|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 11:22 am
Rin_Youkai ninja *wskakuje przcinajac katana spadajace piorko* Ohayo ninja 4laugh czeszcz mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 11:22 am
Rin_Youkai ninja *wskakuje przcinajac katana spadajace piorko* Ohayo ninja ninja witam ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 11:23 am
samanasataiti hne hne hne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 11:24 am
juz jestem... obiad jadlam... fryteczki z kurczakiem... no wlasciwie kolacje xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 11:24 am
Rin_Youkai ninja *wskakuje przcinajac katana spadajace piorko* Ohayo ninja o tej porze to raczej konbanwa mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 11:25 am
Leylla Terrorystka Frania Leylla *szszszszszsz* co tak cicho rofl a po co byc głośno?
ja w sumie kojarze ale nie wiem za bardzo czy dobrze czy źle. XD
Leyylo czy pamietasz moze eMke? bo jak cos to ja. XD XP jak ty mnie kojarzysz to dobrze biggrin kojerze whee 4laugh ale szszszsz nie mow kim jestem... bo atmoswera sie popsuje... xp przypomnij mi kim jestes ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 11:25 am
Obywatel K. Leylla Obywatel K. czemu ja pani nie kojarze xp to nawet dobrze... widze wlasnie cool moze jednak pozostanmy w neutralnych stosunkach...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 11:26 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 11:26 am
Anuko Rin_Youkai ninja *wskakuje przcinajac katana spadajace piorko* Ohayo ninja o tej porze to raczej konbanwa mrgreen dla mnie zawsze jest ohayo ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 11:27 am
Aidanna juz jestem... obiad jadlam... fryteczki z kurczakiem... no wlasciwie kolacje xd *slini sie* mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 11:28 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Leylla Aidanna juz jestem... obiad jadlam... fryteczki z kurczakiem... no wlasciwie kolacje xd *slini sie* mrgreen ale juz nie ma... zjadlam wszystko xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 11:29 am
Aidanna juz jestem... obiad jadlam... fryteczki z kurczakiem... no wlasciwie kolacje xd dooobra Aidi dooobra ninja * poklepuje po glowie *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 11:29 am
Aidanna juz jestem... obiad jadlam... fryteczki z kurczakiem... no wlasciwie kolacje xd *klep ja w plecy* *Aidanna beka*
NA ZDROWIE! pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|