|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 1:30 pm
Terrorystka Frania Terrorystka Frania *se lezy i udaje ze mysli* czemu nałożyłes mi szal cn? lepiej wygladasz jak nic nie mowisz ;/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 1:31 pm
Ann_Miho Terrorystka Frania to wyglada tak jakbym miała rozdwojenie jaźni........
"Czy jest on moim złym snem? Czy może ja jego?" heart kazdy ma w jakims stopniu rozdwojenia jazni czasem trzeba porozmawiac z kims inteligentnym lubie sama do siebie gadac... nie chodiz tutaj nawet o intelegncji, ale jak mowie sobiejaka jestem o w gruncie rzeczy sie pocieszam. i jest mi lepiej.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 1:32 pm
Terrorystka Frania lubie sama do siebie gadac... nie chodiz tutaj nawet o intelegncji, ale jak mowie sobiejaka jestem o w gruncie rzeczy sie pocieszam. i jest mi lepiej. i o to chodzi mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 1:33 pm
Terrorystka Frania Terrorystka Frania Terrorystka Frania *se lezy i udaje ze mysli* czemu nałożyłes mi szal cn? lepiej wygladasz jak nic nie mowisz ;/ kiedy ja nawet nie mam ust zaakcentowanych! D;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 1:34 pm
Ann_Miho Terrorystka Frania lubie sama do siebie gadac... nie chodiz tutaj nawet o intelegncji, ale jak mowie sobiejaka jestem o w gruncie rzeczy sie pocieszam. i jest mi lepiej. i o to chodzi mrgreen ciekawe czemu ja nie gadam sam do siebie.... moze powinienem zaczac? w koncu wszyscy to robia -.- neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 1:35 pm
Terrorystka Frania Terrorystka Frania Terrorystka Frania Terrorystka Frania *se lezy i udaje ze mysli* czemu nałożyłes mi szal cn? lepiej wygladasz jak nic nie mowisz ;/ kiedy ja nawet nie mam ust zaakcentowanych! D; ... co mi idzie na reke
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 1:36 pm
Terrorystka Frania Ann_Miho Terrorystka Frania lubie sama do siebie gadac... nie chodiz tutaj nawet o intelegncji, ale jak mowie sobiejaka jestem o w gruncie rzeczy sie pocieszam. i jest mi lepiej. i o to chodzi mrgreen ciekawe czemu ja nie gadam sam do siebie.... moze powinienem zaczac? w koncu wszyscy to robia -.- neutral badz orginalny i nie gadaj sam do siebie razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 1:36 pm
a teraz wild boyz mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 1:37 pm
Ann_Miho Terrorystka Frania Ann_Miho Terrorystka Frania lubie sama do siebie gadac... nie chodiz tutaj nawet o intelegncji, ale jak mowie sobiejaka jestem o w gruncie rzeczy sie pocieszam. i jest mi lepiej. i o to chodzi mrgreen ciekawe czemu ja nie gadam sam do siebie.... moze powinienem zaczac? w koncu wszyscy to robia -.- neutral badz orginalny i nie gadaj sam do siebie razz tu akurat sie starac nie musze bo ni gadam... co nie zmienia faktu iz dowiaduje sie ze niemal kazdy to robi eek confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 1:38 pm
Terrorystka Frania Ann_Miho Terrorystka Frania lubie sama do siebie gadac... nie chodiz tutaj nawet o intelegncji, ale jak mowie sobiejaka jestem o w gruncie rzeczy sie pocieszam. i jest mi lepiej. i o to chodzi mrgreen ciekawe czemu ja nie gadam sam do siebie.... moze powinienem zaczac? w koncu wszyscy to robia -.- neutral ty za to robisz co innego............ pomagasz sobie hm w inny sposob gdzie wrecz rozmowa z samym soba nie jest potrzebna.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 1:40 pm
Terrorystka Frania Terrorystka Frania Ann_Miho Terrorystka Frania lubie sama do siebie gadac... nie chodiz tutaj nawet o intelegncji, ale jak mowie sobiejaka jestem o w gruncie rzeczy sie pocieszam. i jest mi lepiej. i o to chodzi mrgreen ciekawe czemu ja nie gadam sam do siebie.... moze powinienem zaczac? w koncu wszyscy to robia -.- neutral ty za to robisz co innego............ pomagasz sobie hm w inny sposob gdzie wrecz rozmowa z samym soba nie jest potrzebna. ... a ty nie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 1:42 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 1:43 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 1:45 pm
Terrorystka Frania Terrorystka Frania ty za to robisz co innego............ pomagasz sobie hm w inny sposob gdzie wrecz rozmowa z samym soba nie jest potrzebna. ... a ty nie? nie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 1:46 pm
Terrorystka Frania Terrorystka Frania Terrorystka Frania ty za to robisz co innego............ pomagasz sobie hm w inny sposob gdzie wrecz rozmowa z samym soba nie jest potrzebna. ... a ty nie? nie. rotfl. chcesz wczorajsze logi?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|