|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 11:34 am
Aidanna osz ! dostalam pinkoboxa eek 4laugh eek *zazdrości*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 11:35 am
Anuko Rin_Youkai Anuko Rin_Youkai ninja *wskakuje przcinajac katana spadajace piorko* Ohayo ninja o tej porze to raczej konbanwa mrgreen dla mnie zawsze jest ohayo ninja hm ... ok ... xd nieczepiam sie sweatdrop zboczenie hobbystyczne ... xp ja tez sie ucze nihongo xp ,ale mi siesamej nie che gonk ucze sie raz na 100lat =_=''. Mam lekcje itp, ale o wiele lepiej bymi poszlo z jakims Japonczykiem nauka niz samej =_=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna a ja jadlam... z carefoura... mmm... pyszne xd jedzonko mrgreen a wlasnie! juz wiadomo, mama wczoraj robila usg 4laugh bedzie brat xd heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Terrorystka Frania Aidanna osz ! dostalam pinkoboxa eek 4laugh eek *zazdrości*zazdrosc straszna rzecz twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 11:37 am
Ann_Miho Terrorystka Frania Aidanna osz ! dostalam pinkoboxa eek 4laugh eek *zazdrości*zazdrosc straszna rzecz twisted pozory... pozory wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 11:37 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 11:38 am
Rin_Youkai ja tez sie ucze nihongo xp ,ale mi siesamej nie che gonk ucze sie raz na 100lat =_=''. Mam lekcje itp, ale o wiele lepiej bymi poszlo z jakims Japonczykiem nauka niz samej =_= ja tam sobie chodze do szkoly ... na japonistyke chyba jednak sie nie wybiore ... acz ... niestey ostatnio kanji zaniedbuje wiec dzis na lekcji cicho siedzialam ... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rin_Youkai kto jest tym pupilem question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Leylla Aidanna a ja jadlam... z carefoura... mmm... pyszne xd jedzonko mrgreen a wlasnie! juz wiadomo, mama wczoraj robila usg 4laugh bedzie brat xd heart Ożby! 4laugh gratulejszyn whee Nazwiecie go Stefan?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 11:39 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Rin_Youkai Aidanna osz ! dostalam pinkoboxa eek 4laugh SZeksziiiiiiii! tez bym chciala .__. a ja ostatnio czesto paczuszki dostaje 4laugh stare fajniee super stare rofl mrgreen rofl rofl xd MOja krew! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Obywatel K. Ann_Miho Terrorystka Frania Aidanna osz ! dostalam pinkoboxa eek 4laugh eek *zazdrości*zazdrosc straszna rzecz twisted pozory... pozory wink czysta prawda a nie rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 11:40 am
mam ostatnio problem z wprowadzaniem cytatow ... to chwilowe niedociagniecie czy choroba ... ? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 11:40 am
EvilYuki Leylla Aidanna a ja jadlam... z carefoura... mmm... pyszne xd jedzonko mrgreen a wlasnie! juz wiadomo, mama wczoraj robila usg 4laugh bedzie brat xd heart Ożby! 4laugh gratulejszyn whee Nazwiecie go Stefan? hehhe thx rozwaze ta propozycje xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|