|
|
|
|
Posted: Mon Aug 09, 2004 4:15 am
MoonInverse Witaj Ayu... No cóż. Trudno. W końcu dostane kolejną mordke ^____^ (<--- to siem nazywa nieuleczalny optymizm... -dop. Nuriko) nastepnym razem bedziesz wiedziala co zrobic ^^ ja tez na poczatku przepuscilam z 3 boxy sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 09, 2004 4:18 am
Delisa MoonInverse Witaj Ayu... No cóż. Trudno. W końcu dostane kolejną mordke ^____^ (<--- to siem nazywa nieuleczalny optymizm... -dop. Nuriko) nastepnym razem bedziesz wiedziala co zrobic ^^ ja tez na poczatku przepuscilam z 3 boxy sweatdrop a ja nie blaugh bo przeczytałam FAQ czego nikt nie robi stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 09, 2004 4:19 am
Katka1989 Delisa MoonInverse Witaj Ayu... No cóż. Trudno. W końcu dostane kolejną mordke ^____^ (<--- to siem nazywa nieuleczalny optymizm... -dop. Nuriko) nastepnym razem bedziesz wiedziala co zrobic ^^ ja tez na poczatku przepuscilam z 3 boxy sweatdrop a ja nie blaugh bo przeczytałam FAQ czego nikt nie robi stare nawiasem mowiac to ja nie umiem anglika sweatdrop umiem tylko podstawowe slowa sweatdrop xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 09, 2004 4:20 am
Katka1989 Delisa MoonInverse Witaj Ayu... No cóż. Trudno. W końcu dostane kolejną mordke ^____^ (<--- to siem nazywa nieuleczalny optymizm... -dop. Nuriko) nastepnym razem bedziesz wiedziala co zrobic ^^ ja tez na poczatku przepuscilam z 3 boxy sweatdrop a ja nie blaugh bo przeczytałam FAQ czego nikt nie robi stare A biedny wampirek podczas swoich posiedzen na gai jak dotąd dostał tylko jednego blue boxa i jeden różowy link xDDDDDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 09, 2004 4:22 am
Delisa Katka1989 Delisa MoonInverse Witaj Ayu... No cóż. Trudno. W końcu dostane kolejną mordke ^____^ (<--- to siem nazywa nieuleczalny optymizm... -dop. Nuriko) nastepnym razem bedziesz wiedziala co zrobic ^^ ja tez na poczatku przepuscilam z 3 boxy sweatdrop a ja nie blaugh bo przeczytałam FAQ czego nikt nie robi stare nawiasem mowiac to ja nie umiem anglika sweatdrop umiem tylko podstawowe slowa sweatdrop xp ale jakoś dajesz sobie radę^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 09, 2004 4:25 am
dark wampirek Delisa Katka1989 Delisa MoonInverse Witaj Ayu... No cóż. Trudno. W końcu dostane kolejną mordke ^____^ (<--- to siem nazywa nieuleczalny optymizm... -dop. Nuriko) nastepnym razem bedziesz wiedziala co zrobic ^^ ja tez na poczatku przepuscilam z 3 boxy sweatdrop a ja nie blaugh bo przeczytałam FAQ czego nikt nie robi stare nawiasem mowiac to ja nie umiem anglika sweatdrop umiem tylko podstawowe slowa sweatdrop xp ale jakoś dajesz sobie radę^^ Deliś nie martwiaj siem! Ja też ledwo co umiem xd Jak wstępowałam na gaie to mi Piisio napisał tekst jaki mam do posta wstawić xd Ale dobrze jest! Umiem napisać 'wampir' i 'kocham wampirki' i 'art jest fajny... Ale to nie jest wampir' i to mi wystarczy blaugh A bumpować też siem nauczyłam! Normalnie jestem z siebie dumna! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 09, 2004 4:27 am
MoonInverse dark wampirek Delisa Katka1989 Delisa MoonInverse Witaj Ayu... No cóż. Trudno. W końcu dostane kolejną mordke ^____^ (<--- to siem nazywa nieuleczalny optymizm... -dop. Nuriko) nastepnym razem bedziesz wiedziala co zrobic ^^ ja tez na poczatku przepuscilam z 3 boxy sweatdrop a ja nie blaugh bo przeczytałam FAQ czego nikt nie robi stare nawiasem mowiac to ja nie umiem anglika sweatdrop umiem tylko podstawowe slowa sweatdrop xp ale jakoś dajesz sobie radę^^ Deliś nie martwiaj siem! Ja też ledwo co umiem xd Jak wstępowałam na gaie to mi Piisio napisał tekst jaki mam do posta wstawić xd Ale dobrze jest! Umiem napisać 'wampir' i 'kocham wampirki' i 'art jest fajny... Ale to nie jest wampir' i to mi wystarczy blaugh A bumpować też siem nauczyłam! Normalnie jestem z siebie dumna! mrgreen xDDDD hahahaha Świetna jesteś razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 09, 2004 4:28 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 09, 2004 4:29 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 09, 2004 4:30 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 09, 2004 4:32 am
dark wampirek xDDDD hahahaha Świetna jesteś razz
No nie? Ma siem tego talenta(i obsesje na punkcie piknych krwiopijców...) blaugh A tak poza tym... Coś sobie przypomniałam... Moje hasło przewodnie...
LESTAT MY LOVE!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 09, 2004 4:34 am
MoonInverse dark wampirek xDDDD hahahaha Świetna jesteś razz
No nie? Ma siem tego talenta(i obsesje na punkcie piknych krwiopijców...) blaugh A tak poza tym... Coś sobie przypomniałam... Moje hasło przewodnie...
LESTAT MY LOVE!!!!! heart heart heart heart Kooofany Lestat razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 09, 2004 4:36 am
Wampierzcio... Zakładamy fanklub Lestata...? Widziałaś "Qeen of Demned"? Jaki On tam był sexownyyyyyyy heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 09, 2004 4:37 am
MoonInverse Wampierzcio... Zakładamy fanklub Lestata...? Widziałaś "Qeen of Demned"? Jaki On tam był sexownyyyyyyy heart Fanklub?? Czemu nie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 09, 2004 4:40 am
dark wampirek MoonInverse Wampierzcio... Zakładamy fanklub Lestata...? Widziałaś "Qeen of Demned"? Jaki On tam był sexownyyyyyyy heart Fanklub?? Czemu nie blaugh Ej wiecie co...? Wampierzcio pomożesz mi...? Bo widzisz dostałam tą mordke... Ale nic mi nie latało po ekranie... I nie było żadnego linka różowego... Co wtedy...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|