|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 8:51 am
Rin_Youkai Aidanna ninja jest tu jakis moj zią? ninja * rozciaga sie na parapecie * jakas misja szefunciu rofl mrgreen czy ja wiem... herbatke zrob xd bo to jednak nie byl dobry pomysl zakladac spodniczke xd ale wyprawa do kierfura sie udala... sie obsmialam jak nic rofl *zwala ja z parapetu* a ty co sie lenisz? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 8:56 am
Aidanna Rin_Youkai Aidanna ninja jest tu jakis moj zią? ninja * rozciaga sie na parapecie * jakas misja szefunciu rofl mrgreen czy ja wiem... herbatke zrob xd bo to jednak nie byl dobry pomysl zakladac spodniczke xd ale wyprawa do kierfura sie udala... sie obsmialam jak nic rofl *zwala ja z parapetu* a ty co sie lenisz? xd lek przeciw alergiczny dostałam i on powoduje sennosc XD herbate , ej no co to ja confused xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 8:59 am
Rin_Youkai Aidanna Rin_Youkai Aidanna ninja jest tu jakis moj zią? ninja * rozciaga sie na parapecie * jakas misja szefunciu rofl mrgreen czy ja wiem... herbatke zrob xd bo to jednak nie byl dobry pomysl zakladac spodniczke xd ale wyprawa do kierfura sie udala... sie obsmialam jak nic rofl *zwala ja z parapetu* a ty co sie lenisz? xd lek przeciw alergiczny dostałam i on powoduje sennosc XD herbate , ej no co to ja confused xd xd sama sie pytalas czy jakas misja... to ja mowie xd xp wiesz co powoduje sennosc... MAGNEZ w tabletkach... bosz... to zamula tak ze nie wiem... gonk ale przstalam brac i odrazu wiecej zycia 3nodding osz ty alergiku... po co ty na tych koniach jezdzisz xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 9:00 am
Aidanna sama sie pytalas czy jakas misja... to ja mowie xd xp wiesz co powoduje sennosc... MAGNEZ w tabletkach... bosz... to zamula tak ze nie wiem... gonk ale przstalam brac i odrazu wiecej zycia 3nodding osz ty alergiku... po co ty na tych koniach jezdzisz xp bo ja scigant jestem xd cale zycie sie scigam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 9:02 am
Rin_Youkai Aidanna sama sie pytalas czy jakas misja... to ja mowie xd xp wiesz co powoduje sennosc... MAGNEZ w tabletkach... bosz... to zamula tak ze nie wiem... gonk ale przstalam brac i odrazu wiecej zycia 3nodding osz ty alergiku... po co ty na tych koniach jezdzisz xp bo ja scigant jestem xd cale zycie sie scigam xd zawsze pierwsza co? rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 9:06 am
Aidanna Rin_Youkai Aidanna sama sie pytalas czy jakas misja... to ja mowie xd xp wiesz co powoduje sennosc... MAGNEZ w tabletkach... bosz... to zamula tak ze nie wiem... gonk ale przstalam brac i odrazu wiecej zycia 3nodding osz ty alergiku... po co ty na tych koniach jezdzisz xp bo ja scigant jestem xd cale zycie sie scigam xd zawsze pierwsza co? rofl nie... poprostu uwielbiam szybkosc i rywalizacje xd jak ostatnio kolezanka zaprosila mnie na wyprawe rowerami z jej kumplami to tam jeden taki zapalony sportowiec, oczywiscie musial jechac 1, a mi juz adrenalinka skoczyla i go gonilam. Caly czas jechalam na maxa ledwo dyszlam juz nawet nie myslalam co siedzieje obok tylko byle pedalowac,ale jakos caly czas sie zanim trzymalam xd (reszta przybyla po 30 minutach po nas XDD)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 9:13 am
Rin_Youkai Aidanna Rin_Youkai Aidanna sama sie pytalas czy jakas misja... to ja mowie xd xp wiesz co powoduje sennosc... MAGNEZ w tabletkach... bosz... to zamula tak ze nie wiem... gonk ale przstalam brac i odrazu wiecej zycia 3nodding osz ty alergiku... po co ty na tych koniach jezdzisz xp bo ja scigant jestem xd cale zycie sie scigam xd zawsze pierwsza co? rofl nie... poprostu uwielbiam szybkosc i rywalizacje xd jak ostatnio kolezanka zaprosila mnie na wyprawe rowerami z jej kumplami to tam jeden taki zapalony sportowiec, oczywiscie musial jechac 1, a mi juz adrenalinka skoczyla i go gonilam. Caly czas jechalam na maxa ledwo dyszlam juz nawet nie myslalam co siedzieje obok tylko byle pedalowac,ale jakos caly czas sie zanim trzymalam xd (reszta przybyla po 30 minutach po nas XDD) to fajne xd ja to tez lubie sie scigac ale nie mam z kim i gdzie... xp ale za to lubie wygrywac np w tenisa i takie tam... najbardziej to w tekkena z bratem rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 9:14 am
Aidanna to fajne xd ja to tez lubie sie scigac ale nie mam z kim i gdzie... xp ale za to lubie wygrywac np w tenisa i takie tam... najbardziej to w tekkena z bratem rofl ja tez zawsze z bratem gram w bijatyki i o dziwo zawsze wygrywam rofl mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 9:18 am
Rin_Youkai Aidanna to fajne xd ja to tez lubie sie scigac ale nie mam z kim i gdzie... xp ale za to lubie wygrywac np w tenisa i takie tam... najbardziej to w tekkena z bratem rofl ja tez zawsze z bratem gram w bijatyki i o dziwo zawsze wygrywam rofl mrgreen a starszy, mlodszy on?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 9:19 am
Aidanna Rin_Youkai Aidanna Rin_Youkai Aidanna sama sie pytalas czy jakas misja... to ja mowie xd xp wiesz co powoduje sennosc... MAGNEZ w tabletkach... bosz... to zamula tak ze nie wiem... gonk ale przstalam brac i odrazu wiecej zycia 3nodding osz ty alergiku... po co ty na tych koniach jezdzisz xp bo ja scigant jestem xd cale zycie sie scigam xd zawsze pierwsza co? rofl nie... poprostu uwielbiam szybkosc i rywalizacje xd jak ostatnio kolezanka zaprosila mnie na wyprawe rowerami z jej kumplami to tam jeden taki zapalony sportowiec, oczywiscie musial jechac 1, a mi juz adrenalinka skoczyla i go gonilam. Caly czas jechalam na maxa ledwo dyszlam juz nawet nie myslalam co siedzieje obok tylko byle pedalowac,ale jakos caly czas sie zanim trzymalam xd (reszta przybyla po 30 minutach po nas XDD) to fajne xd ja to tez lubie sie scigac ale nie mam z kim i gdzie... xp ale za to lubie wygrywac np w tenisa i takie tam... najbardziej to w tekkena z bratem rofl Możesz zemna zagrac w UT wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 9:20 am
BeeWolf_san Możesz zemna zagrac w UT wink jak Ozz sie pofatyguje wyslac mi to UT to wtedy prosze bradzo blaugh 4laugh rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 9:22 am
Aidanna BeeWolf_san Możesz zemna zagrac w UT wink jak Ozz sie pofatyguje wyslac mi to UT to wtedy prosze bradzo blaugh 4laugh rofl A jeszcze nie wysłał, kusza. zaczołem się zastanawiać, czy ty aby nie zrobisz sie w to dobra i nas nie pokonasz. hmm... Nie to niemozliwe ja zadobry jestem biggrin cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 9:24 am
Aidanna Rin_Youkai Aidanna to fajne xd ja to tez lubie sie scigac ale nie mam z kim i gdzie... xp ale za to lubie wygrywac np w tenisa i takie tam... najbardziej to w tekkena z bratem rofl ja tez zawsze z bratem gram w bijatyki i o dziwo zawsze wygrywam rofl mrgreen a starszy, mlodszy on? starszy XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 9:25 am
BeeWolf_san Aidanna BeeWolf_san Możesz zemna zagrac w UT wink jak Ozz sie pofatyguje wyslac mi to UT to wtedy prosze bradzo blaugh 4laugh rofl A jeszcze nie wysłał, kusza. zaczołem się zastanawiać, czy ty aby nie zrobisz sie w to dobra i nas nie pokonasz. hmm... Nie to niemozliwe ja zadobry jestem biggrin cool mialam kiedys jedno DZIALAJACE ut... i wtedy sie troche gralo... ale to stare dzieje... teraz mam z 3 ktore nie dzialaja domokun ale za to bedzie radocha jak bede z wami grac xd jak nic bede przegrywac chyba ze znjade jakis sposob na was... ninja tylko kochanie moje musi wyslac domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 9:25 am
BeeWolf_san Aidanna BeeWolf_san Możesz zemna zagrac w UT wink jak Ozz sie pofatyguje wyslac mi to UT to wtedy prosze bradzo blaugh 4laugh rofl A jeszcze nie wysłał, kusza. zaczołem się zastanawiać, czy ty aby nie zrobisz sie w to dobra i nas nie pokonasz. hmm... Nie to niemozliwe ja zadobry jestem biggrin cool ja mam 2004,a 99 se sciagnelam i mi nie dzialalo =_=''
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|