff_Gangrel] Podaje nastepny* a w Stargardzie se byuem przez tydzien... tera w domku josh jestem i sie JAponcem zajmuje co umnie mieszka(5dan w kendo eek ) eek a co on u ciebie robi eek twisted a mieszka sobie... uczy sie polskiego w srtudium jezyka polskiego.... potem bezie pracował jako trener we wrocku... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 25, 2005 10:19 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 25, 2005 10:30 am
Twisted_Exile Christoff_Gangrell Twisted_Exile [quote="Christoff_Gangrel] Podaje nastepny* a w Stargardzie se byuem przez tydzien... tera w domku josh jestem i sie JAponcem zajmuje co umnie mieszka(5dan w kendo eek ) eek a co on u ciebie robi eek twisted a mieszka sobie... uczy sie polskiego w srtudium jezyka polskiego.... potem bezie pracował jako trener we wrocku... blaugh 4laugh fajnie masz xd ehhhhh *polej jeszcze xd twisted Hehe no ba... podszlifuje zdziebko swoj(marny)Japonski i swoje(jeszcze gorsze)Kendo... I mam z kim o animcach pogadac i posłuchac J-Music blaugh fajnie jest ogolnie... *polewa*na zdrowie^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|