|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 11:11 pm
Obywatel K. Nightcatt Rin_Youkai Nightcatt a tak w ogole to czemu wy nie spicie? eek ja zaraz z mama do Szczeca ( Szczecin XD ) jade XD a skad Ty jestes? z komputyra rofl lubilam ten film "Dziewczyna z komputera"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 11:12 pm
Nightcatt no to w sumie sasiadkami jestesmy ja chwilowo w Stargardzie osiadłam xd @_______@ CO TY GADASZ!!!!!! GDZIE CO JAK GDZIE CO JAK @__@ MY HOME!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 11:13 pm
Rin_Youkai Nightcatt no to w sumie sasiadkami jestesmy ja chwilowo w Stargardzie osiadłam xd @_______@ CO TY GADASZ!!!!!! GDZIE CO JAK GDZIE CO JAK @__@ MY HOME! kolejny psychol? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 11:13 pm
Rin_Youkai Nightcatt no to w sumie sasiadkami jestesmy ja chwilowo w Stargardzie osiadłam xd @_______@ CO TY GADASZ!!!!!! GDZIE CO JAK GDZIE CO JAK @__@ MY HOME! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 11:15 pm
Obywatel K. Rin_Youkai Nightcatt no to w sumie sasiadkami jestesmy ja chwilowo w Stargardzie osiadłam xd @_______@ CO TY GADASZ!!!!!! GDZIE CO JAK GDZIE CO JAK @__@ MY HOME! kolejny psychol? ninja a wypatroszyc Cie xd ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 11:15 pm
chyba musze dziecku w kuwecieposprzatac bo sam probuje to zrobic i pol pokoju w zwirku xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 11:16 pm
Nightcatt Rin_Youkai Nightcatt no to w sumie sasiadkami jestesmy ja chwilowo w Stargardzie osiadłam xd @_______@ CO TY GADASZ!!!!!! GDZIE CO JAK GDZIE CO JAK @__@ MY HOME! xd GADAJ! gdzie ty jestes co jak gdzie osiadlas XD i co Cie tu przyprowadzilo XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 11:17 pm
Rin_Youkai Obywatel K. Rin_Youkai Nightcatt no to w sumie sasiadkami jestesmy ja chwilowo w Stargardzie osiadłam xd @_______@ CO TY GADASZ!!!!!! GDZIE CO JAK GDZIE CO JAK @__@ MY HOME! kolejny psychol? ninja a wypatroszyc Cie xd ninja ja tam sie psycholi nie boje... swoj do swego ciagnie 4laugh mrgreen dobra drogie panie ja sie umywac ide... dzwoncie piszcie... obiecuje ze na kazda oznake fascynacji ma osoba odpowiem wink (tak naprawde wracam za 20minut xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 11:18 pm
mieszkac ja tu od urodzenia,potem zjawic sie krolewicz i porwac mnie stad,potem wyjechac krolewicz a ja wrocic do domu bo nei dogadywac sie z tesciowa,a za 2 miesiace znowu porwac krolewicz wiec tak sobie wedruje xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 11:18 pm
Obywatel K. Rin_Youkai a wypatroszyc Cie xd ninja ja tam sie psycholi nie boje... swoj do swego ciagnie 4laugh mrgreen dobra drogie panie ja sie umywac ide... dzwoncie piszcie... obiecuje ze na kazda oznake fascynacji ma osoba odpowiem wink (tak naprawde wracam za 20minut xd ) Ale jestes odwazny.. Hohoho rofl pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 11:19 pm
jaki adres ma ta strone do wrzucania fotek na www?bo znowu gdzies posialam stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 11:19 pm
Nightcatt mieszkac ja tu od urodzenia,potem zjawic sie krolewicz i porwac mnie stad,potem wyjechac krolewicz a ja wrocic do domu bo nei dogadywac sie z tesciowa,a za 2 miesiace znowu porwac krolewicz wiec tak sobie wedruje xd jej swoja! xd ja tu mieszkam ciegle i zawsze XD. Do jakiej szkoly chodzials ? ( aw jakich okolicach mieszkasz ninja )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 11:20 pm
Nightcatt jaki adres ma ta strone do wrzucania fotek na www?bo znowu gdzies posialam stare albo przed zjem sniadanie... jesli chodzi ci o host to -> - www.imageshack.us - www.tinypic.com 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 11:20 pm
Loka ja lece =='''''''''''''''''''''' zganiaja mnie xp scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 11:21 pm
Rin_Youkai Nightcatt mieszkac ja tu od urodzenia,potem zjawic sie krolewicz i porwac mnie stad,potem wyjechac krolewicz a ja wrocic do domu bo nei dogadywac sie z tesciowa,a za 2 miesiace znowu porwac krolewicz wiec tak sobie wedruje xd jej swoja! xd ja tu mieszkam ciegle i zawsze XD. Do jakiej szkoly chodzials ? ( aw jakich okolicach mieszkasz ninja ) widze ze ktos sie szykuje do ataku mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|