|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 11:54 am
Terrorystka Frania hm nie wim....
łowie ryby xd tez se przejde... mam te basic rod jeszcze... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 11:55 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 11:57 am
EvilYuki Terrorystka Frania hm nie wim....
łowie ryby xd tez se przejde... mam te basic rod jeszcze... 3nodding ty jestes telanu amate ? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 12:04 pm
Mayfed EvilYuki Terrorystka Frania hm nie wim....
łowie ryby xd tez se przejde... mam te basic rod jeszcze... 3nodding ty jestes telanu amate ? ninja bywam też Bolkiem i Lolkiem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 12:05 pm
EvilYuki Terrorystka Frania hm nie wim....
łowie ryby xd tez se przejde... mam te basic rod jeszcze... 3nodding przez Mozillę nie otwiera mi się jezioro... talk2hand a na Explorera patrzeć nie mogę.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 12:06 pm
EvilYuki Mayfed EvilYuki Terrorystka Frania hm nie wim....
łowie ryby xd tez se przejde... mam te basic rod jeszcze... 3nodding ty jestes telanu amate ? ninja bywam też Bolkiem i Lolkiem. a ja stringami z golfem sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 12:06 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 12:07 pm
8wylania sie z cienia za nia* ...chyba nie mrgreen ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 12:08 pm
Mayfed EvilYuki bywam też Bolkiem i Lolkiem. a ja stringami z golfem sweatdrop wiec w czym problem? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 12:08 pm
Riiiin... szuuuu... Riiiin... A Rodzyna nie ma? confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 12:09 pm
EvilYuki EvilYuki Terrorystka Frania hm nie wim....
łowie ryby xd tez se przejde... mam te basic rod jeszcze... 3nodding przez Mozillę nie otwiera mi się jezioro... talk2hand a na Explorera patrzeć nie mogę. ninja a masz flash playera? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 12:09 pm
Twistus 8wylania sie z cienia za nia* ...chyba nie mrgreen ninja to dobrze XD ninja sluchaj nie mog tego kupic na raty, za duzo bym stracila na tych treadach xp Jak bede miala cala sumke to wtedy wpadne rofl pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 12:10 pm
EvilYuki Riiiin... szuuuu... Riiiin... A Rodzyna nie ma? confused Chyba Ni _-_
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 12:10 pm
Rin_Youkai Twistus 8wylania sie z cienia za nia* ...chyba nie mrgreen ninja to dobrze XD ninja sluchaj nie mog tego kupic na raty, za duzo bym stracila na tych treadach xp Jak bede miala cala sumke to wtedy wpadne rofl pirate *drapie sie wglowe8 jakot stracila na tredach O.o no coz jak uwazasz 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 12:12 pm
Twistus EvilYuki EvilYuki Terrorystka Frania hm nie wim....
łowie ryby xd tez se przejde... mam te basic rod jeszcze... 3nodding przez Mozillę nie otwiera mi się jezioro... talk2hand a na Explorera patrzeć nie mogę. ninja a masz flash playera? ninja w teorii mam... a własnie, przypomniało mi się coś. Jakiś czas temu, wpadłam na genialną rzecz xd wienc chodzi o co? fajnie by było, jakby avom można było ustawiać emocje wypisane na twarzy, co wy o tym sądzicie? wybrać sobie, czy av się smuci, czy cieszy... tak mi się zamarzyło xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|