|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 12:58 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 12:59 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 12:59 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 1:00 pm
Dobra ja musze leciec ninja * zdejmuje maske ninji i odklada swoja katane ,wskakuje w pizame i wlazi pod koldre * DO NOT DISTURB rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 1:02 pm
Twistus Miyu_av_Isfolket Twistus Miyu_av_Isfolket Hejka wszytskim dawno mnie tu niebyło ^^"" a tak po za tym jestem Miyu witam wszystkich 3nodding witam...szczerze mowiac To ja Ciebie nawet nie kojarze ale witam 3nodding Nyo bo byłam kilka dni siedziałam a p�źniej byłam zakręcona jak słoik od og�rk�w i nie miałam czasu tutaj wejśc sweatdrop no widze zes zarejstrowana miesiac temu chyba no ale cozz milo ze wpadlac
Aid moge sie ciebie o cos spytac sweatdrop jezus! mnie o cos gonk chcesz zebym zawalu dostala... eek nie no ale powanie... co? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 1:02 pm
Miyu_av_Isfolket Aidanna Miyu_av_Isfolket Hejka wszytskim dawno mnie tu niebyło ^^"" a tak po za tym jestem Miyu witam wszystkich 3nodding witaj... *padaje lapke* Aidi jestem... ale mowia na mnie Rodzyn 3nodding Nyaaach też tak na ciebie będę m�wiła ninja no i o to chodzi xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 1:04 pm
Aidanna Leylla bom sie juz najadla wec wrocilam xd rofl no chyba ze rofl mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 1:05 pm
cos tam wszamala? xd *pije jogurcik* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Prostytutke pozałem tutke prosta tutke.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 1:06 pm
BeeWolf_san Prostytutke pozałem tutke prosta tutke. a mnie intryguje ten teoj lewicujacy papieros xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 1:07 pm
BeeWolf_san Prostytutke pozałem tutke prosta tutke. cos ty plail/pil/bral O.o
Aid lewitujacy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Prostytutke pozałem tutke prosta tutke. korzystaj z okazji i sprawdz karte zdrowia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Prostytutke pozałem tutke prosta tutke. wreszczie bez rozowego ko...szalika mrgreen 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 1:08 pm
domokun domokun domokun ach tam moja dyortografia czy co tam xp ja mam problemy z pisownia angielska sweatdrop ja wole mowic sweatdrop juz poprawiam whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|