|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 2:06 pm
Terrorystka Frania Aidanna Terrorystka Frania Aidanna Frania!? czemu rozmawiasz sama ze soba? xp a pomyslalas... oj sorry, a moze nie gada sama ze soba? neutral no ja nie wiem xp to akurat bylo do przewidzenia mrgreen rofl eee.... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 2:07 pm
Aidanna Terrorystka Frania Terrorystka Frania Terrorystka Frania rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl XDDDDDDDDDDD
zw... Marta masz wylacznosc a własnie sie wkurzylam, ze nie moge dodac posta XP! question exclaim nic nic... za trudne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 2:07 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 2:08 pm
Terrorystka Frania Aidanna Terrorystka Frania Terrorystka Frania Terrorystka Frania rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl XDDDDDDDDDDD
zw... Marta masz wylacznosc a własnie sie wkurzylam, ze nie moge dodac posta XP! question exclaim nic nic... za trudne o co chodzi? domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 2:19 pm
uuuh nareszcie normalnie domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 2:20 pm
Obywatel K. uuuh nareszcie normalnie domokun stressed i tak jestes na wrunkwoym nie zapominaj stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 2:24 pm
Twistus Obywatel K. uuuh nareszcie normalnie domokun stressed i tak jestes na wrunkwoym nie zapominaj stressed wiem i dziekujem 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 2:27 pm
Obywatel K. Twistus Obywatel K. uuuh nareszcie normalnie domokun stressed i tak jestes na wrunkwoym nie zapominaj stressed wiem i dziekujem 4laugh ze jak normalnie eek domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 2:28 pm
Aidanna Obywatel K. Twistus Obywatel K. uuuh nareszcie normalnie domokun stressed i tak jestes na wrunkwoym nie zapominaj stressed wiem i dziekujem 4laugh ze jak normalnie eek domokun na swoim koncie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 2:28 pm
Aidanna Obywatel K. Twistus Obywatel K. uuuh nareszcie normalnie domokun stressed i tak jestes na wrunkwoym nie zapominaj stressed wiem i dziekujem 4laugh ze jak normalnie eek domokun stressed jakbys sie nie domyslila to jest linkin stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 2:31 pm
Twistus Aidanna Obywatel K. Twistus Obywatel K. uuuh nareszcie normalnie domokun stressed i tak jestes na wrunkwoym nie zapominaj stressed wiem i dziekujem 4laugh ze jak normalnie eek domokun stressed jakbys sie nie domyslila to jest linkin stressed no wiem ze to linkin... latwo sie domyslec domokun ale juz pare razy byles tutaj przeciez xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 2:31 pm
Twistus stressed jakbys sie nie domyslila to jest linkin stressed 'dziwnym nie jest' kusza gdzies mi eMka nawiala ;/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 2:32 pm
Aidanna no wiem ze to linkin... latwo sie domyslec domokun ale juz pare razy byles tutaj przeciez xp no cos ty....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 10:45 pm